Отзывы покупателей о Форма для яйца пашот Lekue, оранжевая, 2 штуки (3402900N07U009)

Оценка пользователей 2.4/5
  • Артур Ч***

Не работает. Зря потраченные деньги. Не покупайте

Достоинства:
    Отстутствуют
    Недостатки:
    Белок прилипает к решетке, верхняя часть белка сырая а нижняя уже переготровленная. Полетело в урну с упаковкой.
    • Продавец  ProMenu

Дякуємо за Ваш коментар.

Нам дуже шкода, що даний товар не виправдав Ваших очікувань.

• Андрей .***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProMenu

Пишуть в інституті що, в середньому, треба готувати три хвилини. Купую досить крупні яйця ,,Гулівер,, Нагріваю воду, як радять, от от і закипить, при такій температурі готується до більш менш подобного стану (типа пашот) трохи більше п'яти мінут. Виходить твердий білок, і трохи не рідкий жовток, щось подібне можна зробити на пательні. Яйце пашот має не таку консистенцію. Знав би не купив.

Достоинства:
    Чудовий вигляд, враження що пашот майже вийти бездоганно.
    Недостатки:
    Не все так просто
    • Продавец  ProMenu

Дякуємо Вам за відгук!

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProMenu

Вещь бестолковая. Варил яйца минут десять, нижняя часть резиновая а сверху жидкий белок.

Достоинства:
    Выглядит красиво
    Недостатки:
    Не работает.
    • Продавец  ProMenu

Дякуємо за Ваш коментар.

Нам дуже шкода, що даний товар не виправдав Ваших очікувань.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProMenu

Дякую продавцеві за швидкість доставки і якість продукції
    Скільки не робив пашот, завжди якісь криві і ніякі, купував різні пашотниці - все якесь беее
    А ця з першого разу ідеальна, головне - робити все по інструкції

Достоинства:
    Не тоне, ідеальна хворма, зверху є піпочка за яку можно брать і не ошпариш пальці
    Недостатки:
    Важка інструкція, требя обов'язково читати
    • Продавец  ProMenu

Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Ви обрали наш магазин.

• Наталья Т***

Идея отличная.

Достоинства:
    Не прилипают
    Недостатки:
    Белок сверху сырой, не равномерно сварачивается, если добавить время, тогда желток не жидкий.
    • Продавец  ProMenu

Добрий день!
      Хочемо звернути Вашу увагу, що воду в каструлі треба доводити до температури 90-95 градусів за Цельсієм, головне - не дати їй закипіти, коли Ви опускаєте форму у воду. Ми сподіваємось, що ця порада допоможе Вам. У будь-якому разі, ми вдячні Вам за відгук!

• Гость
    Отзыв от покупателя. Продавец: ProMenu

Позвольте полюбопытствовать,где мой заказ,я его жду с 22марта?!

• ProMenu

Добрый день.
      Уточните свой номер заказа и перезвоните, пожалуйста, в наш колл-центр 0 (800) 402 204. Мы оперативно решим вашу проблему.

• Гость

30марта,прошло 8дней,заказа до сих пор нет,учитывая два звонка от розетки,что товар непременно будет доставлено.

• Ольга

Причем здесь Розетка? Вы хоть посмотрите, у кого покупаете товар. Используйте для связи с продавцом форму "Задать вопрос", нажав на логотип.