Отзывы покупателей о Клавіатура для ASUS X541, X541LA, X541S, X541SA, X541UA, R541, R541U, X541N, X541NA, X541NC, X541SC, X541U, X541UV (RU Black без рамки) (64492)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми

все супер. Только надо еще в комплект клей В-7000 предлатать ) Это не недостаток, а предложение. Думал ноут на помойку, а тут бах и новый ноут за 200 грн

Достоинства:
    работает
    Недостатки:
    не выявил
  • Андрей Л***

Все работает,Я доволен.

• Роман Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми

В принципі за свої кошти нормальна клавіатура. Єдине, що можу виділити - це більш тонка "підложка", більш тонкий пластик на клавішах. Одним словом - не оригінал. Але працює нормально, зі своїми обов'язками справляється.
    Також радує відношення до клієнта та оперативність продавця Алми. Це вже не перший десяток комплектуючих для ноутбуків, що я у них кпляв.

Достоинства:
    Нова :)
    Недостатки:
    Неоригінал, якість матеріалів у порівнянні із оригінальною
  • Марія М***

залипає кнопка Enter

• Продавец  Алми

Добрый день. Свяжитесь с нами по телефону в товарном чеке, согласуем и сделаем замену если клавиатура еще не устанавливалась в крышку ноутбука.

• Роман Н***

А ви "підложку" до верхьої кришки корпуса приклеїли нормально? Клавіші зазвичай залипають від "перекосу" клавіатури. Оригінальна іде у комплекті із кришкою і коштує в 10 разів дорожче..