Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о ЗУ универсальное Liitokala Lii-500, 4 канала,LCD дисплей, поддерживает Li-ion, Ni-MH и Ni-Cd AA (R6), ААA (R03), AAAA, С (R14)

Код:  277820618
Оценка пользователей 4.31/5
  • Отзывы про товар продавца PiPo
  • Сергей Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PiPo

Указанный товар соответствует описанию. Сделан для народа. Замечаний нет

Достоинства:
    Один из лучших
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  PiPo

Доброго дня, Сергію!

Щиро дякуємо за вашу високу оцінку та чудовий відгук! Ми дуже раді, що зарядний пристрій Liitokala Lii-500 повністю відповідає вашим очікуванням.

Особливо приємно чути, що ви вважаєте його «одним із найкращих» — це найкраще підтвердження якості нашого товару. Такі відгуки мотивують нас продовжувати пропонувати надійні та перевірені пристрої.

Дякуємо, що обрали саме наш магазин! Чекаємо на вас знову.

З повагою, команда PiPo.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PiPo

Сподобався, тільки от в описі сказано, що літій метал фосфатні підтримуються а в інструкції вказано що ні

Недостатки:
    В описі брехня, треба порівнювати з інструкцією онлайн
  • Михайло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Хороший прилад і дуже зручно забирати в пункті самовивозу ROZETKA.

Достоинства:
    Універсальність, інформаційне табло, окремі канали.
    Недостатки:
    В комплекті немає бж і не пропонують додати.
  • Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG Group

По товару сказать особо нечего, и так обзоров много, похоже что оригинал. По продавцу - связались быстро, поправили заказ, отправили оперативно, цена как в Китае без скидок.

Достоинства:
    Самое дешевое зарядное устройство с поддержкой почти любой химии и функцией разряда
    • Продавец  NG Group

Дчкуємо за відгук! Приємних покупок.

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5

Продавець перед відправкою попередив що упаковка трохи пом'ята на куті, сказав вартість доставки і швидко відправив.

При отримані ніяких несподіваних сюрпризів не було , як і попередили раніше упаковка була пом'ята , але сам пристрій і пристрій живлення були цілі.

Вже вдалося зарядити і перевірити декілька 18650, також перевірив USB порт, яким можна зарядити інші пристрої (віддача 5v до 1A (в залежності від споживача) , так що тут все добре, рекомендую .

Достоинства:
    Все працює.
    Недостатки:
    Інструкція без української мови. ( Є , англійська , китайська і російська )
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Все працює . Заряджає як в в описі.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Продавець зв'язався швидко. Відповів на всі питання. Відправили швидко. Дуже задоволена. Нарешті можна заряджати непарну кількість аккумуляторів для дитячих іграшок
    А тепер ще виникла потреба у зарядці 18650. Приємний бонус, що не потрібно купувати інший зарядний пристрій...
    Дуже задоволена покупкою.
    Рекомендую

Достоинства:
    Можна заряджати непарну кількість аккумуляторів
    Недостатки:
    Відсутні
    • Yoki M***

Добрый день, Олена!) Спасибо за Ваш отзыв, мы очень рады что Вам понравился товар, приятного Вам пользования :)

• Brattario
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVM

Хорошее ЗУ. Можно заряжать различные типы аккумуляторов. Четыре независимых канала. Для каждого канала можно выставлять свою программу будь-то charge (зарядка), fast test (быстрый тест) - сначала ЗУ разряжает аккумулятор, затем заряжает, nor test - сначала ЗУ заряжает (дозаряжает) аккумулятор, затем разряжает и заряжает аккумулятор. В этом режиме возможно определить полную емкость аккумулятора (в процессе разрядки). Есть также режим powerbank - можно использовать ЗУ для зарядки гаджетов от вставленных в ЗУ Li-ion аккумуляторов. Правда ток небольшой 1 ампер.

Достоинства:
    Четыре независимых канала. Три программы на каждый канал. Возможность выбора тока заряда 300/500/700/1000 mA. Режим powerbank.
    Недостатки:
    ЗУ неправильно определяет внутреннее сопротивление АА и ААА аккумуляторов.
  • Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Все чудово - гарна зарядна станція для побутових маніпулювань з різними типами батарейок Але мені потрібні тільки 18650 так що я дуже задоволений.
    Ящо заряджатимите відразу всі 4 батарейки то максимум 500 миліампер - зарядка на 2 ампери в коробці , абож підъєднати живлення наприклад з ноутбуку та жарити всі чотири по одному амперу.. Хочете пораду - батарейки люблять заряджатися самим малим струмом Ящо піклуватися за їхнє здоров'я, тож 500 миліампер це щадящий режим і що чудово за замовчуванням саме він і стоїть (навіть клацати кнопки не потрібно)
    Висновок : Раджу для покупки та ще й за таку ціну з повним комплектом зарядок.

Достоинства:
    Більше ніж очикував
    Недостатки:
    Відсутні
  • Вадим К***
    Продавец: MDN

Працює на всі сто, але з зарядним бдочком для цієї зарядки не все зрозуміло. Взяв булочок на 22,5 вати, та кабель на 12V. Але при закладанні на заряджання 4 елементів 18650 - йде перегрів кабеля та спрацьовує захист. На іншому кабелі таке саме. Буду вдячний за посилання на придбання окремо зарядки для цього зарядного пристрою.

Достоинства:
    Виконує свої функції
    Недостатки:
    Незрозумілі характеристики вхідної напруги.
  • Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TECHNO KAIF

Коментарі з тим що не має блоку - тільки в тих продавців, які не додають блок живлення у комплект тому й ціна менша. Читайте уважніше.

Достоинства:
    Класний апарат, всі функції свої заявлені виконує чудово. Мінусів не бачу.
  • Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TECHNO KAIF

Добре працює, згідно з характеристиками

• Курган А***
    Продавец: Good 5

Отличная зарядка

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVM

Прекрасна річ, брав на подарунок, користуємось тепер разом :)

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Пристрій - чудо. Кому приходиться працювати багато з обладнанням на акумах, раджу.

Достоинства:
    Зручний, багаторежимний
    Недостатки:
    поки не виявив
    • Продавец  Yoki Market

Добрий день, Олексій!) Дякуємо за Ваш відгук товару Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA БП. Ми щиро раді, що Вам сподобалась якість та функціонал зарядного пристрою :)

• Шпак В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG Group

Зарядка соответствует заявленным характеристикам. Можно мониторить состояние аккумуляторов, емкость,а также есть функция восстановления. По цене-качеству хороший вариант.

Достоинства:
    Функциональность. Качество сборки. Информативность.
    Недостатки:
    Пока не выявил.
    • Орест Н***

як відновити акуми з цим прибором? я купив і мені здається тут немає функції відновлення.

• Шпак В***

Из инструкции: (Fast test )"Данный режим предназначен для устранения "эффекта памяти" у Ni-Cd и Ni-MH аккумуляторов" , а также "Восстановление переразряженных (заснувших) аккумуляторов."

• Ігор К***

Ну как раз "заснувшие" аккумуляторы он и не "видит". Например АА или ААА меньше 0.8В он к сожалению не определяет вообще, а потому ничего с ними и не делает

• Письменный А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Хороший зарядник, своих денег стоит. Работает несколько месяцев, без проблем и нареканий

Достоинства:
    Сборка
    • Продавец  Yoki Market

Добрый день, Артем!) Спасибо за Ваш отзыв:) Мы очень рады, что Вам понравилась сборка и качество товара Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA :)

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Товар полностью соответствует описанию. Продавец сработал очень быстро и товар был отправлен в тот же день. Рекомендую

Достоинства:
    Отличное зарядное устройство. Быстрая отправка.
    • Yoki M***

Добрый день, Александр!) Спасибо за ваш отзыв, мы очень ценим мнение наших клиентов!) И мы очень рады что вам все понравилось!)

• Марина Ц***

Гарний товар

• Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LumiCore

Дуже добре, дякую

• Олексій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Надійний зарядний пристрій, за свої гроші. Користуюся більше двох років, зараз придбав ще один для родини.

• Михаил С***

Швидко і якісно.

• Дмитренко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5

Гарна штуковина. Відновлює вбиті акумулятор.

Достоинства:
    Відповідає характеристикам
  • Олег К***

Працює без нарікань

• Олексій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: More Foto

Товар повністю відповідає заявленим характеристикам. Поки питань до роботи не виникало.

• Кузнецов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLab

Брав 5 років тому , заряджаю 8 батарейок раз в 2 тижні , політ нормальний.

Достоинства:
    Добра зарядка , відключается сама коли зарядить батарейки.
  • Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LumiCore

Треба вникнути в налаштування...все працює

• Игорь Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good 5

Добра зарядка, все заряджає як і написано в інструкції, купівлею задоволений

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Не виявив
  • В'ячеслав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVM

Працює чудово. Дуже задоволений.

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NG Group

Все супер, зарядка заряджає навіть ті акумулятори які інші зарядки не хочуть заряджати

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  NG Group

Дякуємо за відгук та покупку! Приємного користування.

• Роман В***

хорошая вещь.

• Продавец  Yoki Market

Добрий день, Роман!) Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію товару Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA БП :)

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

до комплектації поклали автомобільний адаптер. все працює справно

• Продавец  Yoki Market

Добрий день, Володимир!) Дякуємо за Ваш відгук про Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA. Ми раді, що Вам сподобався товар :)

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Yoki Market

Со своими функциями справляеться.

Достоинства:
    Цена
    • Продавец  Yoki Market

Добрый день, Антон!) Спасибо за Ваш отзыв :) Мы очень рады, что Вам понравилось Зарядное устройство для аккумуляторов LiitoKala Lii-500 для 18650 26650 AA AAA и БП :)

• Андрей Г***
    Продавец: Yoki Market

Бистрая доставка.качество отличное

Достоинства:
    Много функцій
    • Yoki M***

Добрый день, Андрей!) Спасибо за Ваш отзыв!) Мы очень рады что Вам все понравилось :)

• Сергей

Хорошая многофункциональная зарядка.

Достоинства:
    Режимы разрядки и зарядки
    • Yoki M***

Добрый день, Сергей!) Благодарим Вас за оставленный отзыв и оценку качества данного товара! Мы рады, что Вам понравились! Желаем приятного пользования!

• валерий ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PLab

товар супер, продавец супер.

Достоинства:
    заряд, и автоматика к любому аккумулятору.
    Недостатки:
    вставлять и вынимать аккумуляторы не очень удобно.
    • PLab

Валерий, спасибо:)