Отзывы покупателей о Ультразвуковой отпугиватель собак RIAS AD-100 фонариком и функцией тренировки Black (3_1193)

Оценка пользователей 4.26/5
  • Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Досить класна та корисна штука
    2 роки тому сина вкусив пес, з тих пір він почав боятися просто навіть їхнього звуку,
    але з відлякувачем ми забули про цю проблему, він дійсно працює
    Рекомендую
    Наша проблема вирішена)

Достоинства:
    Працює на 100%
    Недостатки:
    Невиявлені
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Працює, відлякуює на 10 точно, але чим ближче тим кращий сигнал. На домашніх собак не дуже спрацьовує, а на дворових так

Достоинства:
    Працює на відлякування
    Недостатки:
    Хотілося би на більш дальню відстань щоб працював.
  • Игорь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Перевірили на своїх собаках- працює. В бойових умовах використати не довелось поки що.

• Оксана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Він вирішує питання, які не можна було вирішити з людьми. Працює, дякую.

Достоинства:
    Спокій, та відсутність стресу, впевненість
  • Уляна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Walls_Store

Взагалі не відлякує, просто нуль. Єдине, що працює - це ліхтарик. Прийшов в жовтому кольорі. З великими зусиллями змогла покласти батарейку.

• Продавец  Walls_Store

Вітаємо!Ультразвук діє виключно на агресивних дворових собак. На домашніх, спокійних, дресированих або глухих (старих) тварин він діяти не буде — вони його просто ігнорують. Якщо є питання — напишіть нам у чат, ми зробимо обмін.

• Василий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нормальна штука ,працюе ,бо я по началу сам сумнівався.

• Продавец  StarLight

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Цвет: Черный

• Петр К***

Дякую за гіпердоставку.
    Все працює. Що правда,тікають тільки малі та середні собаки.Великі просто презирливо дивляться)

• Игорь Г***

Больше не испытывали его??? Эффект точно есть ?

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Дякую за швидку доставку. Все працює.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Купувала ще рік тому, сьогодні довелося випробувати - супер. Все працює, собаки тікають.

• Марина П***

Все сподобалось

• Кирило М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Найкращий прилад з тих що я поки що бачив. Дозволяє швидко зупинити конфлікт з бродячими собаки, не заподіюючи їм шкоди.

Достоинства:
    Найкращий з тих що я бачив
    Недостатки:
    Працює не на всіх собак
  • Діана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Я еще не успела испробовать отпугиватель, но знакомые брали и очень довольны. Действительно работает. Спасибо!

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Свою функцію виконує. Максимально ефективно працює на відстані 3-4 метри. Швидка доставка

• Анастасія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RL shop. Цвет: Желтый

Купили відлякувач для собак — дуже задоволені. Працює добре, компактний і зручний у користуванні. Допомагає почуватися спокійніше під час прогулянок, особливо коли трапляються агресивні чи безпритульні собаки. Звук гуманний, тварин не травмує, але свою функцію виконує. Рекомендую тим, хто хоче додаткове відчуття безпеки для себе та дітей.

Достоинства:
    Насправді відпугує собак
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Вуличні собаки його "нелюблять", втрачають інтерес та відходять.

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Все працює, треба контролювати вчасно батарейку.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Чудовий товар, справляється зі своєю функцією. Швидка доставка, приємні консультанти та класна ціна. Рекомендую до покупки

Достоинства:
    Пристрій не завдає болю тваринам, не травмує їх. Лише викликає відчуття тривоги та бажання відійти від джерела звуку.
  • Алексей

собаки никак не реагируют

Достоинства:
    не обнаружил
    Недостатки:
    не выполняет своих функций
    • Продавец  GQbox

• Продавец  GQbox

Ви повідомили нас, що пакування товару було втрачено, на жаль, без повної комплектації прийняти повернення не зможемо, Вам потрібно було зберігати повний комплект товару до кінця гарантійного терміну.

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Користуюсь цим відлякувачем під час поїздок на велосипеді — реально виручає. Собаки реагують на ультразвук і не підбігають так близько. Компактний, зручно лежить у руці, кнопки натискаються легко. Ліхтарик теж став у пригоді. Заряду вистачає надовго. Для приватного сектору та вуличних собак — корисна річ, особливо якщо часто катаєтесь на велосипеді або гуляєте пішки. Я ще його причепила на раму

Достоинства:
    Працює
  • Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Непоганий відлякувач, свою основну функцію виконує на відмінно. Якість збірки краща, ніж у дешевших аналогів. Батарейка встановлюється без проблем.

• єнін ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Дякую. Працює. Відправили оперативно. Дешевенький , перемикач не дуже точно працює але за таку ціну зауважень немає

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Слабенький ліхтарик за 500 грн.
    Як відлякувач не спрацював!
    Не рекомендую. Якість на 50 грн. Дужеее дешевий пластик.
    Продавця теж не рекомендую.
    Після покупки телефонують, пишуть. Навʼязливі. Просять залишити відгук хочаб про доставку, якщо ще не користувалась товаром.

Недостатки:
    Не працює! Продавець задовбує з проханням написати відгук!
    • Продавец  GQbox

Добрий день! Переконайтеся, що пристрій ввімкнений саме в режим "відлякування". Радіус дії повинен бути до 15 м і реакція буде лише на агресивну тварину, на спокійну чи домашню жодної реакції не передбачається. Також пристрій може не діяти на глухих старих собак. Якщо дотримуватись цих рекомендацій - Ви побачите результат. Перепрошуємо, якщо потурбували Вас, лиш хотіли дізнатися враження від покупки в нашому магазині. Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені його функціоналом та якістю виконання, отримуємо багато позитивних відгуків.

• Продавец  GQbox

За Вашою згодою було повернуто кошти за Ваше замовлення.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Спочатку думали, о чудовий , я його дитині придбала , аби йшла зі школи спокійно додому, але не все так харашо, на деяких діє собак а на деяких взагалі - 0 реакції , собака якщо що не глуха.

Недостатки:
    На всіх собак не реагує
    • Продавец  GQbox

Добрий вечір! Переконайтеся, що пристрій ввімкнений саме в режим "відлякування". Радіус дії повинен бути до 15 м і реакція буде лише на агресивну тварину, на спокійну чи домашню жодної реакції не передбачається. Також пристрій може не діяти на глухих старих собак. Якщо дотримуватись цих рекомендацій - Ви побачите результат.

• Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Walls_Store

Прийшов жовтий, в роботі навіть незнаю, собаки реагують піднімають вуха, але ніхто не тікає

• Продавец  Walls_Store

Вітаємо, Альоно!
      Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що покупка не повністю виправдала Ваші очікування.
      Стосовно кольору пристрою — перепрошуємо, якщо виникла плутанина з комплектацією на складі.

Щодо роботи відлякувача: те, що собаки піднімають вуха, якраз і свідчить про те, що пристрій працює і вони чують ультразвук. Проте реакція тварин може відрізнятися: ефективність залежить від відстані до тварини та заряду батарейки .
      Ми завжди дбаємо про наших клієнтів. Будь ласка, зв'яжіться з нами через чат при бажанні повернути товар.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Все працює. Собака при використанні реагує.

Достоинства:
    Простий у використанні.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Портенко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Просто полный хлам. Не работает. Зря потраченные деньги. А я его 2 заказал. Не заказывайте эту дичь. Вообще не понятно, почему и кто ставил звёзды тут...

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работает
    • Продавец  GQbox

• Василь Ч***

Рекомендую

Достоинства:
    Не породисті собаки втікають
    Недостатки:
    Породіста собака не реагує, може глуха )))
  • Іван Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Товар дуже сподобався пізніше треба замовити ще один дитині

Недостатки:
    Недоліків немає
  • Святослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Працює. Собака при використанні відходить. Якщо піднести до вуха, то чути звук

Достоинства:
    Робить свою роботу
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Товар відповідає опису, виконує свої функції

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Відлякувач реально працює. При використанні собака заспокоюється, пригибає хвіст та відходить.

Достоинства:
    Працює
  • Дмитро В***

Все чудово

• Зелеманов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UkrainianFinds. Цвет: Графитовый

Невеличкий, зручний в кишені. Собак відлякує. Ліхтарик працює.

• Продавец  UkrainianFinds

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що товар виправдав ваші очікування! Приємного користування!

• Саша П***

Класс

• Віталік Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox. Цвет: Черный + Серый

Товарі відповідає опису, все працює