Отзывы покупателей о Швейный набор дорожный 3DTOYSLAMP 43 предмета подарочный комплект принадлежностей для шитья рукоделия ремонта одежды с нитками иголками ножницами сантиметром напёрстком булавками шпульками для путешествий дома офиса портативный компактный чёрный

Оценка пользователей 4.55/5
  • AI аналіз відгуків
    33 відгуки:  позитивний – 75%, нейтральний – 15%, негативний – 10%
    Клієнти відзначають, що набір для шиття є компактним, зручним у використанні й містить усе необхідне для дрібного ремонту одягу вдома або в дорозі. Основними перевагами вважають зручність, відповідність опису й фото, швидку доставку та гарне співвідношення ціни і якості. Найбільше скарг пов'язано з якістю окремих елементів – зокрема ниток і голок – які декому здались посередніми або навіть ненадійними. Загалом для базового користування чи подорожей набір цілком підходить, але не для тривалого професійного використання.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Рекомендую товар і продавця. Все дуже якісне.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Віталій Ч***

Простенький гарний набірчик

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Віталію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Антон Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Полезная вещь и не дорого

Достоинства:
    Можно что-то подлатать
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Антоне! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Горбатенко М***

Все чудово. Дякую.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Максиме! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Качество оставляет желать лучшего.

Достоинства:
    Всё необходимое есть.
    Недостатки:
    Какое-то всё игрушечное, иглы плохие (но их можно заменить), а вот чехол понравился, хоть не очень красивый, но прочный.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Світлано, Ви придбали невеликий дорожній набір. Дорожній - це такий набір, який займає мало місця, і його хотілося б взяти з собою, щоб була можливість швидко щось полагодити. А щоб він не займав багато місця, доводиться котушки з нитками, голки тощо вкладати в набір меншого розміру. Якщо Вам потрібні нитки, голки більшого розміру, можемо запропонувати інший набір.

• Любовь А***

Якісний набір

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Любове! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Все відповідає зазначеному опису і картинкам. Товар прийшов після замовлення дуже швидко)
    Дякую за сервіс

Достоинства:
    Сервіс, швидкість доставки, відповідність
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Наталя Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручний невеликий набір для подорожей

Достоинства:
    Компактний, містить все необхідне
    Недостатки:
    За такою ціною немає
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

В дорогу, або тим, хто рідко користується , то це зручно. Нитки не дуже якісні, не бавовна.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Середньої якості
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук!

• Константин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Набор отличный, много различных ниток, иголок, при этом, компактный. Спасибо продавцу и квалифицированному персоналу.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Костянтине! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручно, універсально. Але нитки якісь пластикові. Хотів припалити один бік, щоб не різати розшарений кінець. Сгоріла в секунду і капає пластиком.
    Погано видно кінець нитки на котушках. На чорній так і не зміг знайти потрібний. Хоча 2 кінця стирчали десь виглядаєчу ближче до корпусу. Ну і рвуться в руках легко.

Загалом, якщо потрібно щось НА всякий випадок - підійде. Голки хороші. Ножичі +- міцні. Ниток прийнятний асортимент. Функцію свою виконує в принципі.

Достоинства:
    ціна=якість, компактність, пенал
    Недостатки:
    якість ниток
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня , Андрію! Дякуємо за відгук!

• Павло О***

Непоганий набір.

Достоинства:
    Хороший футляр.
    Недостатки:
    Якість голок.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Павло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Иваницкая В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Компактний та зручний, має всі необхідні речі для швидкого ремонту одягу

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Валеріє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Брав для себе на непередбачувані обставини. Добрий кейс. Що до наповнення - багато речей посередньої якості. Користуватися можна, але з часом частину речей збираюсь змінити або доповнити.

Достоинства:
    Підібрані корисні речі
    Недостатки:
    Посередня якість самих речей.
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Романе, якщо Ви не задоволені покупкою, то маєте право повернути товар протягом 14 днів.

• Жолуденко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Брала на подарунок дівчинці 11років, іменниниця залишалася задоволена))

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Брав для дому через форм-фактор і наповненість. Хороше співвідношення ціни та якост

Достоинства:
    Компактний, багатокомпонентний
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Павло! Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось! До нових зустрічей в нашому магазині

• Александр К***

Чудовий компактний набір.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! Раді, що Вам все сподобалось! До нових зустрічей в нашому магазині

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Удобно. Полностью соответствует цели и описанию. Дорожный набор. Я доволен.

Достоинства:
    удобно, полный комплект
    Недостатки:
    я не выявил
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елизавета С***

Набір хороший, є все необхідне. Компактний , зручний в зберіганні

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Єлизавето! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

В наборі все чудово: комлектація, якість пеналу, зручність. Задоволена покупкою

Достоинства:
    Зручність і компактність
    • Продавец  ILLUSIONEE

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Заказывала на Розетке, товар доставлен быстро. В комплекте всё необходимое, даже пуговицы.

Достоинства:
    Все необходимое в наборе для шитья
    Недостатки:
    Набор очень маленький. Слишком тонкие иглы в наборе
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Все чудово, саме такий набір я давно шукав

Достоинства:
    Дуже компактний і має все необхідне
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

нормальний набір, досить багато голок, та ниток, нормальні ножниці

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

При постійних переїздах та в подорожах такий набірчик маст хев.)

Достоинства:
    Компактність
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Чудовий товар за свої кошти, є все необхідне
    Продавець швидко відправив товар

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Костецька А***

Набір відповідає фото
    Все сподобалось

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Владислав И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Хороший товар за свои деньги, универсальный набор на все случаи.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручний набір, достатньо компактний, голки та ножиці гострі, є все необхідне для швидкого дрібного ремонту одягу.

Достоинства:
    Є все, що потрібно.
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Швидка доставка. Компактний набір, є все необхідне.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Завмовляв товар для себе.
    В наборі є все для того щоб можна швидко і зручно зашити будь яку річ

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Романе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Іванна К***

Дуже сподобався набір. Є все що треба. Замовляла двічі

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Іванно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Вирішив пришити ліпучку до тканини, і купив цей набір, адже він дешевий, компактний і зручний. Відкривши набір я був в шоці: все зроблено із фольги, в самих маленьких голках вушка запаяні, тобто без отвору для нитки від слова взагалі. Ну я вирішив пошити голкою середнього розміру, де вушко було, проте не довго шив, на другій липучці, скоріш за все голка стала тупою, а коли я її пропихував наперстком, то був жах, адже як результат голка зламалася, а наперсток погнувся.

Висновок: можна купити виключно заради футляра, проте краще вже не купувати ваке взагалі.

Достоинства:
    Футляр
    Недостатки:
    якість виробів
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ігоре. Ми хочемо вам допомогти вирішити цю ситуацію, але за вашим ім'ям та прізвищем, в історії замовлень , ваше замовлення не знаходимо. Напишіть нам правильні дані або номер вашого замовлення, щоб ми могли допомогти врегулювати це питання.

• Ігор П***

Написав в приват.

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Відповідає критеріям зручності та якості

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Хороший та якісний набір. Все як на фото

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Яно! Ми дуже раді, що Вам все сподобалось! До нових зустрічей в нашому магазині!