- Анжела К***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Оттенок: Прозрачный. Объем: 30 мл
Гарно
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Оттенок: Прозрачный. Объем: 30 мл
Це любов з першого разу! В лампі сушиться дуже гарно та швидко за 30 сек. Я задоволена, як гелем так і доставкою.Дякую.
- Достоинства:
- Класний гель
Граний гель.
- Кристина П***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Оттенок: Прозрачный. Объем: 30 мл
Дуже гарний гель я задоволена. Мені сподобався товар,обслуговування. Дівчата рекомендую будете задоволені.
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Объем: 50 мл
Купляв мамі, сподобалося , гарне упакування і бонус:)
- Достоинства:
- Маленька ціна
- Недостатки:
- Сосюк И***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Оттенок: Crystal Blue прозрачно голубой SweetNails. Объем: 50 мл
Приємно працювати з таким товаром)
- Достоинства:
- Не розтікається, тримається
- Виталина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Объем: 30 мл
Якість та текстура супер
- Продавец MkCrystal
Дякуємо за ваш відгук, приємної роботи, звертайтесь ще!
- Сосюк И***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Оттенок: Прозрачный. Объем: 30 мл
Хороший гель)
- Достоинства:
- Не розтікається
- Настя К***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Объем: 30 мл
По новій пошті прийшли не ушкодженні все ціле, гель як на фото пробувала у використанні це просто вау мені сподобалось
- Достоинства:
- Цілком якісний гель для наращування нігтів, має гарний колір та наноситься теж чудово
- Настя К***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Объем: 30 мл
Гель гарний такий як на фото
у використанні ще пробувала, але найблищим часом напишу відгук який він у роботі- Достоинства:
- Дуже чудові кольори
- Недостатки:
- Не знайдено
- полинаОтзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Оттенок: Прозрачный. Объем: 30 мл
Хороший гель!
- Инна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Оттенок: Прозрачный. Объем: 30 мл
Дуже вдячна за якість обслуговування та оперативність доставки замовлення!
- Мария А***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Объем: 30 мл
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Объем: 30 мл
Гель нормальный, но пока доехал Укр почтой немного вытек и крышка не закрывается
- Продавец MkCrystal
Дякуємо за ваше замовлення, нам дуже шкода, що так сталося, зі своєї сторони ми намагаємося як найкраще запакувати всі товари, щоб при транспортуванні таких неприємних ситуцій не відбувалося, вибачте будь ласка за завдані незручності.
- Суслик Є***Отзыв от покупателя. Продавец: MkCrystal. Объем: 30 мл
Швидко відправили