Отзывы покупателей о Pro Plan Dog Adult Large Robust OptiHealth Сухий корм для собак крупних порід з куркою (14кг)

Оценка пользователей 4.69/5
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

Корм хороший для алабая

Достоинства:
    Ціна супер
  • Олена В***

Поміняйте будь ласка корм, сьогодні розкрила упаковку,корм вже ївся жучками,на упаковці маленькі дірочки, яких майже не видно,весь корм пошкоджений, поточний жуками,на гарячу лінію неможливо додзвонитись,в чат боті теж не відповідають,як мені повернути товар, він коштує дорого а собаці я не можу дати,бо потім лікування вийде в десятки разів дорожче, поміняйте мені товар,на не пошкоджений нормальний без жучків

Достоинства:
    Недостатки:
    Погризений жучками

Добрий день, Олено! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
      Ми б також хотіли детальніше розібратися в даній ситуації. Просимо Вас звернутися з даною проблемою за телефоном безкоштовної гарячої лінії: 0 800 50-09-50, або надіслати Ваші контакти на сторінку Purina у Facebook та наш представник зателефонує до Вас. Дякуємо!

Хороший корм.
    Цього разу багато крихт було в усіх мішках. Раніше такого не було.

• Людмила Б***

Цім кормом годуємо вже не перший рік, всім задоволені.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявили
  • Ирина О***

Собака їсть добре. Подобається

• Дмитрий Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 16.5 кг

Досить непоганий варіант за свої гроші, пес їсть із-задоволенням, у лабрика алергії немає шерсть блискуча та добрий туалет.

Достоинства:
    Ціна якість
  • Людмила Ф***

Я не перший раз заказую у вас , але двічі вже останніх два рази приїжджає корм з розірванною упаковко норма, заклеєною скотчем.
    Прошу мені більше не надсилати товар не в пристойному вигляді . Буду вимушена відмовлятися.

• Ярослав К***

Не дуже подобається собаці, треба щось додавати, інший корм або улюблені вітаміни. Але іноді їсть нормально

Достоинства:
    Ціна за кг
    Недостатки:
    Не дуже до вподоби собаці
  • Анатолій

Все супер, як і завжди!

• Олександр З***

Добре.

• Аліна

Собака відмовляється його їсти зовсім. Дуже шкода.. орієнтувались по відгукам на корм.

Добрий день, Аліно! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.

Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.

Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Дмитрий Е***

Досить непоганий корм за свої кошти, Лабрадор 4 роки, їсть із задоволенням, проблем з кишечником, шерстю чи алергій не виникало.

• Андрій Д***

дякую , все ок

• Игорь Г***

Спасибо! Корм собакену зашёл! Даже кошка 'грешит' и подворовывает у него.

• Ирина Л***

Мой пёс всегда плохо ест сухой корм, а этот с удовольствием. Даже удивительно.

Хороший корм

• Ігор Ю***

Відправили корм за 1200грн ,
    purina dog chow 14 кг

• Александр Т***

Вместо корма прислали наполнитель для котов

• Наталия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

Гарний корм, собачка задоволена)

• Карина З***

Замовляю постійно, пес щасливий)

• Антоніна З***

Супер клас

• Наталия Ч***

Заказ сформировать просто. Все доставлено в срок. Обслуживание хорошее. Очередей нет

Достоинства:
    Корм в удобной упаковке. Собаки едят хорошо. Шерстка становится гладкая. Собачки поправляются.
  • Максим М***

Мабуть смачний, бо собака їсть із задоволенням.

Достоинства:
    Зручна велика упаковка.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • БОРИС М***

Быстро доставили

• Ірина М***

Смачний,моя любимиця їсть з задоволенням.

• Олег К***

Дякую

• Олег К***

Моему питомцу нравится.

• Света А***

Собачяня уплетала за обе щеки

Достоинства:
    Собачаня заценила на 5 из 5
  • Виталий С***

Мой спаниель ест с таким удовольствием что за уши не оттянешь.

• Володимир В***

Чудовий корм, відмінна якість. Нашому улюбленцю дуже сподобався. Будемо замовляти постійно. Рекомендую.

Достоинства:
    Велика упаковка
  • Вероника С***

Ужас! Пришёл корм с огромной дыркой! См 10. Заказывали по скидке, и сказали что корм обменять не могут.. нужно заказать заново по полной цене и ждать несколько дней пока приедет! Чем кормить эти несколько дней собаку не понятно! Прийшлось забрать етот полуоткрытый товар! Неизвестно сколько корма отсыпали и высыпалось по дороге! На отделении сказали, что так приехало со склада!
    Заявка 786132316 за адресою Бородінська вул., 9.

Недостатки:
    Корм приехал с дыркой!
  • Віктор Н***

Собаки ковтнули і непомітили та і я теж

• Сергій К***

Чудовий корм

• Татьяна А***

чудовий корм, намагаємося брати тільки його

• Дмитро К***

Все ок

• Татьяна А***

Чудовий корм, наша вівчарка їсть із задоволенням

Недостатки:
    Хотілося б дешевше