- Микита О***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
співідношення ціна та якість найкращі
- Достоинства:
- Влаштувало співідношення ціна та якість
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Потужний
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Гарний
- Достоинства:
- Супер
- Микита О***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Не займає багато місця, свої функціі виконує
- Достоинства:
- Складний, малий, потужний
- Владимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Дякую за якісний товар!!!
Оцінка 12/10 - Иван Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Оч быстро связались и отправили товар,все было в наличии.Товар соответствует описанию,все работает прекрасно,жена счастлива.И как бонус в подарок отправили триногу.Спасибо продавцу-все классно)
- Достоинства:
- Быстрое обслуживание и доставка
- Недостатки:
- Инструкция на английском,больше недостатков не найдено
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Малому сподобалося
- Достоинства:
- Ціна, функіональність
- Недостатки:
- не знайшов
- Валентин Є***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Стедік пушка!
- Євген Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Не тримай звʼязок з телефоном
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Блютус
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Отримав товар, оскільки замовляв на надійному сайті впевнений був про якість. Але виявилось що товар не відповідає оголошенню, думаю що це не випадковість, оскільки в продажах більше 10 років, і бачив цей прийомом на тренінгах по продажам. Продавець робить скидку + дає подарунок і відправляє товар з надією що недосвідчений покупець, не зможе перевірити його відповідність оскільки коробка запечатана а нова пошта не дозволяє її відкривати.Потім коли розуміє що його вставили звʼязується з продавцем а той йому каже, як попереджав перевіряй. А більшість взагалі змиряться з своєю долею і мовчки дасть продавцю нажитися на ньому. Тому всім хто замовив цей товар раджу при отримані відкривати коробку або відмовлятись від нього, та інші товари цього продавця.
- Достоинства:
- Невиявив
- Недостатки:
- Не відповідає оголошенню
- Продавец K.I.T
Доброго дня. Як видно з ваших фотографій даний товар відрізняється від того що вказаний на картинці тільки кольором, на 1-й фотографії зазначена фабрична назва товара так як вона маркується у виробництві в Китаї. Але чомусь ви забули зазначити що даний товар також відрізняється від того що вказано на фотографіях, ще наявністю додатково модуля який з'явився місяць назад і який поставляється абсолютно безкоштовно. Про це ви не написали. А ще просимо вас, навіть наполягаємо, якщо ви так не задоволений цим продуктом — поверніть його
- Продавец K.I.T
Ми намагаємось надавати підтримку і мати справу з тими клієнтами які цінять наш продукт, і задоволені ним. Поверніть товар тому що багато клієнтів просто не змогли його отримати внаслідок того що він закінчився під час розпродажу чорної п'ятниці, і ми відправимо його клієнту який буде більш цінити і насолоджуватись ним. Щоб у вас не виникало зовсім питань — розходи на зворотню доставку ми зплатимо. Для повернення надайте заявку через форму на сайті
- Олексій П***
Продавець К.І.Т. явні шахраї нераджу нікому з ними звязуватись. після того як я повернув товар. довилось 14 днів чикать щоб мені повернули кошти і то тільки завдяки тому що розетка заблокувала всі його оголошення.
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
дуже крутий , все швидко відправили, повністю задоволена
- Достоинства:
- всі
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
класний стабілізатор, швидко відправили , все супер
- Достоинства:
- дуже крутий
- Недостатки:
- відсутні
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Дуже гарна комплектація, все працює.
- Достоинства:
- Комплектація, ціна
- Недостатки:
- Поки немає
- Дарья О***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Все в комплекті. Ціна якість на відмінно!
Колір відрізняється, але мені той що прийшов більше подобається) - Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
До айфона підійшов. Дуже зручний. Багато місця не займає. Колір темно сірий, трошки світліше ніж на малюнку.
- Достоинства:
- складний, зручний
- Кате р***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Довільно прикольна штука. Якість і ціна відповідає. Гарна збірка. Чудово тримає телефон. Нажаль слідкування за обличчям тільки через програму, яка немає розширення зйомки у 4К. І слідкує тільки за обличчям або людиною. За машиною не слідкує, але це мінус програми.
- Достоинства:
- Гарна якість стеликам
- Недостатки:
- Зазначені вище
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Гарний пристрiй, усi функцii працюють, купував для зьомок спортивних подiй, магазин швидко звязався, швидко вислали,рекомендую
- Достоинства:
- Усi заявленнi функцii гаджету працюють, цiна, тринога у подарунок
- Недостатки:
- Немае
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Брав для подарунка своїй дружині. Стедікам швидко під'єднався до блютузу. Програма, з плеймаркета, проста в використанні. Міркую, що дружина дуже швидко з ним подружиться :)
За подарунок (тринога) окрема подяка.- Достоинства:
- Швидке с'еднання з телефоном. Легкий та зручно лежить у руці.
- Недостатки:
- Не виявив
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Так як хотіли, щоб була триножка, щоб ставити статично стедікам, то прислали трохи іншу модель, ніж на картинці. Вона гарного сірого кольору.
Стадікам зручний, зарядили, підʼєднався до IPhone без проблем. Працює без ривків, плавно.
В комплекті йде окремо тринога.
Сподіваюся буде довго і гарно працювати!)- Достоинства:
- Складний, зручний
- Недостатки:
- Поки не виявлені
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Брав для iphone 12. Працює як потрібно. Зайвих шумів чи ривків не чув. Можна встановити додаток на телефон, якщо дуже хочеться витиснути максимум. Зручно складається . Баланс тримає і точку зьомки не губить. Не знаю що ще потрібно від недорого стедікама - мене все влаштувало
- Достоинства:
- Складний, легкий
- Недостатки:
- Не знаю
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: K.I.T
Фото і назва не відповідають тому що прислали.
Брав на подарунок, по скидці ціна була 3120, поки відправили ціна змінилась на 3500.
Але саме цікаво те що увімкнувся він всього 3 рази, і перестав працювати.
При зверненні в тех підтримку запропонували відправити на ремонт)))- Достоинства:
- Немає, не встиг виявити!) увімкнувся всього 3 рази!!!
- Недостатки:
- Скрипить, смердить пластиком, інфи по ньому в інеті немає, тільки позиції з маркет плейсів.
- Продавец K.I.T
Доброго дня. Дякуємо що поділились досвідом. На щастя такі випадки як той що Ви розповіли - одиничні. А ті десятки чи сотні інших користувачів що прочитали інструкцію і притримуються її при використання пристрою мають позитивний досвід використання.
Також Ваша інформація про невідповідність фото є помилковою, будь уважні і не вводьте інших користувачів в оману
- Лашук Д***Продавец: K.I.T
Замовив, чекав не довго, коли підтверджував товар, то дуже багато казали про те, щоб перевіряти на місті і що неможна повернути. Приїхав товар на наступний день, хотів перевірити, але розпакувати не можна на НП, тому я вирішив гуглити і зрозумів що те, що на фото у Розетці та що приїхало-є різниця. Надіслали мені більш дешеву версію. Хотів додзвонитись-не вийшло. Тільки через 20хв передзвонили, я їм сказав у чому питання, відповіли, що по цьому питанню писати у Вайбер та чекати відповіді. Добре що не забрав. Тому перевіряйте перед тим як забирати.
- Продавец K.I.T
Доброго дня. Дякуємо що поділились досвідом. На щастя такі випадки як той що Ви розповіли - одиничні. А ті десятки чи сотні інших користувачів що отримали і користується цим товаром мають позитивний досвід користування. Про що і пишуть відгуках. Звісно всі мають свою думку але краще її почати висловлювати після реального досліду, а не віртуального отриманого з інтернету.