- Олена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Высота: 60. Глубина: 33. Ширина: 70. Цвет: Венге темный / Дуб Самоа
Сподобалось все, від спілкування по замовленню до збору тумби. Все як заявлено, доставлено швидко, гарно запаковано. Сама тумба гарна, все зібралось легко, всі отвори підійшли ідеально.
- Достоинства:
- Легка, зручна, мобільна
- Недостатки:
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Высота: 60. Глубина: 33. Ширина: 90. Цвет: Венге темный / Дуб Самоа
Якісна, гарна, легко збираєтья.
Дякую - Денис Э***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Высота: 60. Глубина: 33. Ширина: 70. Цвет: Венге темный / Дуб Самоа
Всё качественно и радует глаз !)
- Анна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Высота: 60. Глубина: 33. Ширина: 80. Цвет: Венге темный / Дуб Самоа
Дякую, замовленням цілком задоволена, мої рекомендації!
- Достоинства:
- Якісний товар, гарне обслуговування, ввічливе спілкування
- Недостатки:
- Продавец Nirvana M
Ми дуже раді, Анна, що Ви задоволені товаром та обслуговуванням! Дякуємо за Ваші рекомендації та високу оцінку нашої роботи!
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Nirvana M. Высота: 60. Глубина: 33. Ширина: 70. Цвет: Венге темный / Дуб Самоа
Куплений виріб мене цілком влаштовує. Прийнятна якість за заявлену ціну. Також продавець погодився внести деякі зміни в конструкцію тумби на моє прохання. Також коли в мене виникли деякі труднощі зі збиранням тумби самостій то продавець швидко вийшов на звязок і допоміг мені розбратись зі збиранням виробу.
- Достоинства:
- Прийнятна якість за заявлену ціну. Продавець погодився внести деякі зміни у виріб на етапі виготовлення
- Продавец Nirvana M
Дякуємо. Юрій, за Ваш вибір меблів нашої фабрики та позитивну оцінку нашої роботи. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції та сервісу. намагаємося бути завжди поруч з нашими клієнтами. Дякуємо за Ваше замовлення.