Отзывы покупателей о Табурет кухонный обеденный Круглый деревянный (премиум) Бук

Оценка пользователей 3.83/5
  • Софія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: finewood. Цвет: Бук

Табурет не стійкий! Хитається. У мене дитина травмувалася, впавши з нього. Десь більше сядеш на край і він просто падає, їде по підлозі

Недостатки:
    Не стійкий
  • Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: finewood. Цвет: Бук

Чудовий дизайн, нарешті я не б'юся колінами об кути табурету і навіть без подушки зручно сидіти. Але... Дві ніжки довші за дві інші. Сидіння додає враження крісла-качалки, а спроба стати на табурет схожа на цирковий трюк. Дефект присутній на всіх 3 придбаних мною, отже це - виробничий брак

Достоинства:
    Дизайн, матеріал, зручність
    Недостатки:
    Нестійкість на підлозі
    • Софія Є***

У мене теж саме. Дитина просто вчора впала разом з табуретом, причому сиділа рівно, не розхитуючись.

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: finewood. Цвет: Бук

Купила два табурета, гарні на вид, якісно зроблені. Швидко відправили

• Продавец  finewood

Дякуємо вам за ваш відгук та вибір нашого магазину! Ми раді, що ви задоволені придбаними у нас табуретами. Наша команда завжди прагне забезпечити якість та швидку доставку, щоб кожен наш клієнт отримав задоволення від покупки.

Дякуємо вам за вашу довіру та відгук! Будь ласка, рекомендуйте наш магазин своїм друзям та родині.

• Андрій К***

Проблема решена

Фото не відповідає реальному кольорі стільця

• Жанна М***
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: finewood. Цвет: Темный орех

Отличные стулья,вот прям огонь.Очень довольна покупкой!!Хочу сказать отдельное спасибо магазину!Ваш сервис и отношение к покупателю просто на высоте!!Многим бы у Вас этому поучиться!! Изначально один стул пришел с заводским браком-я сразу же набрала менеджера и в течении 5 минут вопрос и проблема была улажена-уровень професионализма!!!! Сейчас обладательница замечательных ,целых стульев! Спасибо Вам огромное!!!

Достоинства:
    Качество, профессионализм!!
    Недостатки:
    Нет и не ищите!
    • Продавец  finewood

Дуже приємно що знайшли у нас те що шукали. Дякуємо за Ваш відгук!