- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Гарна якість, є можливість замовити меншого розміру
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Все помістилось, виглядає гарно і акуратно
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Хороша якість, швидка доставка. Як встановлю, то додам ще фото
- Достоинства:
- Якісний короб, швидка доставка
- Недостатки:
- Не помітила
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Дякую. Товар якісний. Все супер
- Достоинства:
- Компактна поличка
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Два дні тому замовив коробочку під роутер за розмірами:40/20/10.,білу.Якісна і приємна на вигляд річ,добре підходить під інтер'єр.
Вмістилося все,роутер,дроти,дві розетки і ще трохи є місця(на випадок заміни роутера на якусь іншу модель.Рекомендую
P.s. Окрема подяка продавцю від онуки за подарункі.- Достоинства:
- Приємно мати справу з доброзичливими та порядними людьми.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Anita N***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Коробочка прийшла відмінної якості, швидко. В процесі примірки під свій роутер виявилося, що для мого варіанту не зовсім зручним було нижнє відкривання кришки. Розказала про свою проблему продавцю (продавець завжди на зв’язку, швидко відповідав). Він запропонував варіант з верхнім відкриттям кришечки. І …пару днів обміну і коробочка вже у мене! Все супер !!! В якості приємного сюрпризу продавець поклав милого котика з дерева
Однозначно рекомендую!
P.s. Речі, зроблені з любов’ю наповнюють нашу оселю особливою енергією- Достоинства:
- Аккуратна робота. Товар відповідає опису. Продавець любʼязний. Щвидка відправка.
- Недостатки:
- Не знайшла
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
В цілому, гарний продукт
- Достоинства:
- Зручний, добре виглядає
- Недостатки:
- Тонкий матеріал. На жаль, дно прогинається під вагою невеликого роутера, гпон-терміналу та ДБЖ
- Продавец Чудова Річ
Дякую за відгук,у вас обладнання важке,щоб не прогиналось спробуйте розмістити важчі девайси по кутам а по середині роутер...
Можна ще виправити це маленьким кутником,але я його в комплекті не даю,так як зазвичай він дуже рідко може пригодитись.....
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Держит роутер, модем и даже сетевой фильтр сверху кинул.
Тонкий материал, но для роутера как раз.
Немного неудобно открывается крышка, но ожидаемо.
Продавец приятный, можно попросить увеличить размер коробки. - Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Дуже класна штука.
- Достоинства:
- ідеальна для роутера, упс до роутера та медіаконвертера
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
супер, якісно і легко встановити.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Гарна стильна коробка.
Все обладнання вміщається. Роутер, оптичний модем і навіть DC UPS вмістився.
Не сподобалося кріплення. Щоб надійно повісити на стіну, довелося шукати дюбелі з гачками відповідного розміру.
Приємна ціна, ввічливий продавець,швидка доставка, надійне пакування. Загалом я задоволений.- Достоинства:
- Велика коробка; Стильний дизайн; Приємна ціна; Швидка доставка
- Недостатки:
- Настінне кріплення ненадійне, довелося вішати на дюбелі з шурупами
- Продавец Чудова Річ
Дякую за відгук!Шкода що ви не спробували дані гачки,вони надійні та міцні,на них вішаємо ще значно більші індивідуальні коробочки,все тримається міцно!
А ще зручно що непотрібно свердлити стіну).
Добре що вийшли з положення і знайшли свій варіант як її повішати коробочку....
- Оксана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ
Чудова коробка для роутера! Якісна, ідеально білого кольору. Легко монтувати на стіну. В мене за нею ще й розетка з блоками живлення заховались.
- Достоинства:
- Якісна, легко монтувати на стіну, відповідає заявленим розмірам
- Леся С***Продавец: Чудова Річ
Чи є молочний колір?
- Продавец Чудова Річ
Добрий день,тільки білий в наявності,всі інші тільки під замовлення за додаткову плату...!