Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор для творчества Умняшка Вязание крючком. Медвежонок (ВК-003) (4820129201098)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

Дуже сподобалось! Набір підходить для початківців. Це перша моя спроба в'язання. Інструкція місцями не зрозуміла, але в ютубі є багато міні уроків як в'язати убавки, прибавки і т.д. За таку ціну це просто суперовий набір.

Достоинства:
    Все необхідне є в наборі
    Недостатки:
    Трохи незрозуміла в струкуія
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

Я дуже задоволена набором для творчості з в’язання! У комплекті є все необхідне: пряжа хорошої якості, зручні гачки та зрозуміла інструкція. Навіть як початківець я змогла швидко розібратися та створити свій перший виріб. Матеріали приємні на дотик, нитки не розтягуються й не розшаровуються. Чудовий варіант як для подарунка, так і для власного хобі. Рекомендую!

Достоинства:
    У комплекті є все необхідне
  • Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

Хороший набір з гарною інструкцією

• Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

Хороший крючок, на этом достоинства закончились.
    Зачем для начинающих ложить ворсистую пряжу которая путается?
    В комплекте была только схема как вязать игрушку, т.е. уже нужно уметь делать петли и разбираться в разновидностях.

Купили отдельно нитки, под нитки новый крючок, открыли уроки на ютуб, чуть переделали схему и связали совсем другого медведя .

Достоинства:
    Хороший крючок)
    Недостатки:
    Детям которые не вязали, будет очень не просто .
  • Оксана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

Купували набор на Новий рік. Були по ньому гарні відгуки.
    Але у нас в наборі була лише 1 інструкція, в якій постійно зсилаються на якийсь додаток (якого в нашу коробку не вклали).
    А оскільки і мама і дитина початківці, то даний набір в такій комплектації для нас виявився, нажаль, недоцільним ((.

Достоинства:
    Цікавий набір, гарний крючок
    Недостатки:
    Немає повної інструкції для початківців. В інших відгуках про неї згадується
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

На подарок на новый год то что надо

Достоинства:
    Полная инструкция и материалы все в наличии.
  • Богдана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

дуже класний набір, є все,що треба - нитки,наповнювач, інструкції, гачок. Інструкцій було аж дві - одна з поясненням, як зв"язати іграшку, друга - для початківців, з описом усіх процесів з нуля та з малюнками,як правильно в"язати.

Достоинства:
    в наборі є все необхідне
    Недостатки:
    нема
  • Julia P***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

Гарний виріб дуже сподобався все дуже добре описано ,легко вдаеться в'язати .

Достоинства:
    Все іднально.
    • Марія П***

Доброго дня. Хочу замовити цей набір для доньки. Скажіть чи є в наборі інструкція як зв'язати іграшку?

• Juka
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный с коричневым

Гарний набір. Інструкція чітка і підійшла початківцю з нуля.

Достоинства:
    Якісний крючок.