Отзывы покупателей о Мощный 2-в-1 озонатор-ионизатор для воздуха, воды, продуктов Doctor-101 Catalina PLUS с LED дисплеем и таймером. Энциклопедия озонирования в подарок (WT1200-1)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Озонатор придбала не так давно. Користуюсь часто.
    Він дійсно приймає запахи. Якщо щось пригоріло на пекельні, або сусід покурив мені в вікно, я відразу ж включаю озонатор.
    Возила озонатор з собою до сестри в гості. Бо розповіла їй і вона захотіла теж спробувати, як він працює.
    Також возила до брата в село - прибирали запах плісняви. Це було класно!
    А також проводили озонацію води та овочів - дуже сподобалось!
    Я покупкою дуже задоволена тому, що можу робити і дезінфекцію і іонізацію. Повітря стає чистим. Я і не уявляла собі,що існує такий прилад. Дуже рада,що придбала

Достоинства:
    Компактний, зручний, має таймер

Вітаю вас , Ірина !
      Дякуємо за такий детальний та щирий відгук!

Нам дуже приємно чути, що озонатор допомагає Вам у повсякденному житті — від усунення сторонніх запахів у квартирі до боротьби із запахом плісняви та озонації води й овочів. Особливо тішить, що Ви змогли поділитися позитивним досвідом із рідними.
      Дякуємо, що відзначили компактність, зручність використання та наявність таймера.

Бажаємо, щоб прилад і надалі приносив лише користь та свіже, чисте повітря у Ваш дім!

• наталя р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Дуже задоволені, озонатор виконує свої функції, ще ні разу не пошкодувала що його замовила, а ще нещодавно дізналася що він відлякує тарганів, все просто супер. Дякую.

Вітаю вас , Наталя!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що озонатор добре виконує свої функції та ви задоволені покупкою даного товару!

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Дуже сподобався. Дійсно прибирає запахи. Якщо щось пригоріло - це вже не проблема.
    Іонатор допомагає зробити повітря більш чистим і здоровим.
    Працює тихо. Нарікань і зауважень нема.

Достоинства:
    Всі заявлені параметри 5 балів

Вітаю вас , Андрій!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що ви задоволені покупкою даного товару!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Відмінний пристрій. Найкращій за свою ціну.

Вітаю вас , Андрій!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що ви задоволені покупкою!

• Євгенія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Брала для боротьби з тарганами. З цією задачею на 4 справився. Їх стало набагато менше, але є багато ще маленьких. Читала, що мінімум 40 днів їх виводити. Тому, надія ще є. З приводу озонації квартири, помітила один величезний і з цією функцією він справляється на 5 . Малий пішов до школи, і звісно ж тягне додому усі мікроби. Після появи озонатора, та постійної озонації квартири, перестав часто хворіти, а головне, ми не хапаємо від нього вірусів. Озонація води/овочів/м'яса поки не проводила, ніяк руки не дійуть. Вистачає, поки озонація повітря. Ще одне хочу підкреслити, це боротьба з запахами після приготування їжі. Особливо смаженої картоплі, котлет, гречаної каші, а також риби. З такими запахами ніяка потужна витяжка не справляється, навіть з провітрюванням/протягом. Після приготування їжоньки, озонатор на 5-10 хвилин увімкнула, 5-10 хвилин провітрила, і в квартирі чисте повітря. Це прям дуже круто, особливо для тих, хто страждає на різні різки запахи.
    Про іонізацію окрема тема. Раз вона є, тре юзати. Використовую перед уборкою. 10-15 хвилин, пил осів, прибрала. Чисто, помітила, його то і стало менше. Так же, вичитала, що позитивно впливає на квіти. Почала своїм орхідеям вмикати по 10-15 хвилин щодня. І дійсно, коріння нове полізло, листки, квітоноси та бокові гілочки. Я дійсно не очікувала такого вау ефекта.
    Користуюсь вже понад місяць, сподіваюсь, все ж виведу тарганів. Чорної цвілі не багато, але є, я її прибрала, поки не з'являється. Тому, тут не можу щось сказати, це тре буде по осені дивитися та робити висновки.
    Ну, якось так) Сподіваюсь, відгук комусь допоможе! Дякую, виробникам, підтримаємо українське!!

Достоинства:
    Дезінфекція, іонізація, боротьба з тарганами, компактний та стильний дизайн.
    Недостатки:
    Відсутність таймеру на іонізації.
    • Продавец  Мій здоровий дім

Вітаю вас , Євгенія !
      Щиро дякуємо Вам за такий детальний і корисний відгук!
      Нам дуже приємно, що озонатор допомагає Вам підтримувати свіже повітря вдома та справлятися із запахами після приготування їжі. Також дякуємо, що поділилися власним досвідом використання іонізації та спостереженнями щодо рослин !

Раді чути, що Ви вже помітили позитивний ефект у побуті. А щодо боротьби з тарганами та цвіллю — дійсно, для таких задач важлива регулярність використання й трохи часу для стабільного результату.

Окрема подяка за зауваження стосовно таймера — обов’язково передамо виробнику Ваш відгук .

Бажаємо Вам тільки комфортної атмосфери вдома та приємного користування!
      Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Купував, все сподобалось, ціна чудова

Достоинства:
    Невеликі розміри, гарний вигляд.
    • Продавец  Мій здоровий дім

Доброго дня Віктор!
      Дякуємо за відгук, для нас важлива ваша думка.

• Вікторія П***

Прекрасно працює

Достоинства:
    Дуже корисна річ

Доброго дня Вікторія!
      Дякуємо за приємний відгук
      Нам важлива ваша думка.

• Анна Є***

Чудово працює. Користуємось в салону для тварин. Використовуємо в грумінгу

Достоинства:
    Здорова шкіра
    • Продавец  Мій здоровий дім

Дякуємо за ваш відгук
      Раді, що покупка виправдала ваші очікування.

• Александр Р***

Практичний

Дякуємо за ваш відгук !
      Раді, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Назар П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Відмінна штука для квартири. Озонує квартиру на 44 м2 за 5 хвилин. Відчуття прекрасні. Дякую!!!

Достоинства:
    Практичний.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  Мій здоровий дім

Дякуємо за ваш відгук
      Раді, що покупка виправдала ваші очікування.

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Дуже задоволена, швидко прибирає сторонні запахи, стильний дизайн.

Доброго дня!

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже важливо, що ви залишилися задоволені покупкою.

Будемо раді знову бачити вас у нашому інтернет-магазині та допомогти з новими покупками!

Гарного вам дня та тільки вдалих покупок!

• Ирина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Купую вже не в перший раз, взяли ще й батькам, так як дуже крута штука, вбиває всі небажані запахи і бактерії

Достоинства:
    Дуже крута штука
    • Продавец  Мій здоровий дім

Ірино, щиро дякуємо вам за довіру та повторну покупку

Нам надзвичайно приємно, що потужний 2-в-1 озонатор-іонізатор Doctor-101 Catalina PLUS повністю виправдав ваші очікування настільки, що ви вибрали його ще й для батьків. Це найкраща рекомендація для нас

Раді, що прилад ефективно допомагає усувати небажані запахи та підтримувати чистоту повітря. Дякуємо за високу оцінку та теплі слова!

Користуйтеся із задоволенням, а якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди на зв'язку

• Пав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

У ребёнка аллергия, проявлялась только в квартире, незнали что с этим делать, проветривание не помогало. Начал озонировать квартиру. Сильных ожиданий не было, но я в восторге от озонатора. Обработал каждую комнату по несколько часов. Ушли запахи, биологические раздражители и алергены. За долгое время ребенок за дышал носом, ушлла отёчность, и сопли, очень сильный дизинфектор.
    Озонатор, особенно полезным будет, тем у кого есть домашние животные, вы уберете запахи их жизнедеятельности.
    Озонирую по необходимости, ионизация постоянно включена.

Достоинства:
    Озонатор, ионизация.
    Недостатки:
    Ще не знайшов.
    • Продавец  Мій здоровий дім

Вітаємо!
      Щиро дякуємо за такий детальний та цінний відгук!

Ми дуже раді, що наш озонатор-іонізатор допоміг вашій дитині та покращив атмосферу в квартирі. Це найкраща подяка для нас! Користуйтеся із задоволенням!

• Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Швидкий сервіс. Відповідає опису. Після використання стоїть медичний запах. З часом використання повідомлю результат. Апарат в якісному корпусі та пакуванні.

Достоинства:
    Таймер.
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Мій здоровий дім

Володимир, дякуємо Вам за відгук і за те що ділитися з нами своїми враженнями!

• Юрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Відмінна штука для звичайної квартири. Озонує квартиру на 100 м2 за 5 хвилин. Відчуття прекрасні. Дякую

Достоинства:
    Швидко. Потужно
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Мій здоровий дім

Доброго дня! Юрію, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Чекаємо Вас знову в нашому інтернет - магазині!

• Продавец  Мій здоровий дім

Доброго дня! Юрію, ми вдячні за зворотній зв'язок і за ваш відгук! Будемо раді бачити вас знову в нашому інтернет- магазині!

• Аліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Озонування води працює вельми погано - наскільки щільно не приєднувала шланг наскільки глибоко у посудину з водою не занурювала б камінчик все одно купа озону в повітрі. Не те що в одному кімнаті, а в одному приміщенні з ним навіть через кілька годин після вимкнення таймеру знаходитись неможливо - треба десь годину провітрювати приміщення. А взимку це не так щоб зручно. Енциклопедія озонування окреме розчарування - ніякої корисної інформації щодо застосування саме приладу, а стаття з Вікіпедії. Так і не зрозуміло скільки потрібно озонувати об'єми води більші за склянку - бо по склянці явно не зручно. Якщо озонування 200мл води триває 5 хв, то 1л 25 хв? А 10л більше 4 год? А ванну 100л майже 2 доби?

Достоинства:
    Озон видає
    Недостатки:
    Озон дуже довго розпадається і дуже довго потрібно провітрювати приміщення. Озонування води все одно заповнює все приміщення озоном
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мій здоровий дім

Взяв спочатку на подарунок, потім собі. Регулярно користуюсь в режимі озонатора.

Достоинства:
    Чудовий варіант, але як озонатора
    Недостатки:
    Шкода що автоматичне періодичне увімкнення недоступне. Але програмованість відсутня майже у всіх моделях
    • Продавец  Мой Дом Здоров

Дякуємо за Вашу оцінку!

• Артем Д***

Харохі озонатор слюші!
    Другими словами, одобряем-с.

Достоинства:
    Действительно выделяет столько озоно как заявлено. Дизайн не Баухаус, но можно считать удачным.
    Недостатки:
    (Субъективно, видимно так сделано в целях безопасности, но) Нету возможности включить постоянное выделение озона, без таймера.
    • Продавец  Мой Дом Здоров

Дякуємо за Вашу оцінку!