Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Сушарка для білизни Eurogold D0503SE

Оценка пользователей 4.71/5
  • Отзывы про товар продавца EGI
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Серебристый

Гарна, нарікань немає,завішую повністю всю , витримує,вже довгий час користуюсь .Я задоволена.

• Продавец  EGI

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені. Дякуємо, що обрали саме нас.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Черный

Дякуємо продавцевю.В загальному все ок.Відправили згідно з графіком.
    Не звично, що досить товсті трубки (в порівнянні з попередньою яка була у нас) не всі домашні прищепки можна використати, але відповідно вони і міцніші.

• Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Черный

Очень качественная сушилка, красивый матовый цвет

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Серебристый

Саме те що хотіла. Якістю задоволена.

• Продавец  EGI

Дякуємо за відгук! Раді, що сушарка виправдала Ваші очікування і Ви задоволені її якістю. Бажаємо приємного користування!

• Алёна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Серебристый

Відправили швидко ! Товар отримала .Відповідає фото .

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Серебристый

Хорошая сушилка, все пришло хорошо запаковано

Недостатки:
    Их нет
    • Продавец  EGI

Доброго дня! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені. Гарного користування!

• Наталья К***

Супер дякую

• Продавец  EGI

Доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Раді, що товар вам сподобався! Гарного користування! З повагою, EGI!

• Сергей Л***

Все ціле, все на місці.

• Продавец  EGI

Доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку нашої продукції! Раді, що товар Вам сподобався! Гарного користування! З повагою, EGI !

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EGI. Цвет: Серебристый

Отримала сушку, на перший погляд кріпкенька,за такі кошти непогана!

• Продавец  EGI

Доброго дня! Приємно чути, що сушарка справила гарне враження. Ми докладаємо зусиль, щоб продукція була якісною, зручною та доступною за ціною. Бажаємо зручного користування та тільки приємних покупок!

• Сергей А***
  • Сергей А***

Не советую
    Кривая
    Перекошеная
    Неусточивая

• Продавец  EGI

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Сушарка STABILO Eurogold 0503SE проходить контроль якості перед продажем. Перекіс або нестійкість зазвичай можуть виникати через неправильну збірку або встановлення на нерівну поверхню.
      Просимо уточнити деталі або звернутися до нас — із радістю допоможемо розібратися та знайти рішення.

• Marina
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Хочется оставить отзыв о доставке Розетки.Делаю заказ.Мне нужны 3 товара- сушка,пластилин,порошок.Я обычно забираю самовывозом по дороге с работы,но тут сушка для белья.Выбираю доставку курьером.Уважаемая Розетка,чьи проблемы,что все три товара находятся на трех разных складах?!150 грн. доставку насчитало!Намутили что попало с этой доставкой!Выбираю сушку курьером,остальное на Розетка+Justin,пластилин-ок,за порошок +10 грн!!!Что за бред?!И сушку с этого пункта забрать нельзя.Все три товара выгодно можно забрать только тремя разными способами!Либо заплатив сверху 150 грн!Теряет всякий смысл у вас это заказывать!Настроение испорчено,желание с вами работать отсутствует!150 грн доставка до подъезда!!!За такие деньги я еще должна на улицу выходить оставляя 3-летнего ребенка самого дома?!!!!!

Эксперт Rozetka

Добрый день, Марина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.

• Роман

Вы можете не выходить, есть подъем на этаж.

• Илья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Когда-то купили такой девайс, были всем довольны. Лёгкая, прочная, ёмкая сушка. Но неожиданно обнаружилось, что устройство не способно выдержать прыжок ребёнка с дивана. Впоследствии куплена точно такая же модель.
    P.S. В процессе падения ни один ребёнок не пострадал.

Достоинства:
    Стоимость, качество
    Недостатки:
    Сушка не выдержала прыжок ребёнка ;)
    • Елена Д***

Мою добили коты прыжками со шкафа.Коты-живы,а вот сушка легла на колени;))

• Ольга Е***

Сушка не для прыжков детей или животных

• Сергій Х***

Ольга Ещенко
      15 сентября 2020
      Сушка не для прыжков детей или животных

Спасибо КЭП! )))

• Денисенко П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Закажу новую такую же еще раз.

Достоинства:
    Удобная, не ржавеет, все отлично.
    Недостатки:
    Выбесила своим стоянием. Не держит удары.
  • Олександр Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Перед этим юзала жена сушилку за 500грн (сечас стоит еще дороже): по прочности, устойчивости и качеству конечно же уступает, по лощадь немного меньше, но стоимость компенсирует все минусы.
    Жаловаться за такую цену просто нельзя)
    Порадовала надпись: Made in EU, а потом написан город Житомир))))

Достоинства:
    1. Стоимость
    2. Вместительность.
    Недостатки:
    Прочность.
    • Вадим

Так Украина чем вам не EU? )))

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Так, перестаньте читати сльозливі відгуки - хитається, бринчить, калатає... Вам треба сушарка - купляйте цю, не замислюючись. Прям бринчить... Нічого не чула - вона у мене мабуть німа. Ну зачепиш, коли вішаєш речі, так хіба це недолік? І не хитається зовсім, якщо її раз за разом боками своїми не чіпляєш. Якщо хто хоче непохитну скелю - так це до зварювальника. Хай з арматури зварить

Достоинства:
    Класна річ!
    Недостатки:
    Ну як у всіх...
  • Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Пользуемся этой сушилкой уже 4 года. За все это время ни один прутик не сломался и нет даже намёка на ржавчину. Категорически рекомендую! :)

Достоинства:
    Надежность, долговечность, практичность
    Недостатки:
    Нет блютуза, а так все супер)
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

я цілком задоволений сушкою для одягу

Достоинства:
    легка, зручна, міцна...
    Недостатки:
    сама не хоче одяг с пралки діставати
  • Егор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Минула прослужила років 20-22...будемо сподіватися ця також непогана. Виглядає як і минула, тільки чорна)))

Достоинства:
    Конструкція перевірена роками. Взимку без неї взагалі нереально жити.
    Недостатки:
    Сама не розвішує білизну і не складає потім у шкаф.
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Непогана сушилка, відкривається закривається. Дружині сподобалася, сказала взяти другу на чорний день....

Достоинства:
    Гарний апарат для сушіння білизни
    Недостатки:
    Але нащо нам друга ніхто не знає...
  • Дмитро Ю***

Топ за свої гроші, 5 років використовуєм політ нормальний

Достоинства:
    Повністю металічна,без пластикових деталей
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ольга Р***

Хороша сушка

Достоинства:
    Легка
    Недостатки:
    Сама речі не розкладає по шафах)))
  • Виктор М***

Моя распаковка

Достоинства:
    Отличная сушка да и ёще за такие деньги
  • Вячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сушарка, як сушарка, виконує свою функцію, нажаль не приносить каву в постіль і не готує сніданок, але в цілому справляється.

Достоинства:
    Вона працює
    Недостатки:
    Не чухає мені спину

Доброго дня! Дякуємо за настрій у відгуку ;)) Як виробник, можемо підтвердити - модель дійсно створена для сушіння - і ми раді, що з цим завданням вона справляється на відмінно. Нам дуже приємно, що Ви задоволені придбаним товаром.
      Дякуємо за довіру до нашої продукції! Якщо з’являться побажання чи ідеї для вдосконалення - будемо раді почути. До нових зустрічей і гарного Вам дня!

• Син Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Отличная сушилка! Два захода стирки вывешиваю и еще немного места остается (дополнительно для нижнего белья использую другую, маленькую, сушку, что на батареи одевается). Сейчас сушу на ней тонкое одеяло - выдерживает. Удобно, что можно, за ненадобностью, собрать и поставить под стеночку. Складываю и раскладываю одной рукой. Покупкой довольна.
    Совет для тех, кто забирает с пункта доставки своим ходом: для обхвата рукой - достаточно широкая, я делала в упаковке (сверху была клеенка) дырку и так несла, если на улице ветрено, а вы - хрупкая девушка, то будьте осторожны - из-за широты велика парусность изделия, может вас разворачивать в разные стороны)))

Достоинства:
    вместительна, легкая, удобная
  • Светлана П***

Чудова сушілка!

• Никита Р***

Чудова звичайна сушарка

• Александр
    Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

мы дома такую используем уже больше 2-х лет, удобная, легкая, симпатишная. Большего и не надо, оптимальное решение!
    Покупал правда тогда ее дешевле, чем она стоит сейчас.

• Станислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Пользуемся уже 4 года, всё зашибись.

Достоинства:
    Норм
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Гарна сушарка, дуже міцна конструкція, легко витримує вказану вагу. Механізми складання розкладання надійні.

Достоинства:
    Надійна, компактна і міцна.
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Відслужила 4 роки. Бували місяці постійного прання через день - все витримала. Не витримала, коли змінили на непідходяще місце для зберіганння і добряче погнулася сушка. Як наслідок, довелося викинути, а так би служила ще далі.

• Ещенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Рекомендую. Користуюсь 2 роки. Ніяких нарікань.

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Користуємося вже майже рік. Немає нарікань, дуже зручна сушарка

Достоинства:
    Легка у використанні і зберіганні
  • Бабиченко М***

Чудова сушка,міцна.
    Недоліків не помітила

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый

Хороша сушка, за багато років використання досі у +- новому стані

• Оксана Ш***

Хороша. Качество хорошее.

Достоинства:
    Цена