Сток. До −70% на товари, що закінчуються

Отзывы покупателей о Бусы из белого жемчуга, L=50 см, D=7 мм

Код :  282095173
  • Інна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Capeline

Намисто чудове! Природна краса, ніжність та вишуканість. Виглядає дуже гарно, просто сяє. Обслуговування - на найвищому рівні! Порадили, допомогли з вибором, підібрали під мої забаганки. В подарунок прислали серветку для догляду, гарний мішечок з органзи для зберігання та інструкцію. Доставка - в найкоротший термін. Зворотний зв'язок - до самого отримання та примірки. Відчуття, неначе тебе обслуговували в найдорожчому бутику. Сподобалось все! Дякую!

Достоинства:
    Природні перли, ідеальний продавець
    Недостатки:
    Відсутні
  • Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Capeline

Замовляла на подарунок. Допомогли підібрати розмір. Швидка доставка. Подарунок сподобався

Достоинства:
    Намисто дуже красиве.
  • Володимир К***

Все сподобалось, дякую

• Продавец  Capeline

Дякуємо за Ваш відгук!

• Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Capeline

Дуже сподобалися, виглядають набагато гарніше, ніж на світлині. Окрема подяка консультанту Юлії, яка допомогла зробити правильний вибір

• Алла Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Capeline

Замовила намисто із перлів, були деякі сумнівм, однак після компетентної і професійної консультації щодо довжини намиста та якості перлів , яку надала продавець Юлія, я залишилася спокійно очікувати . Отримала через 2 дні після замовлення. Очікування себе виправдали, я дуже задоволена , підійшла і довжина намиста, і чудові перла порадували.

Достоинства:
    Можна підібрати потрібну довжину намиста, є вибір.
    • Продавец  Capeline

Дякуємо за Ваш відгук!

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Capeline

Сподобались, перлини розкішно переливаються, камера трішки приховує красу. Купували на подарунок, надіюсь все підійде. Консультація продавця пані Юлії була дійсно помічна. Пізніше напишу враження іменинника.

Достоинства:
    важкенькі, біленькі