Отзывы покупателей о Маркер Axent Highlighter 1-5 мм 4 шт ассорти (2531-40-A)
- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сервіс просто на "ВИЩОМУ РІВНІ"
Немає змоги з'єднатися з ними.
Описую проблему
Зробивши замовлення на юридичну особу в заказах обробився товар та написано "очікуємо оплату товару", але неприходить рахунок на оплату.
Виходить вибиваю в них те що повино робитися автоматично- Олена
Але при цьому у вас позначка покупця. Все-таки оплатили й отримали замовлення?
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные маркеры
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Жанна в***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайні хороші маркери
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В заявці було 10 пунктів товару,які мені накидали на прилавок (до речі в грязному стані деякі товари)і на моє питання:"а як мені це донести до дому?"(тому що я не була готова до такої видачі товару),мені відповіли:"Ми не Нова Почта і не пакуєм ваші замовлення!"(хоча замовлення одним чеком),і запропонували придбати за мої кошти пакет з рекламою Розетки.то я мала йти по місту і робити рекламу Розетці після такого відношення?...
- Достоинства:
- Ще не перевіряли
- Недостатки:
- Відношення при отриманні товару
- Мар'яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маркери прийшли оперативно, не перебиваються через сторінку, якість замальовування хороша
Однак при першому використанні важко було вперше відкрити кришечку (що з подальшим використанням покращилось)
Також попався заводський брак на помаранчевому маркері, оскільки було виявлено, що він надломаний (кришечки відкривала строго вертикально, тому надлам був зроблений не мною)- Достоинства:
- Якісна фарба, не перебиваються, оперативна доставка
- Недостатки:
- Труднощі із першим відкривання кришечок, заводський брак (надламаний один з маркерів)
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хорошая цена.
- Достоинства:
- Пишут хорошо и яркие цвета.
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень классные.
- Инна И***Продавец: Rozetka
Маркеры как маркеры. Цвет яркий, хорошо выделяют цвет, линия широкая, не размочаливаются. Вполне удобные.
- КаринаПродавец: Rozetka
Удобные текстовыделители в удобной упаковке. Пользуюсь давно.
- Достоинства:
- Яркие