Отзывы покупателей о Аккумулятор LIP1621ERPC для Sony Xperia X / F5121 / F5122 [Original PRC]
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Працює вже декілька місяців. Жодних проблем.
Радий, що в мене є можливість просто купити аккумулятор замість покупки смартфона, бо мене і мій влаштовує - ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Рекомендую
- Достоинства:
- хороша якість
- Юра К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Все чудово працює, дякую
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Качество хорошее!
Дякуєм) за відгук.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Товар відповідає опису та характеристикам. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Якісна батарея в порівнянні з іншими виробниками, є гарантія.,
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Продавец 100percent
Дякуємо) за відгук!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
купил 2 аккума,приехали не запечатанные.
- Достоинства:
- неизвестно
- Недостатки:
- товар не запечатан
- Продавец 100percent
Всі АКБ перед відправкою перевіряються на вольтаж. І ідуть у відкритих антистатичних пакетах, щоб кожний клієн мав можливість додатково перевірити товар на пошті. Бо запакований товар вам не дозволять відкрити, і ви ніяк не зможете перевірити його на працездатність, перед покупкою.
- Андрей К***
ладно,если будет все норм поменяю отзыв
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Не працювала місяця
- Недостатки:
- Погана
- Продавец 100percent
На данний товар діє гарантія 12 місяців. Якщо у вас є питання будь ласка зверніться до нас, ми їх вирішемо.
- ВіталійПродавец: 100percent
Спеціально уточнив у повідомленнях у продавця, як виглядає батарея, та отримав зухвалу відповідь, мовляв, фото товару відповідає дійсності. Замовив наложкою про всяк випадок, а до відділення пошти прийшов китайський ноунейм (як на фото 2). Відмовився не через сам товар, а через принцип, не люблю, коли нахабно обдурюють.
- Достоинства:
- Не виявлено.
- Недостатки:
- Фото товару не відповідає дійсності, в реалі - китайський ноунейм, який у інших продавців навіть дешевше.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: 100percent
Виявилось що заводський брак, продавець замінив без нарікань!