- Маргарита С***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Офігезна сушарка! Дуже подобається. Користуюсь вже роки два, так вона не зламалась, не деформувалась, зручна, гарна.
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Все чудово.Достойна річ за приємну ціну.
- Иван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Привіт всім.)Тільки отримав,сушарка якісна і зручна.Прийшла із двома пластмасами,які не практичні і одяг туди не зручно ставити ніякий.За саму сушарку дякую.
- Продавец WESTERN HOUSE
Добрий день .Дякуємо за Ваш відгук. Якщо дозволите , надати невеличку консультацію. Підвіси застосовуються замість прищепок. Просто вставте шкарпетки або іншу дрібну білизну між зубцями. Спробуйте ,це дуже зручно, та ще і розвісити можна суттєво більшу кількість ніж на трубках.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
В місцях кріплення заїдає одяг. Кидає іржу.
- Продавец WESTERN HOUSE
Дякуємо за ваш відгук. Дуже шкода що ви не повідомили нам протягом гарантійного терміну, адже отримана сушарка ще у 2021 році. Не зважаючи на це, ми все одно реагуємо на подібну інформацію бо у переважної більшості наших шановних покупців термін безтурботної служби сушарки складає десь 8-10 років. Якщо ви передзвоните по номеру на етикетці ,ми зможемо більш змістовно розібрати ваши скарги та знайти варіанти рішення .
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Сушарку тільки купила, задоволена. Тількм не знаю як вішати шкарпетки.
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Купила сушилку майже рік тому, майже спочатку почали ламатися кріплення на згинах, прикручували звичайними шурупами, зараз зовсім розламалася, не підлягає ремонту. Якість металу і кріплень дуже низька, метал не зашліфований був, кололися края, самі шліфували додатково. Попередня сушилка іншого виробника служила 10 років, а ця відразу почала ламатися! Зовсім не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість всього виробу
- Продавец WESTERN HOUSE
Дякуємо за Ваш відгук .Але описані Вами проблеми зовсім непритаманні цій моделі, метал використовується навпаки міцний труба майже міліметр а механізми відкриття товщиною 1.2 мм .Нам би дуже хотілось розібратися у цій проблемі. Тому просимо Вас передзвонити нам по номеру на етикетці та відправити сушарку за наш рахунок по тій адресі яку зазначимо .Вам буде відправлена інша а ми зможемо ретельно розібратися чи наявна проблема і в чому саме вона полягає .Хочу зазначити що саме ця модель є дуже надійною та користується попитом у більшості покупців тому для нас це важливо.
- Анна Д***
А де взяти номер на етикетці? В мене вже на виробі немає нічого, вона ж була тривалий час у використанні
- Продавец WESTERN HOUSE
Не переживайте, ми Вас вже ідентифікували, та завтра з Вами зв`яжуться.
- Сорокіна А***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Супер сушарка
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Очень хорошая сушилка
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Сушарка непогана. Але людина яка розробляла мабуть ніколи не розвішувала речі на сушку. Проміжки між прутами вузенькі. Не дуже зручно розвішувати речі
- Продавец WESTERN HOUSE
Дякуємо за Ваш відгук. У продажі в Україні дуже багато сушарок подібного плану але з ріденькими тоненькими прутками які не можуть витримати ні нормального навантаження ні інтенсивної експлуатації. Ця модель відрізняється підвищеною міццю та важить біля 4кілограмм на відміну від більшості (2-3 кг)Якщо у Вас виникає бажання повісити між прутами щось негнучке та дуже грубе можемо порадити іншу модель "Бета"
- Віталій
Дякую. Ще би знати для чого ті червоні пластмаски
- Продавец WESTERN HOUSE
Червоні пластмаси є замінниками прищіпок, у пази вставляється краєчок дрібної речі (шкарпетки ,хустка, речі для немовля) кажуть, це дуже зручно. Гарного використання.
- Татьяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Класна якість за свої кошти.
Цікавий дизайн.
Вмістка. 2 прання по -5-6кг вміщую повністю- Достоинства:
- Ціна. Якість. Розмір
- Недостатки:
- Не виявила. Користуюсь більше місяця.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Сушка понравилась, тяжёлая, красивая. Вот только не пойму как пласмасками пользоваться.
- Достоинства:
- Высокая, тяжёлая, и красивая.
- Недостатки:
- Пока неувидела
- Сорокіна А***
Наталю, то для сушіння шкарпеток. Зручно і одразу велику кількість можна висушити.
- Надежда Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Якість просто супер!
Метал явно не алюміній, має вагу. Це самий кращій варіант що я купувала. Рекомендую однозначно!!!!- Достоинства:
- Гарне виготовлення, видно що якісна.
- Недостатки:
- Немає.
- Фома В***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Все супер,товар класний,продавець ввічливий ...Усе зручно та швидко. А вот Нова пошта обнагліли взагалі
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Ношта
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Ужасная сушилка,кривая, неустойчивая. По предыдущим отзывам совсем не соответствует. Покупка разочаровала.
- Достоинства:
- Недостатки:
- За такую сумму, я считаю это выброшеные деньги
- Продавец WESTERN HOUSE
Дуже здивовані Вашим відгуком .Вага цієї сушарки 4 кг, на відміну від 1.5 більшості інших.Зроблено з труб а не фольги .Поясненням може бути деформація при доставці . Відправте будь ласка сушарку до нас гроші одразу будуть повернути Вам ,а ми зможемо її оглянути та зрозуміти причини Вашого незадоволення. Передзвоніть у робочій час по номеру на етикетці, нам теж це важливо та дуже цікаво.
- Продавец WESTERN HOUSE
Шановний "покупець" .Пройшло досить багато часу, а Ви на жаль не звернулись до нас для вирішення проблеми "ужасной сушилки".Хочемо ще раз запропонувати Вам скористатися цією можливістю .Бажання клієнта для нас у пріоритеті.
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Устойчивая, достаточное количество перекладин для белья. Боковые крепления для сушки мелкого белья ( носки) прямо находка. Как не странно, но даже цвет сушки прикольный. За такую цену - это самая суперовая сушка.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Очень повезло найти эту сушилку, потому что она влезла в шкаф глубиной 51.5 см. Все остальные сушилки имеют ширину 55 см и более
- Достоинства:
- Узкая, матовая, доп. крепления для белья
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Сушка очень красивая и удобная, рекомендую.
- Достоинства:
- Высокая и вместительная.
- ТучаОтзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Интересная конструкция, но не очень устойчивая. После первого использования в одном месте отлетела краска, что скорее всего говорит об очень бюджетном материале покрытия. Очень не хотелось бы, чтобы через месяц использования облезла вся краска.
- Достоинства:
- Помещается много вещей удобные прищепки для мелких вещей.
- Недостатки:
- Некачественное покрытие.
- Продавец WESTERN HOUSE
Доброго дня. Якщо Ваша сушарка здалась Вам нестійкою скоріше всього вона була деформована при транспортуванні у такому випадку відлущення фарби
теж можна зрозуміти .Радимо усім нашим покупцям ретельно оглядати товар при отриманні. Ця сушарка нашого виробництва тому перераховані Вами недоліки
категорично їй не притаманні .Ви можете скористатись Вашим правом повернути нам товар і отримати кошти. Ми з радістю підемо вам на зустріч. - Туча
Дело не в работе компании, которая доставила ваш товар, а в качестве товара. Никаких повреждений в сушилке нет, она изначально имеет не совсем устойчивую конструкцию. Дефект в покраске появился после первого использования, при распаковке с покрытием всё было как надо. Терзает подозрение, что все покрытие скоро слезет. Приятно когда покупаешь на 100 % качественную вещь и продавец тебе не говорит, что ты "сам дурак". А платить ещё одну доставку, в 140 грн, и остаться без сушилки не хочется. Так как это относительно бюджетный вариант, сойдёт.
- Продавец WESTERN HOUSE
Ми поважаємо Вашу "кваліфіковану думку". Клієнт завжди правий, звісно у разі якщо це реальний покупець .У Вашому випадку пропонуємо передзвонити по номеру на етикетці. Ми думаємо компанія буде готова компенсувати витрати за доставку теж. Ми будемо дуже раді якщо вироблений нами товар повернеться до нас, а Ви зможете купити те, що вам більш до вподоби - "більш якісне".
- марія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Прийшла вчасно, якісна, висока, поміщається багато речей.
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
- не має
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Сушилка пришла быстро, хорошо упакована, повреждений нет, дизайн супер, устойчивая, много помещается вещей, качество хорошее, метал плотный, а ещё на сушилке маленькие прищепочки на которые очень хорошо циплять носочки, спасибо большое магазину за хороший товар
- Достоинства:
- Качество супер, вместитильная, устойчивая, очень удобная в применении
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Гарна якість, сушка для одягу міцна та висока. Доставлено вчасно.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Колір трошки відрізнявся від того, який на фото, але вийшло ще краще - червоні глянцеві ніжки і чорний матовий верх - вийшло доволі стильно. Прислали швидко. Сушарка відчувається достатньо міцною. Свої функції має виконувати коректно.
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Прекрасная сушка за свои деньги. Понравилось качество
- Достоинства:
- Качество, Цена
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Гарна якісь за свою ціну
- Достоинства:
- Легко складається!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Сушилка очень классная! Метал плотный и надежный. Матовый окрас. Выглядит очень стильно и надеюсь, что будет долго служить))
- Достоинства:
- Выглядит надежно
- Недостатки:
- Плохо что нельзя забрать самовывозом из розетки. Доставка вышла больше 100 грн
- Зильберман А***Отзыв от покупателя. Продавец: WESTERN HOUSE
Отличная сушка. Пользуюсь больше месяца.
Быстрая доставка- Достоинства:
- Достаточно крепкая. Все как заявлено на сайте.