Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Термос с двойной стенкой SNT 390 мл 8013-1 0008941

Оценка пользователей 2.6/5
  • Вадим Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Объем: 390 мл. Цвет: Прозрачный

Товар не соответ своему назначению. Это не термос а стеклянная банка с крышкой. Через пять минут после заливки кипятком наружная стенка сильно нагрелась, что недопустимо. Если добавить увеличение конечной стоимости за счет доставки, то данное изделие не выдерживает никакой критики. К покупке не рекомендую.

Достоинства:
    Смотрится привлекательнр
    Недостатки:
    Абсолютно бесполезная фигня
    • Продавец  Далайн

Дякуємо за Ваше враження! Нам прикро, що товар Вам не сподобався. Термоси скляні з подвійними стінками не тримають довго температуру (до 1-2 годин). Для довгого зберігання окропу краще обрати стандартні термоси з дзеркальними скляними колбами

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 390 мл. Цвет: Прозрачный

Продали свідомо бракований товар.

Недостатки:
    Зламана кришка термоса

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Translation tools. Объем: 390 мл. Цвет: Прозрачный

Гарний термос за свою ціну. На вигляд як дорога річ)

Достоинства:
    Простий у використанні. Добре зібраний. Виглядає як річ якісна. Кришка не пропускає воду і має коротку різьбу, десь пів обороту. Зручно заварювати листовий чай.
    Недостатки:
    Тримає на жаль не довго. Через дві з половиною години вже градусів 30.
  • Петро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 390 мл. Цвет: Прозрачный

Сам дизайн термоса класний але як термос він ніякий , він можна сказати як для заварювання горнятко не більше!

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Не тримає температуру та вся температура переходить на зовні і вистигає !

Вітаю Петро, дякуємо за відгук. Хочу звернути увагу, що в назві товару і в характеристиках вказано літраж та розмір термосу. Та сам термос з боросилікатного скла тримає температуру напоїв в діапазоні 2-х годин.

• Володимир Я***

Дякую .

Достоинства:
    ціна якість
    Недостатки:
    не виявив

Дякуємо і вам, користуйтесь із задоволенням)