Отзывы покупателей о Набор посуды Edenberg 10 предметов с мраморным покрытием (EB-9186)
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: SKL SHOP. Цвет: Черный
Суто перші враження:
Почну з невеликого мінусу
Посуд 9\10 є нюанс в тому що отвори під ручки на деяких кастрюлях трохи не співпадають, але це не критично все збираєтся і стає на свої місця
З плюсів це вигляд, покриття, сам набір доволі продуманий, навіть викрутка йде в комплекті, ручки приємні на дотик.
Окрема подяка продавцю, передзвонили дуже швидко та швидко відправили)- Продавец SKL SHOP
Дякуємо за відгук, завжди раді Вам допомогти.
Миру Вам і гарного дня! - Юрий С***
Доповнюю через пару місяців користування)
деякі кастрюлі і сковорідка використовуєтся кожен день, як на електричній так і на газовій плиті все відмінно, покриття не царапаєтся, нічого не пригорає, нічого не прикипає. Миєтся все легко. 10\10
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет: Черный
Дуже-дуже задоволена набором,користуючись вже пів року нічого не змінилося.Готую все і дуже якісний матеріал, нічого не пригорає.Оцінка 10 з10 !!!!!Рекомендую!!!
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет: Черный
Набір дуже гарний. сподобався. Готувати з ним одне задоволення.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет: Черный
Швидко доставлено,і посуд на перший погляд дуже якісний і гарний,мені дуже подобається.Посуд такий самий як на фото.
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Novotec. Цвет: Черный
Набір посуду на перший огляд чудовий. Поки не готували. При збірці вияснилося що в комплекті не вистачає 3-х гвинтиків для ручок каструлі. Все то нічого, перерили вдома все, таких не знайшли, вони специфічні. Розчарована.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд і на дотик чудовий набір
- Недостатки:
- Невистачає трьох гвинтів на ручки великої каструлі.
- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vishniashop. Цвет: Черный
Дякую продавцю за набір посуду, все сподобалось. Дійсно нічого не пригорає. Посуд рекомендую.
- Продавец Vishniashop
Дякуємо Вам
- Анатолій П***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Дружина в захваті. Цікавий дизайн. Приємні на дотик. Легенькі, як для посуду. В комплекті викрутка і гвинти (із запасом). Враження 9,9 з 10. Лише одне зауваження - «гуляє» резиновий ущільнович на кришках. Не критично
Доброго дня, Анатолій.
Дякуємо за відгук і високу оцінку. Ущільнювач на кришках зйомний, для того, щоб можливо було з часом, при необхідності видалити залишки жиру. Можливо тому, Вам здається, що він "гуляє".
Будемо раді бачити Вас знову, серед наших покупців. Приємного користування посудом!
З повагою, магазин "Управдом".
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Цвет: Черный
Все супер якість товару сервіс рекомендую.Дякую!!!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Купували набір у подарунок. Після того, як його склали, виявилось, що гвинт для ручки та частина ручки для однієї з кришок відсутня. Були трохи розчаровані. Чи можна отримати заміну ручки, щоб можна було використовувати кришку?
- Достоинства:
- Якість покриття, гарний дизайн
- Недостатки:
- Не вистачає однієї деталі до ручки кришки
- Продавец УправДом
Доброго дня, Анастасія.
Дякуємо за відгук, та шкодуємо, що так сталось. На жаль інколи трапляються такі ситуації з різних причин, але ми обов'язково в найкоротший термін вишлемо Вам недостаючі частини, не хвилюйтесь будь ласка.
З повагою, магазин "Управдом". - Анастасія С***
Велика вдячність працівникам, які швидко зреагували на даний недолік, хоча це була не їхня вина, а виробничий брак, та надіслали деталь, якої не вистачало. Раджу всім - доступні ціни та гарна якість!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Morango. Цвет: Черный
Набір посуду дуже сподобався, готувати з ним - одне задоволення. Нічого не пригарає, миється легко, більше місяця користуємось, все на висоті.
Окремо дякуємо продавцю, швидка відправка, гарне відношення, надійна упаковка- Достоинства:
- Висока якість посуду
Робота продавця
Швидка доставка (у відділення розетки)
Викрутка у комплекті
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Почти 2 года в пользовании данный набор, служит на ура, при правильном использовании до сих пор нет сколов и царапин.
- Достоинства:
- Еда не пригорает, ручки не нагреваются
- Недостатки:
- Изредка при слишком больших температурах нагрева посуды - пахнут ручки
- Сергей
Ручки резиновые можна снять??там металлические?
- Оксана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Цвет: Черный
Готувати одне задоволення, швидко розігрівається їжа, нічого не пристає. Довго держиться тепло. Кришки щільно прилягають.
- Достоинства:
- Якість на висоті
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Цвет: Черный
Дизайн очень красивый, внешний вид пока радует ну самое главное посмотрим какие они будут через время хотя бы через полгода,ну а так пока всё нравится
- Достоинства:
- Внешний вид,литой алюминий
- Недостатки:
- Через полгода пользования посмотрим
- Олена С***
Добрий день, як вам якість товару з часом ? Чи попадає бруд в декор зовнішній? Легко мити ?
- Алена Т***Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Очень и очень хорошие кастрюльки! Пользуюсь уже пятый месяц. Неимоверно красивые, все завидуют! Пока нареканий нет. Надеюсь, прослужат долго!
- Достоинства:
- Красивые
- Недостатки:
- Часто окисляется дно и нужно вытирать чёрный налёт. Я уже привыкла. Сначала не могла понять, почему одежда и полотенца грязные ))
- Продавец УправДом
Добрый день, Алена.
Большое спасибо за отзыв и высокую оценку. Желаем Вам хорошего настроения и будем рады видеть Вас снова в числе наших покупателей.
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Мы уже пользуемся год этим набором, никаких нареканий нет, ничего не облезло и все так-же справляешься со своими антипригарными свойствами. Отличный набор.
- Достоинства:
- Эстетически одно удовольствие
Добрый день, Анастасия.
Огромное спасибо за отзыв и высокую оценку. Мы очень рады, что Вы получаете удовольствие от использования нашей посуды. Желаем хорошего настроения и будем очень рады видеть Вас снова в числе наших покупателей.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official. Цвет: Черный
П'ять діб, політ відмінний! Посуд просто бомба. Швидко готується їжа, довго тримається тепло. Поки що зауважень немає. Швидко оформлене замовлення та гарна доставка вчасно залишає бажання оформити замовлення саме у цього продавця
- Достоинства:
- Дизайн, зручність, якість
- Недостатки:
- Поки що не має
- Анастасия Г***
Здравствуйте! Подскажите, как Ваши ощущения от набора спустя время? Выбираю для себя, часто через время люди разочаровуются, т.к "вылазят" недостатки..
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Продавець доволі швидко вийшов на контакт.
Каструлі відповідають заявленій якості доставили без жодних сколів та царапин.
В експлуатації біля 10 днів, за цей час дефектів не виявлено.
Рекомендую даний набір і продавця)- Достоинства:
- Якість = Ціна
Доброго дня, Андрій.
Щиро дякуємо за відгук. Впевнені, що цей посуд буде приносити Вам задоволення багато років.
Бажаємо гарного настрою, з повагою магазин "Управдом".
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
На первый взгляд очень даже ничего, продавец связался и отправил сразу, посмотрим как будет в быту, и в посудомойке я бы не рекомендовал мыть, так как ручки, ручка крышки и канты крышки, которые как оказалось резиновые, могут прийти в негодность...
- Достоинства:
- Дизайн, цена
- Недостатки:
- Пока не нашел
- УправДом
Добрый день, Олег.
Спасибо за высокую оценку и отзыв. Ручки и ободок на крышках изготовлены из силикона. При желании силиконовые кольца можно снять с крышек, для того, чтобы вымыть остатки пищи, которая может под них попасть.
Желаем Вам хорошего настроения!
С уважением, магазин "Управдом". - Тимур Х***
И как в быту?
- Анастасия Г***
- Пашкова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Набір дуже гарний. Чудовий в використанні. Задоволенна покупкою.
- Достоинства:
- Стильний дизайн. Чудові каструлі
- УправДом
Доброго дня, Лілія.
Гарно дякуємо за відгук! Впевнені, що цей посуд буде приносити Вам радість від використання на протязі довгих років. З нетерпінням будемо чекати нові замовленння.
Бажаємо Вам гарного настрою!
З повагою, магазин Управдом.
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
В посудомоечной машине мыть можно?
Добрый день, Олег.
Да, этот набор посуды можно мыть в посудомоечной машине.
Желаем Вам хорошего дня!
- Ірина в***Продавец: УправДом. Цвет: Черный
А яка різниця між набором,який я коментую і моделлю EB-9185 ,поки бачу тільки в ціні?
Доброго дня, Ірино.
Набори відрізняются зовнішнім дизайном. Також в наборі EB-9186 в ручках каструль є силіконові вставки, яких немає в наборі EB-9185. Обидва набора дуже якісні, мають надійне антипригарне покриття. Сміливо радимо Вам купувати будь який з них.
З повагою магазин "Управдом".
- ТетянаПродавец: УправДом. Цвет: Черный
Чи можна даний посуд використовувати в духовці разом з кришками?
Доброго дня Тетяно.
Для використовування у духовці разом з кришкою потрібно зняти ручку з кришки. Але Ви можете легко замінити кришку звичайною фольгою і таким чином використовувати посуд у духовці. Посуд дуже якісний і фунціональний.
Дякємо за увагу до нашіх товарів, та бажаємо Вам гарного дня.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Готувати на них одне задоволення, швидко розігрівається їжа, нічого не пристає, якість на висоті
- Достоинства:
- Якість на висоті
Доброго дня, Олександр.
Щиро дякуємо за чудовий відгук. Бажаємо Вам гарного настрою, та чекаємо нових замовлень в нашому магазині.
З повагою, Управдом.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Класс
- Достоинства:
- Качество отличное
Добрый день, Олег.
Благодарим Вас за высокую оценку, для нас очень важно получать обратную связь от покупателей.
Желаем хорошего настроения и надеемся, что Вы станете нашим постоянным покупателем.
- Андрей К***Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Подскажите пожалуйста для индукционной плиты подходит?
Добрый день, Андрей.
Подходит, более того в данной модели используется новинка - Turbo Induction, это новый цельнолитой алюминиевый диск, который повышает энергоэффективность при использовании на индукционных плитах на 35%. Более подробно смотрите в описании к товару. - Анастасия В***
да. у меня такой и пользуюсь на индукционной
- Оксана Ч***Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Яка країна виробник цього посуду?
Доброго дня, Оксана.
Даний посуд виробляється у Китаї, але під наглядом європейського власника бренду Edenberg. Посуд дуже якісний, нічим не поступається відомим та дорогим брендам.
- Елизавета Н***Продавец: УправДом. Цвет: Черный
На крышках черная оконтовка, из какого материала?
Можно мыть в посудомоечной машине эти кастрюли?- УправДом
Добрый вечер, Елизавета.
На крышках окантовка сделана из силикона. Данную посуду можно мыть в посудомоечной машине.
- Василь Г***Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Чи можна даний посуд використовувати у духовках і при якій максимальній температурі. Дякую.
Доброго дня, Василь.
Даний набір посуду можливо використовувати у духовках. Виробник радить використування при температурі до 220-230 градусів.
- Яна К***Продавец: УправДом. Цвет: Черный
Чи можна використовувати цей посуд для духовок?
Добрый день, Яна.
Данный набор посуды можно использовать в духовке. Рекомендуемая производителем тем-ра до 220-230 градусов.