- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Yellow
Бистро пачкається
Доброго дня!
Дякуємо за відгук.
Світлі та глянцеві поверхні дійсно можуть швидше забруднюватися під час щоденного використання. Рекомендуємо періодично протирати корпус м’якою серветкою для збереження зовнішнього вигляду.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Pink
Все супер!
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.
- АріаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Yellow
Дуже класний, раніше я уже отримувала такі тільки білі, відмінні за свої гроші,
(175грн-товар)- Достоинства:
- Ціна-відмінна якість, гарний колір, і т.д...
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
Купую вже 5-ту копію (1 брав в іншого продавця). Перші 2 покупки все було ок, а третього разу купив одразу 2 пари: одні робочі, а другі із заводським браком (мертвий правий навушник). Подав заявку в останній день гарантії — продавець задав кілька питань і попросив відео, я надіслав, але у підсумку він все одно відмовив, сказав 'термін вийшов', хоча формально я встиг. Прикро, що постійному клієнту не пішли назустріч. Також бачу у відгуках, що це системна проблема з тим, що один навушник не працює із заводу. Будьте уважні, перевіряйте на пошті, бо потім не поміняють.
- Владимирус В***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
За свою цену невероятно шикарные
- ТаисияОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Pink
Поломалось практически сразу
Крышечка не закрывается теперь- Продавец Klever
Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли проблеми з навушниками i12 TWS. Така ситуація з зарядним боксом, коли кришка не закривається, не є типовою для цих моделей, і, можливо, це індивідуальний випадок. Важливо зазначити, що для більшості користувачів цей продукт має гарну якість, тому сподіваємось, що ваш випадок — лише виняток.
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
- Продавец Klever
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Yellow
Всё работает должным образом.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Отличные наушники за свою цену
- Достоинства:
- Как ни странно качество... До этого были наушники за 700 грн которые были хуже, были менее отзывчивы, долго "запрягались". Здесь же все четко быстро и просто
- Недостатки:
- За эту цену нету.
- Продавец Klever
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
За эти деньги 12/10!
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Red
Задоволена покупкою
- Достоинства:
- Все працює, гарний дизайн
- Продавец Klever
- Катерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
нормальні навушники, відповідають своїй ціні.
- Достоинства:
- ціна і лаконічність
- Продавец Klever
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Ці навушники чудово підходять для прослуховування контенту.
Для меломанів flac музики вішайтесь - вони не для цього...
По кількості годин десь 4 тримають ютуб без проблем, якщо передачі данних немає вони вимикаються ...потім вімкнуться автоматично тому час дуже важко оцінити. За ці гроші що ви ще хотіли я не розумію по відгукам... Брак буває любого товару.- Продавец Klever
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Навушники супер все ришло робоче і заряджине
- Елизавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Pink
Звук нормальный, внешний вид классный.
Когда наушники разряжается, в кейсе они не заряжается. Заряжается только от сети через кейс. По факту можно использовать только раз, потом опять ставить в разетку- Достоинства:
- Внешний вид, удобно сидит в ухе
- Недостатки:
- Батарея коробочки не заряжает
- Продавец Klever
Дякуємо за ваш відгук! Вибачаємося за незручності, з якими ви стикнулися. Дійсно, деякі моделі наушників можуть мати особливості заряджання через кейс, але ми обов'язково передамо ваше зауваження до техніка для перевірки. Сподіваємося, що в майбутньому ми зможемо покращити цей аспект.
- Ігор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Red
Левий наушник не заряжается 4 дня как заказал и досепор не заряжается
- Достоинства:
- Держит 2-3 часа нормально
- Недостатки:
- Левий не заряжается
- Продавец Klever
Добрий день. Зверніть увагу, що коли Ви виймаєте навушники з кейсу, то автоматично може включатися лише один навушник (ведучий). Другий навушник включається вручну, натисканням на кнопку на корпусі навушника. Старе блютуз з'єднання видаліть. Пошук по блютуз запускайте тільки після того, як увімкнено обидва навушники.
- Єлизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
1) Наушники не держат заряд 4 часа, как указывалось в описании, а максимум час.
2) Один наушник намного тише другого, из за чего проблематично слушать что-либо.
3) Кабель поломался почти сразу же и пришлось докупать отдельно.- Продавец Klever
Добрий день. Акумулятор повинен пройти стадію входження в силу, три-п'ять циклів заряджання та розряджання акумулятора. Це своєрідна обкатка. Оптимальний варіант використовувати джерело живлення на 1 А та час заряджання 2-3 години. Не знімаючи навушники із заряджання, навіть якщо індикатор підзарядки згасне. Перевірте налаштування еквалайзера пристрою або спробуйте використати інший програвач або телефон, але товар бюджетний, тож чекати від нього багато не варто.
- Сжсжсдс Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
За свои деньги хороший товар, микрофон есть, собеседник слышит тебя достаточно нормально, заряд держат неплохо, вполне всем доволен
- Достоинства:
- Цена, микрофон, компактность, время доставки
- Недостатки:
- Пока нету
- Продавец Klever
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
Наушники взагалі не відповідають картинці, зовсім інші прийшли
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість звучання
- Продавец Klever
Добрий день. Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання.
- Олексий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Погані.
Тихі- Продавец Klever
Добрий день. Перевірте налаштування еквалайзера пристрою або спробуйте використати інший програвач або телефон, але товар бюджетний, тож чекати від нього багато не варто.
- Вячеслав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
Неплохие наушники за такие деньги.
- Недостатки:
- Пока нет.
- Продавец Klever
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
Заказала белые, пришли ужасно, видно что пользовались или ужасное хранение крышка закрывается на легко такое ощущение что ими пользовались, не работают, пишу на тех поддержку, опять отписка, пишу поставщику , ноль реакции
- Достоинства:
- Не работают
- Недостатки:
- Зачем отсылать б/ у товар
- Продавец Klever
Добрий день. Товар відправлений вам абсолютно новий у належному вигляді. На жаль, неможливо контролювати процес та якість доставки. Якщо ви впевнені. що проблема саме у пристрої, то ми приймемо товар на діагностику та гарантію.
- Андрей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
Ужасное качество звучания, громкость воспроизведения низкая, из заявленного времени работы полное несоответствие ,
- Достоинства:
- Недостатки:
- Зарядку не держит и двух часов , звук перевернутое стерео в общем пожалел что взял
- Продавец Klever
Добрий день. З вами зв'яжеться наша тех. підтримка. Товар із заводськими дефектами ми виправимо або обміняємо.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
теперь у нас парные наушники с любимой
- Продавец Klever
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
розповідайте далі. саме того у вас купа поганих відгуків про цей товар, який тепер валяється як непотріб, бо з самого нового не працює
- Недостатки:
- товар бракований
- Продавец Klever
Добрий день. Потрібно переконатися, що навушники справді добре заряджені. І заразом виключити цю проблему. Товар новий і акумуляторам навушників потрібна обкатка. Акумулятор повинен пройти стадію входження в силу, три-п'ять циклів заряджання та розряджання акумулятора. Оптимальний варіант використовувати джерело живлення на 1 А та час заряджання 2-3 години. Не знімаючи навушники із заряджання, навіть якщо індикатор підзарядки згасне. Якщо проблема збережеться, звертайтесь наша тех підтримака обов'язково вам допоможе.
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
Заказала наушники, такие уже заказывала у другого продавца, работали больше года, поэтому заказала именно эти. Связались и отправили быстро, но товар пришел нерабочий. Мало того, что они внутри были, как погремушка, все бы ничего, если бы они работали, то вопросов не было, но они еще оказались нерабочими. Сумма небольшая, но не приятно
- Достоинства:
- Быстрая отправка
- Недостатки:
- Товар нерабочий
- Продавец Klever
- Андріан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Black
Товар дуже якісний подарував мамі дуже сподобалось ДЯКУЮ
- Зинаида А***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Red
Проблема решена
Наушники сегодня получила. Думаю ими уже пользовались ( во всяком случае- по самой упаковке видно, из нутри помята и проволочка размотана.) Но сами наушники пока работают, после полной зарядки , два часа проработали и снова на зарядку.
- Достоинства:
- Цвет, звук вполне приемлем.
- Недостатки:
- Не новые, слабо держат зарядку
- Продавец Klever
Просимо вибачення за незручності.
Навушники дійсно тестувалися та перевірялися перед відправкою. Але це було винятково для того, щоб ви гарантовано отримали справний товар.
Надалі ми будемо акуратнішими. Дякуємо вам за розуміння.
- Маленко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: White
Хорошие наушники
- Достоинства:
- Все работает, хороший звук
- Недостатки:
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Yellow
Кейс більше не заряджається
- Продавец Klever
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом.
- олександр п***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Green
наушники не соответствуют фотографиям.
цвет мимо.
сам наушник не такой как на фото.
левый наушник просто светится постояно красным и ни на что не реагирует, не спаривается с левим.- Достоинства:
- не нашел
- Недостатки:
- правый наушник не спаривается с левым
- Продавец Klever
Доброго дня. Приносимо наші вибачення за незручності. Вся інформація по гарантійному обслуговуванню Вам буде вислана особистим повідомленням в кабінеті Розетка
- Ірина Г***
Есть фото ?
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: B Group. Цвет: White
Один навушник не працюємо
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Один не працює
- софія т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: White
товар виглядає дешево,кітайська інструкція,один навушник працює інший ні:(
- Достоинства:
- товар виглядає дешево,кітайська інструкція,один навушник працює інший ні:(
- Недостатки:
- товар виглядає дешево,кітайська інструкція,один навушник працює інший ні:(
- Седлецький В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: White
Жах.
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: White
Навушники одним словом г***о приїхали правий навушник не працює звук відстає, мікрофон начебто ти в бочкі сидиш
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не працює правий навушник, звук, мікрофон.
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Benefito. Цвет: White
Ціна/якість