- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Відпрацювала відпустку на морі,конструкція міцна,нахил і клапан допомагають протистояти вітру,додатково купляв підставку що закручується в пісок. Для двох людей діаметра парасолі достатньо.
- Достоинства:
- Компактна в складеному стані ,якісний чохол, міцна,зручна у використанні.
- Недостатки:
- Не вияалено
- Ирина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Очень хороший зонт , даже не ожидали,что за такие деньги, может быть такое качество. Супер рекомендую
- Достоинства:
- Прочный, удобный
- Довіденко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Ця парасолька НЕ ЗАХИЩАЄ ВІД СОНЦЯ!! сьогодні вдвох з дівчиною згоріли просто вщент за 4 години під нею, майже не виходячи на сонце.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не захищає від уф променів взагалі
- Продавец Shamu Company
Олександре, цією парасолькою ми користуємося самі вже понад 5 років, живемо в Одесі і в сезон на море ходимо 2-3 рази на тиждень. Дружина брала його один раз за кордон на відпочинок, оскільки він поміщається валізу. Я цього сезону ще не засмагав, спеціально взяв парасольку з партії, що вам відправляли і лежав під ним з 12.00 до 16.00 під сонцем, іноді ходив купатися, я не афроукраїнець, і я не користувався сонцем захисними засобами і в мене залишився колір шкіри без змін. І відгуки інших наших клієнтів говорять за товар, ми перед тим, як поставити товар у продаж, тестуємо його самі. НЕ ЗГОДЕН З ВАМИ КАТЕГОРИЧНО!
Як можна лежати під парасолькою 4:00, не виходячи, як ви писали? Чи не ходили купатися? Чи не вживали охолоджувальні напої?
Шановні клієнти напишіть, була у когось ще така ситуація?
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Хороша міцна парасоля, для рибалки та відпочинку супер. Від дощу добре закриває! Рекомендую
- Миколай А***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Чудова парасоля! Компактна, міцна і гарна!
- Ігор А***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Ще не використовували, але цілком відповідає заявленим розмірам і комплектації. Приємно вразили розміри в упакуванні та вага
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Крутий зонтік
- Достоинства:
- Бистра доставка
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Парасолька взагалі гарна,якісна, але є один недолік закоротка ніжка. Коли засунеш в пісок дуже низько до землі.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Закоротка ніжка парасольки.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Класна парасоля міцна, велика.
- Достоинства:
- Міцна , велика
- Недостатки:
- Поки нема
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Наче все в добре, Але вітром зриває як і інші парасольки. Ну і важкувато його вкопати в землю нормально
- Продавец Shamu Company
У комплекті є розтяжки, які при сильному вітрі встановлюються на парасольку з трьох сторін. Металевий тризуб для міцної установки парасольки – вимагає чоловічої сили.
- Дмитрук Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
спасибі, дуже приємно!
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Розмір цього зонта на 1-2 людини.
Нас це розчарувало, так як хотіли використовувати для дитячого басейну на 4 куби.
Цього зонта не вистачило й на половину(
Загалом, приємний колір, чудовий механізм, є спеціальні штирьки для того, щоб можна було прикріпити краї зонта до землі, якщо великий вітер.
Регулюється кут нахилу, що є дуже зручно.
Нам не підійшов, потрібен більший розмір.- Достоинства:
- Регулюється кут нахилу, якісні спиці, можна опускати або піднімати,є чохол
- Недостатки:
- Малуватий розмір
- Продавец Shamu Company
Добрий день, дуже приємно, ви маєте рацію у цього парасольки не великий діаметр, його перевага в його компактності, менеджер повинен був це сказати, спасибі велике за відгук, приємного використання
- Николай К***
так всі розміри вказані в описі у чому проблема?
- Сергій
Який діаметр зонта??? Габарити в чехли???
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Я бы подлиннее сделал шипы, которые втыкать в грунт
- Достоинства:
- Зонт отработал 2 недели. Все нормально. Компактный. Суперчехол. На растяжках стоял два дня из-за ветрюгана, пока пляжные обычные летали по пляжу.
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
На пляже наш зонт был самый красивый и прочный!!! ️ Не пропускает.
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Парасолька надійна, у складеному стані компактна, вітром її не зносить, товар цілком пристойний.
- Достоинства:
- Парасоля пройшла випробування морем -- надійна, міцна, нормальна за площею, у складеному стані компактна, вітром завдяки буру і клапану її не зносить,
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Парасоля норм
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Отличное качество зонта. Крепкие спицы, плотная ткань и удобство использования. Чехол для переноски просто супер! Спасибо
- Светлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Решила написать отзыв после моря. Зонтом довольна на все 100%. С помощью бур-насадки держался отлично даже тогда когда был сильный ветер.
Благодарна магазину за высокий сервис- Достоинства:
- компактный, удобный, устойчивый
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Супер. Очень доволен.
- Ипатеннко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Испытывать будем с семьёй в пятницу на Кинбурнской косе,но на первый взгляд зонт однозначно стоит своих денег
- Достоинства:
- Качество,на мой взгляд
- Недостатки:
- Пока не знаю
- Продавец Shamu Company
Дякую велике за відгук))) Вдалого користування!!!
- Катерина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Ну що, вирішили написати відгук. Парасолька пройшла випробування вітром на відмінно, гарну роль зіграла тринога та натяжки. Зараз на відпочинку, шторм, вітер, а парасолька стоїть і не складається. Дякуємо за відмінний товар.
- Продавец Shamu Company
Дуже дякую за відгук))) Вдалого користування)))!
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Зонт отличный, в комплекте с буром отлично работает)
- Достоинства:
- При сильном ветре выстоял как стойкий оловянный солдатик)✌️
Покупала ещё съёмный крючок, который отлично крепится и держится, а при ветре груз пляжной сумки придает зонту устойчивости - Недостатки:
- Внимательно нужно проверять механизм наклона положения зонта, у меня слегка не плотно фиксируется в исходном прямом положении , что само по себе не критично)
- Продавец Shamu Company
Дуже дякую за відгук))) Вдалого користування)))!
- Лилия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Зонт получила в полной комплектации,материал чехла достаточно прочный,что не может не радовать.Использовали на пляже,на ветру,в общем покупкой довольна)))
- Достоинства:
- Прочный и устойчивый каркас, ткань не просвечивает.
- Юлия
Добрый день, а можете показать реальное фото?
- Продавец Shamu Company
Доброго дня. На сайті реалні фото
- Застрожниковы
Благодарим за отзыв. Хотели было даже купить, но.. видим, что продавец не работает через УкрПочту (нам удобнее через неё + переплачивать не хотим на НовойПочте). Пришлось выбрать продавца "Розетку", с другим качеством товара но всегда работающим через удобную нам "УкрПочту".
Всем позитивного отдыха!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Чудова парасоля. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Щільна тканина парасолі. Зручний чохол.
- Продавец Shamu Company
Дякую за відгук) Вдалого користування!
- ВАСИЛИЙОтзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Дякую за оперативну доставку. Зонт дійсно непоганий за ці гроші, тканина міцна, великий чохол, влазить ще пляжний бур.
Рекомендую.- Продавец Shamu Company
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Зонт сподобавася, щільна тканина, досить великий розмір, зручна сумка для переносу, легко складається з трьох частин.
- Недостатки:
- Мені було не дуже зручно та швидко згортати верхню частину назад.
- Продавец Shamu Company
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
На перший погляд все чудово. Тканина купола щільна, спиці і пружини надійні,трубки стійки не з фольги, не погана сумка для переносу.
- Недостатки:
- Механізм нахилу купола здається не зовсім надійним, але це не точно.
- Продавец Shamu Company
Дякую за відгук. Вдалого користування)
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Действительно очень хороший зонт. Удобная тринога для земли и для песка. Наклон работает только в одну сторону. Комплектация совпадает. Удобно, что все это можно сложить в чехол.
- Продавец Shamu Company
Дякую за відгук) Вдалого користування)
- Виктория З***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Зонт дуже надійно та гарно виготовлений, міцний. Чохол та набір фіксування зонта в наборі - дуже зручно! Ціна та якість в одному флаконі. Задоволена покупкою в повній мірі!
- Достоинства:
- міцність металу, чохол
- Продавец Shamu Company
Дякую за відгук. Вдалого користування)
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Хороший зонт за свои деньги
- Достоинства:
- Компактный и легкий в сборке
- Недостатки:
- Не выявлено
- Продавец Shamu Company
Дякую за відгук) Вдалого користування!
- Наталья Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
Быстро связались и сразу отправили
- Продавец Shamu Company
Спасибо за отзыв, удачного использования)
- Лариса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Shamu Company
классный зонт... быстрая доставка...ждём лета...
Спасибо!!!- Достоинства:
- крепенький...
- Недостатки:
- нет...
- Продавец Shamu Company
Спасибо, ждём справедливую оценку)
- Ирина К***Продавец: Shamu Company
Після замовлення парасолька прийшла швидко.все зібрали.все поки подобається, чекаємо відпочинку,щоб випробувати
- Достоинства:
- Зручний чохол для переносу
- Продавец Shamu Company