- МаргаритаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Штатив купувався для мікрофону з трохи нестандартними розмірами. Щоб вставити його в павук довелось вручну його розтягувати. Але все добре. Буде тримати міцно. Особливо поп фільтр порадував, він суттєво впливає на якість запису звуку і покращує його в рази. Загалом за таку ціну набір прям Топ!
- Достоинства:
- є
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Просто г***о
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Для першого пантогрофа піде, але не більше
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Стійка робоча, легко збирається та зі звуком сильно допомогла у порівнянні з штативною стійкою.
Із недоліків це досить ненадійне кріплення до поверхні:
По-перше нижня частина завжди рухається попри те що закручено уже під максимум;
По-друге через ці рухи пластик звеоху починає відходити від металу і є відчуття що з часом зовсім відвалиться;
По-третє саме кріплення часто йде під кутом, тому зовсім туго затчгувати не бажано, може пошкодитись;
Ну і четвертє (можливо суто у мене дефект): верхня рука із зміщенням вліво тому іноді може не до кінця складатись без додаткового підгину (але хто буде тримати його в складеному вигляді, правда?);
Комплект без інструкції, адаптери для різьби відсутні, для когось це може бути важливо.
Сумарно: Якщо не плануєте витягати стійку на максимальну довжину або часто перетягувати мікрофон — чудово підійде. Ну і звісно враховуйте ширину мікрофона, оскільки для мого Lorgar 521 діаметр павука (50мм) не підійшов, тому варто брати із запасом- Достоинства:
- Ціна, комплектація та переважно металева конструкція
- Недостатки:
- Стільне кріплення
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Робоча стійка
- Достоинства:
- Виконує свою роботу
- В'ячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Удобный пантограф. Крепкий и надёжый.
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Для мого solocast-у треба було прикласти зусиль, щоб умістити його в павука, але воно того вартує:)
Сама конструкція, за такі гроші, мабудь що найкраща на ринку, тому раджу брати цей пантограф.- Достоинства:
- Конструкція, непоганий павук
- Недостатки:
- Поки що не помітив)
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Хорошее качество, но не хватает подушечки на крепление к столу
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Нет подушечки на крепление к столу
- Назарій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Очень хорошый пантограф за свои деньги. Держит микрофон отлично. Когда поставил её, в играх +200 фпс. Отличная штука, всем советую
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Нету.
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Купляв для hyper solocast все підійшло став як рідний ,але в паука потрібно підігнути кріплення резинки щоб вони не злітали(фото прикріпив )Що до того щоб закріпити кабель ,я зробив був до старого пантографа кабель ,кабель від мишки рейзер(сдохла) купив кабель type c за 30 грн ,відрізав кабель проклав в рамі ,але тут як так зрозумів що не вийде ,но я просверлю де кілька отворів і зроблю так ,иак буде краще чим кабель прив'язаний до самого пантографа, що до з'єднання кабелю і штекера,то я його припаюю так виходе гарно так як у нього розбірний роз'єм
- Достоинства:
- Як на мене за свої кошти міцний та надійний ,якщо він буде постійно стояти ,на нього не вішати шмат сала ,він дуже довго пропрацює
- Недостатки:
- Поп фільтр ,він мені як би і не потрібний але його гнучка ніжка така собі ,та його кронштейн . тонкий метал як для стійки
- Всеволод Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Первые впечатления положительные
Паук качественный, Самсон с трудом, но вошёл в него. Самое главное не откручивайте фиксацию паука, а то потом долго будете его обратно фиксировать накрепко)- Достоинства:
- Качественный пантограф и паук
- Недостатки:
- При не аккуратных наклонах, пантограф микрофон самсон иногда не выдерживает и всё потихоньку опускается вниз
- Семенюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Брала для мікрофона Fifine k669. Пантограф хороший все як в описі метал. Єдине що поп фільтр тримається лише під особливим нахилом, інакше крутиться і падає до низу хоча саме кріплення добре
- Недостатки:
- Поп фільтр
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Купил под микрофон HyperX Solocast, паук влез но с трудом, паук хорошего качества, что выдержал такие нагрузки, в целом пока не плохо.
- Достоинства:
- Сам штатив металический, как и держатель, паук хорошего качества
- Недостатки:
- Не нашёл пока что
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
Хороший кронштейн
- Достоинства:
- Удобная, не шатается
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
гарна стійка, швидко відправили
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE
брав цей набір для мікрофона BM 800 все дуже добре підійшло і мікрофон чудово тримається. Павук дійсно металевий і має в комплектаціі латунний перехідник під різні види пантографів.
- Достоинства:
- металевий павук має в комплектаціі латунний перехідник
- Недостатки:
- не помітив
- Никита З***
Как оно, спустя месяцы использования?
- СеменПродавец: OKSTORE
Хороший набор за свою цену, как по качеству так и по комплектности.
Брал под микрофон Beringer C-1, паук под него не рассчитан ,но получилось натянуть. Паук явно качественный, раз выдержал такое издевательство.
Стойка держит добротно ,не кренится.
Если берёте под любительские микрофоны (Фифайны,Самсоны,Берингеры) то это явно годный выбор.- Достоинства:
- Комплектность и качество набора за свою цену