Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Спортивная Бутылка-Фляга  для воды WCG SPORT Tritan Grey 1000 мл шейкер фитнес

• Павел К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco

Вода с жутким привкусом пластика. Пришлось выкинуть

• Продавец  Apricco

Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження від використання пляшки.

Пляшка виготовлена з матеріалу Tritan, який не має виділяти сторонніх запахів чи присмаку та використовується у харчових виробах. Іноді після транспортування або нового виробу може залишатися легкий запах упаковки. Зазвичай він зникає після ретельного миття теплою водою з миючим засобом або після кількох використань.

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco

Купила дитині, щодня наливаю компоти, іноді мила пляшку не одразу, відмивалися без стороннього запаху. Плюс в тому, якщо впаде, то не розіб'ється, загалом пляшка якісна!

Достоинства:
    Після наливання компоту і після миття пляшки - не залишається запах.
    • Продавец  Apricco

Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук і довіру до компанії Apricco! Нам важливо знати вашу думку! Користуйтесь із задоволенням!

• Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco

Користуюсь вже декілька місяців, дуже задоволений покупкою

Достоинства:
    Зручна, велика, є фіксатор для кришки, дуже міцна
    Недостатки:
    Не помітив
  • Роман Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Apricco

Все що треба я розповів у відео ) сама бутилка зачет, походжу пару місяців з нею й подивлюсь яка буде після вживання

Достоинства:
    Прочность, упаковка, ремешок, не воняет, не создаёт химических реакций, вообще везде плюсы
    Недостатки:
    Чуть чуть пришла поцарапаная крышка сверху, там даже почти не видно, надеюсь не повлияет на ее работоспособность.
    • Продавец  Apricco

Добрий день Роман. Дякуємо Вам за відгук і цікавий відео огляд. Користуйтеся із задоволенням. Дякуємо за довіру до компанії Apricco.