Отзывы покупателей о Надувное кресло с ручками Intex 58859 оранжевый

• Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 152 x 99. Цвет: Розовый

Дітям подобається

Достоинства:
    Якісний товар
    Недостатки:
    Відсутні

Вдячні за оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 152 x 99. Цвет: Голубой

Отличное,плаваю с удовольствием,довольно не маленькое,очень удобное.

Представник бренду

Дякуємо Вам за відгук, для нас це важливо та цінно! Користуйтеся із задоволенням! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Дармохвал О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 152 x 99. Цвет: Голубой

Дуже добре, можна плавати з легкою підтримкою, але тіло у воді.

Достоинства:
    Стильний, зручний
      Представник бренду

Велике спасибі за такий чудовий відгук! Ваші слова стали для нас справжнім натхненням. Ми готові до нових викликів та обіцяємо зберігати високі стандарти якості.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 152 x 99. Цвет: Розовый

Дебелий круг. Витримає навіть товстуна

Достоинства:
    Великий розмір
    Недостатки:
    Поки нема

Вдячні за високу оцінку! Дякуємо, що обрали INTEX

• Наталия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 152 x 99. Цвет: Голубой

Отличное кресло круг,уже испытали, плавали,думали будет небольшое,а оно довольно вместительное даже для полноватого человека.

Достоинства:
    Довольно неплохого качества на фоне остальных подобных.
    Недостатки:
    Наружный шов немного царапается.

Користуйтеся із задоволенням!

• Алина Н***

Міцне, гарне.

Вдячні за високу оцінку!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BILO Shop. Размер (ДхШхВ): 152 x 99. Цвет: Бирюзовый

Замовила блакитний заплатила 653грн, приїхав жовтий він коштує у вас 593 грн. На НП не глянула бо там пекло без кондиціонера…

• марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spox. Размер (ДхШхВ): 152 x 99. Цвет: Голубой

Отличное надувное кресло, удобное, будем надеется прослужит какое-то время! качество вроде хорошее. Быстраа отправка. Спасибо

Достоинства:
    Большое удобное
  • Олена Б***
    Продавец: Rozetka. Размер (ДхШхВ): 152 x 99. Цвет: Голубой

Замовили обіцяли відправитити 18числа. Сьогодні подивилася написано скасовано.В чем причина мені не відома .Мені не отписалися і не дзвонили.