Отзывы покупателей о Вентилятор (кулер) для HP Pavilion DV6-6000, DV7-6000 (MF60120V1-C180-S9A, KSB0505HB) (DC5V 0.4A) High Copy (60822)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Николай Ю***

Всё подошло и работает

Достоинства:
    Не шумит
  • Геннадій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми

Нормальний вентилятор. Поставив на ноут і той одразу запрацював без будь-яких проблем!

Достоинства:
    Новий, працює, дує добре, не шумить, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
  • Костянтин Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми

До мого попереднього відгуку та реплаю додаю фото для продавця SunCS:
    Шановний продавець SunSC. Я добре дивився модель і правильно вибрав запчастини. Якщо б ви УВАЖНО дивилися на фото, які я виклав переднього разу, то побачили б, що мій старий кулер (на фото де зображено два кулери – він ПРАВОРУЧ) такий самий, як у вас на фото. До того ж, викладаю фото моделі нота, він дійсно DV6-6000 – САМЕ ТАК, як і написано в Вашому описі до цього товару. Також для вашої впевненості викладаю для порівняння скрин сайту «розетка» із заявленими вами характеристиками кулера, окремо свій кулер з парт-номером та фото моделі мого НР. Дякую за уважність Тут все просто - ваші менеджери відправили не той товар (на фото де зображено два кулери – той, що ви відправили ЛІВОРУЧ) – помилка. Він конструктивно інший. І тому до моделі НР серії DV6-6000 не підходить.

• SunCS

В таком случае свяжитесь с нами (телефон указан в гарантийном чеке) и мы Вышлем Вам тот вентилятор, что необходим Вам!

• Артем К***

Вам пислали від g6

• Продавец  Алми

Подняв информацию о вашем заказе за 2019 год. То мы вам сделали обмен и поменяли на правильный вентилятор. На тот момент вопрос был решен положительно.

Отзыв от покупателя. Продавец: Алми

Розумію, що 2 тижні для повернення вже минули (не було можливості встановити кулер одразу), АЛЕ для відгуку майбутньому покупцеві в цього продавця пораджу добре перевіряти на пошті товар, бо мені надіслали ЗОВСІМ геть інший кулер. Фото для порівняння викладаю. Накладну зберіг. І тут не питання в 200 гривнях. Питання у підході. Для ноутів серії DV-6000 він точно не підходить:(

Достоинства:
    Не знайшов
    Недостатки:
    Приїхав інший кулер
    • SunCS

Мы продаем эти вентиляторы в большом количестве и еще никто не сказал что он не подходит для HP DV6-6000 серии! Возможно у Вас модель HP DV6000 ? Нужно быть внимательнее при выборе запчастей! DV-6000 такой серии не бывает!

• Костянтин Ч***

Шановний продавець SunSC. Я добре дивився модель і правильно вибрав запчастини. Якщо б ви УВАЖНО дивилися на фото, які я виклав переднього разу, то побачили б, що мій старий кулер (на фото де зображено два кулери – він ПРАВОРУЧ) такий самий, як у вас на фото. До того ж, викладаю фото моделі нота, він дійсно DV6-6000 – САМЕ ТАК, як і написано в Вашому описі до цього товару. Також для вашої впевненості викладаю для порівняння скрин сайту «розетка» із заявленими вами характеристиками кулера, окремо свій кулер з парт-номером та фото моделі мого НР. Дякую за уважність. Тут все просто - ваші менеджери відправили не той товар (на фото де зображено два кулери – той, що ви відправили ЛІВОРУЧ) – помилка. Він конструктивно інший. І тому до моделі НР серії DV6-6000 не підходить.

• Иван Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми

подойдет на hp pavilion dv6 6169er?

Достоинства:
    не купил
    Недостатки:
    не купил
    • SunCS

Да подойдет

• zxc1602

Кулер в конце 6 месяца зашумел (проработал 4 месяца), при разборке ноута вентиляционные радиаторы чистые, плюс стоит ноут на подставке все время. Попробую реанимировать или покупка нового кулера...

• Микола К***
  • Виктория В***

На HP Dv-6 подошёл, в работе уже около полугода

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми

Встал как родной. Ну собственно говоря родной такой же один в один! :)
    Пока что прошло 3 дня полет нормальный. Все супер. Спасибо большое поставщику!