Отзывы покупателей о Cковорода для оладьев / панкейков Edenberg с мраморным антипригарным покрытием 27 см (EB-7511)

• Отзывы про товар продавца УправДом
  • Daria Y***
    Отзыв от покупателя. Продавец: УправДом. Диаметр: 27

Те, що потрібно для дитини

Достоинства:
    Зручно
    • Продавец  УправДом

Доброго дня, Дар'я.
      Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Бажаємо Вам гарного настрою, та завжди смачних млинців для дитини.
      З повагою, магазин "Управдом".

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus. Диаметр: 27

Сковорідка відповідає опису. Все чудово

• Продавец  Amicus

Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук. Користуйтеся з задоволенням і нехай все завжди у Вас вдається смачно!

• Лаврінчук А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Home Lidia. Диаметр: 27

Сковорідка відповідає опису. Підійшла на індукційну плиту. Доставка була виконана вчасно, як і обіцяли. Все чудо.

• Продавец  Home Lidia

• Любовь Ш***

Гарна.

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official

З'явилось нестерпне бажання написати відгук про цю сковорідку...
    Мене турбувало одне, чи не буде викривлятись поверхня сковорідки під дією високої темп., в результаті чого оладки по центру підгорають а по периметру не прожарюються(купувала раніше на базарі такого типу сковорідки і була саме така проблема).
    А ця сковорідка - просто шикарна річ - дось того що сам процес жарки виглядає естетично (все чистенько і акуратно), ще й млинці виходять рівненькі, всі рівномірно просмажені, і з кумедними смайликами...
    Раджу, НЕ ПОШКОДУЄТЕ )))

Достоинства:
    Тифлонове (мармурове) покриття, рівномірна прожарка, легко миється, досить зручна ручка
    Недостатки:
    Ніяких
  • Костянтин

Все оперативно і якісно

• Рибченко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Посудольйон. Диаметр: 27

Сковорода відповідала очікуванням.

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Morango. Диаметр: 27

Перед первым пользованием ручка сломалась и сама поверхность упала, благо на мягкую поверхность и не повредилась.

Достоинства:
    На первый вид качественное исполнение
    Недостатки:
    Некачественный материал ручки.
    • Продавец  Morango

Шановний Олександр,

Ми хочемо підкреслити, що ми надаємо товари високої якості та дбаємо про їх цілісність. Проте, у даному випадку проблема пов'язана не з якістю сковорідки, а з пошкодженням, яке сталося під час транспортування.

Відразу після отримання вашого відгуку ми зв'язалися з вами для розуміння ситуації та пошуку вирішення.

Ми хотіли б запевнити вас, що ми вживаємо всіх можливих заходів для пакування наших товарів максимально надійно, але іноді при транспортуванні виникають непередбачувані обставини.

• Александр П***

Проблема быстро решилась, благодаря оперативной обратной связи. Сама сковородка после недели использования отлично себя показала, ничего не пригорает и очень быстро готовится.

• Іра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LioniS. Диаметр: 27

дуже якісна на вид сковорідка. важка. ручка приємна на дотик. брала за акційною ціною. ідеально на неї підійшла кришка 26см. продавець сподобався

Достоинства:
    якісна. класні всі різні смайлики
    Недостатки:
    кришка мабуть була б не зайвою в комплекті, щоб не шукати додатково
    • Продавец  LioniS

Дякую! Користуйтеся із задоволенням.