- Віталій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Швидко відправили. Машиною син дуже задоволений.
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже швидко зв'язалися та відправили. Отримала у короткі терміни, якраз до потрібної дати, бо замовляла на подарунок. Двері відкриваються, фари дійсно світяться, також є звукові ефекти.
Візуально все супер.
Ще хочу відмітити, що через деякий час після отримання поцікавилися чи все ок. Продавця рекомендую.- Достоинства:
- Швидка комунікація та доставка. Можлива післяплата
- Недостатки:
- Не виявила
- Марьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Машинка дуже гарна, все працює, двері , багажник, капот, все відкривається, покупкою задоволена. Рекомендую!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже гарна іграшка: якість супер. Точна копія машинки з дитинства поповнила мою колекцію.
Швидка доставка, комунікація з менеджером, інформування про доставку.- Достоинства:
- Підсвітка
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Машинка якісна, доставили швидко! Все супер!
- Яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже задоволена замовленням, все чудово.
Щиро вдячна за швидке оформлення і відправку.
Дитина взахваті від автомобіля .- Достоинства:
- Дитина в захваті
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Лідія В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дякую продавцю,дуже бистро і якісно все зробив. Гарне покування,без ушкоджень. Бистра відпрка.Дитина задоволена. Дякую. Нам все сподобалось..
- Достоинства:
- Гарна реалістична машинка
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец LikePrix
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дуже якісна машинка, син у захваті!
Дякую за швидку доставку.- Продавец LikePrix
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Дитина дуже задоволена. Рекомендую
- Достоинства:
- Відкриваються: капот, багажник, передні двері. Доволі велика
- Продавец LikePrix
- Михайло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Хороший магазин! Машинкою дитина задоволена!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Машинка гарної якості ,в комплекті з батарейками .Дякую за швидку доставку
- Валентин Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix
Хороша якість! Деталізована, сину сподобалась)
- Белоконь А***Отзыв от покупателя. Продавец: QZI
Проблема решена
Мой сын очень ждал эту машинку. После получения выяснилось, багажник у нее не открывается!
В описании указано-
рухливі елементи (капот, двері і багажник)
Он получил не то что хотел, и очень расстроился (
Уважаемый продавец! Почему вы обманывает детей.?- Достоинства:
- Машинка отличная.
- Недостатки:
- Описание не соответствует действительности
- Продавец QZI
Приносимо вибачення
дякуємо що повідомили , ми приймено до уваги