- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера не погана на свою ціну, але мікрофон... співрозмовник постійно себе чує при розмові...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мікрофон
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
камера 5 з 5
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
якість нормальна але сильно артефактить
- Достоинства:
- якість відео
- Недостатки:
- артефакти
- Андрій К***
дякую магазину що перезвонили і допомогли вирішити проблему
- Илья К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Качество хорошое,легко подключается.Надеюсь прослужит много
- Достоинства:
- Хорошое качество за свою цену
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Хорошо
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Відмінна якість картинки
- Достоинства:
- Швидка доставка
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Придбала в листопаді, якісь зображення на 4-5 при хорошому освітленні, при тьмяному 2. Звук наче нормальний. Під час роботи з зумом доводиться камеру ставити під кутом по відношенню до мене тому що зображення скошене. Часто мигає камера без причин, з'являються полоски на зображенні (кабель не відходить, перешкод ніяких не має), можливо брак.
- Достоинства:
- Гарний вигляд, компактна
- Недостатки:
- Описані вище
- Продавец OKImarket
Оля, нам прикро, що ви зіткнулись з данною проблемою, на камери SWT гарантія 24 місяці, ви можете зв'язатися за номером у гарантійному талоні для заміни на іншу. По цій камері дуже низький процент гарантійних випадків і у більшості клієнтів камера стабільно працює роками.
- Артём В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Микрофон у камеры ужасный, ловит посторонние шумы, которые звучат громче, чем голос собеседника. Картинка слишком затемнённая, за такую цену ожидал намного лучше. Очень огорчён и возвращаю его обратно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Темная картинка, ужасный микрофон
- Продавец OKImarket
Артём, спасибо что выбрали нашу камеру к покупки! Не получается вам дозвониться для уточнения деталей по работе камеры и решения данного вопроса. Касательно микрофона камеры, он с шумопоглащением и не должен передавать посторонние шумы. Картинка также не должна быть темной при средних условиях освещения. А при достаточном свете камера демонстрирует достойную картинку учитывая цену/качество. Многие клиенты высоко оценили как микрофон так и картинку несмотря на то, что это бюджетная камера.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Чудове поєднання ціна - якість
- Достоинства:
- Чітке відео
- Продавец OKImarket
Тетяна, дякуємо за ваш відгук і що відмітили чудове поєднання ціни і якості. Приємного користування!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Звук хороший, зображення не чітке, але для роботи в Zoom цілком нормальне.
- Продавец OKImarket
Юлія, дякуємо що надали вайвищу оцінку і відзначили мікрофон камери! Також приємно що в цілому вона вам підійшла і задовольняє ваши потреби. Гарного користування!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Чудова якісна камера
- Продавец OKImarket
Світлана, дякуємо за найвищу оцінку і що відзначили якість камери! Гарного вам дня і подальшого користування!
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
прикольно, сучасно, якісно)
- Достоинства:
- хороша якість, користуюсь вже місяці 3 і все чудово працює
- Продавец OKImarket
Ярослав, дякуэмо за найвищу оцінку камери і що відзначили якість і дизайн! Приємного користування і всього найкращого!
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
камера и микрофон работают отлично
- Продавец OKImarket
Светлана, спасибо что дали наивысшую оценку камере и оценили качество микрофона. Всего наилучшего и приятного пользования!
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Забрав у вибраний час.
Підчипив на монітор та приєднав до usb роз‘єму й все… Камера та мікрофон працюють, дитина в Zoom на уроці. Цілком задоволені зображенням та звуком.- Продавец OKImarket
Дякуємо, що приділили хвилинку на написання відгуку, приємно що ви залишились задоволені як зображенням та і мікрофоном. Всього найкращого!
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Після підключення камери до ноутбука виникає помилка драйвера відеокарти. Коригується після відключення камери. При повторному підключенні камери виникає знов. Таким чином, неможливо використовувати камеру, хоча у описі товару в магазині вказано, що камера сумісна з моєю ОС
- Достоинства:
- Низька ціна
- Недостатки:
- Низький рівень якості зображення, тихий звук, проблеми при підключенні до ноутбука
- Продавец OKImarket
Роман, нам прикро що ви зіткнулись з проблемою при підключенні до ноутбука. Багато клієнтів вже придбали даний товар і подібна ситуація вперше. Ми отримали повернення товару і ніяких проблем в камері не було виявлено. На різному обладнані і системах камера працює без помилок. Було виконане повернення коштів за вашою вимогою. Також ми уточнили стосовно вашого питання у сервісного спеціаліста, можливо проблема безпосередньо з вашим обладнанням або несумісність. Або коротке на лінії 5В чи у чипсеті ноутбука. В сучасних системах один чипсет керують як USB так і відеокартою тому може злітати відео
- Марк Я***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера прийшла швидко( -1 день), за свої гроші топ, якісь звичайно не 1080Р, але теж не погана.
- Достоинства:
- Ціна=якість
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец OKImarket
Марк, дякуємо що дали найвищу оцінку камері враховуючи ціну/якість. Приємного користуванння!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Пока норм смарт телевизор работает но картинка слабенькая
- Достоинства:
- Работает на смарт телевизоре на Андроид
- Недостатки:
- Слабая картинка
- Продавец OKImarket
Александр, спасибо что выделили время на написание отзыва! Спасибо за высокую оценку! Многим клиентам понравилась как картинка так и микрофон, а также оптимальное сочитание цены/качества. Но стоит заметить, что у каждого клиента разное освещение, что тоже может влиять на впечатление о картинке. Всего наилучшего и спасибо, что выбрали данный товар для покупки!
- АртёмОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Пришла быстро. К картинке претензий нет. За свои деньги качество хорошее. Но звук очень тихий. Стандартные тесты в windows 10 и 11 при громком разговоре на расстоянии 1 м показали 6-7% от уровня (усиление 100%). Конкретно купленная мной камера для учебы не пойдет.
На объективе была наклеена защитная пленка, а на основной части только хвостик для отклеивания пленки, а самой пленки нет(возможно брак на заводе, а возможно мне отправили возвращенный товар)- Достоинства:
- Кратинка
- Недостатки:
- Очень тихий звук.
- Продавец OKImarket
Артём, спасибо что выделили время на написание отзыва! Большинству клиентов понравилась как картинка так и микрофон и они успешно используют камеру для учебы и онлайн уроков. Например в таких программах как ZOOM, Skype и т.д., микрофон достаточно громкий т.к. приложения сами регулируют уровень громкости микрофона. Если необходимо непосредстенно записывать речь с микрофона (как в вашем случае), то будет на порядок тише звук. Обычно бюджетные камеры идут без аппаратного усиления звука. Это больше уровень стрим-камер.
- Продавец OKImarket
Касательно защитной пленки - она плотно прилегает к основной части, нужно просто слегка чем-то поддеть её уголок. Иногда хвостик отходит без нее.
- Ксения Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Досить хороша камера наяк бюджетний варіант
- Достоинства:
- Непогане зображення
- Продавец OKImarket
Ксенію, дякуємо що приділили час на написання відгуку! Приємно, що ви залишились задоволені і високо оцінили ціну/якість. Гарного вам дня!
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Брали дитині займатися в школі, за такі гроші камера непогана, зображення задовільне, звук і мікрофон працює добре, дитину добре чутно.
- Продавец OKImarket
Дякуємо Ганна за ваш відгук. Приємного використання.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
коли вибирав собі камеру, хотів щось техноголічне без переплати, повівся на опис цього пристрою. Взагальному - не рекомендую. Якщо вам не потрібна велика якість, у ввас нема мікрофона, і ви просто якийсь нн юзер - то вам підійде. Але для мене це витрачені в пусту кошти, краще було би доплатити і взяти щось набагато краще
- Достоинства:
- ціна, мікрофон
- Недостатки:
- якість зображення, зображення в маленькому масшатбі (таке враження що х2)
- Продавец OKImarket
Павло, дякуємо, що обрали цю камеру! Прикро, що камера вам не підійшла. Але слід зазначити, що більшості клієнтів ця камера сподобалась і вони залишились задоволені як картинкою так і мікрофоном враховуючи ціну. У вашому випадку ви можете зробити повернення якщо збережений товарний вигляд. Зверніться будь ласка за телефоном у гарантійному талоні або напишіть нам через форму "Задати питання продавцю". Будемо раді допомогти!
Стосовно опису - намагаємось тримати актуальним. Ще раз перевірили, з нашого боку не бачимо не відповідності. Усі характеристики і опис наведені коректно.
- Григорий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Звук и изображение хорошие
- Достоинства:
- Хорошее изображение
- Недостатки:
- Зум смещен в сторону. Чтоб изображение было чётко по середине, камеру нужно немного развернуть вправо
- Продавец OKImarket
Григорий, приятно, что камера вам понравилась! Касательно зума возможно мы недосмотрели при проверке, стараемся замечать такие недочёты. Но это не является закономерностью этой камеры.
- Георгій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера за свої кошти гарна. Відправили швидко,приїхало вже на наступний день. Якість непогана,але вся картинка доволі яскрава. Виходить так,що нема орієнтації за обличчям,і камера тупо висвітлює все зображення,а як це регулювати не знаю. Може,хто підкаже?
- Достоинства:
- Ціна. Комплектування. Якість зображення за таку ціну
- Недостатки:
- Висвітлення картинки без регуліровки
- Продавец OKImarket
Георгій, дякуємо за ваш відгук і що високо оцінили камеру! Вимір експозиції в цій камері йде по всьому кадру, картинка не повинна бути доволі яскравою. У вашому випадку скоріше за все проблема в драйверах. Спробуйте видалити камеру в Диспетчері пристроїв і перепідключіть камеру. Також для уточнення деталей і щоб допомогти з налаштуванням з вами зв'яжеться менеджер. Очікуйте будь ласка!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Чудова камера
- Продавец OKImarket
Дякуємо вам за відгук. Всього найкращого.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Чудова камера за свою ціну, повністю покриває всі потреби
- Достоинства:
- Гарна якість та плавність зображення, приємна ціна
- Недостатки:
- Трошки поганеньке кріплення, але не на гелікоптер же її вішати, тому норм)
- Продавец OKImarket
Дякуємо, Павло, що приділили свій час, для написання відгуку.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера 1920×1080, 24fps більше вона не може видати, я перевірив всюди, системою визначається як 30fps але не може у всіх програмах 22-24, проблема не в комп'ютері 100%, перевірив на двох різних. -1 зірка
Мікрофон - працює тільки в одноканальному режимі (звук виводиться тільки на правий навушник). - 1 зірка.
Низька ціна - 1 зірка- Достоинства:
- Низька ціна, роздільна здатність 1920×1080
- Недостатки:
- Мікрофон-одноканальний режим
- Продавец OKImarket
Ігор, дякуємо за приділений час на написання відгуку і що високо оцінили роздільну здатність!
Стосовно FPS камера записує на частоті 30FPS!!!, але якщо ви тестували через веб-тести, то треба відтворити динамічність (наприклад рухами руки) і тест відобразить результат 30FPS!!!. (Перевірено!). Зверніть увагу також що веб-тести не коректно тестують камери, а витягують інформацію тільки по поточній сцені.
Стосовно мікрофона він, як і на багатьох камерах одноканальний (моно), але ЗВУК ВИВОДИТЬСЯ НА 2 ДИНАМІКИ!!!.
Якщо потрібна допомога по налаштуванню напишіть нам і ми з радістю допоможемо!
- Юлия И***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Отличная камера.
- Продавец OKImarket
Доброго дня. Дякуємо, що приділили час на відгук і дали високу оцінку . Ми раді, що Ви задоволені камерою. Приємного користування!
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера норм.
- Достоинства:
- Работает как описано в описании камеры.
- Недостатки:
- Не заметил
- Продавец OKImarket
Благодарим за Ваш отзыв. Рады,что Вы остались довольны камерой. Приятного ипользования!
- сергей с***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера хорошая.изображение хорошее.Прекрасно подойдёт для учебы и общения.микрофон оставляет желать лучшего...
- Достоинства:
- Камера с нормальным разрешением.
- Недостатки:
- Если нужен нормальный звук,то придется докупить другой микрофон.
- Продавец OKImarket
Спасибо за оставленный отзыв.
Рады что Вы остались довольны качеством изображения. Многие пользователи оценили соотношение цена-качество даной модели.
Желаем приятного использования .
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Не здирайте захисну (заводську) плівку, оскільки це може поставити під сумнів питання грарнтії. А так камера файна за свої гроші, рекомендую
- Достоинства:
- Приблизно 1м. довжина кабелю, підключення лише через USB, непогана якість зображення, більш менш чіткий звук, маленькі розміри,коли кріпиться на монітор має резинки на краях що дає кращу стійкість
- Недостатки:
- Кабель "викручує" об'єктив (з сувається з місця),йде 5-8 секунд коли камера увімкнеться (мікрофон вмикається миттєво)
- Продавец OKImarket
Дякуємо, що приділили час та залишили розгорнутий відгук. Для отримання гарантії НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО мати захисну плівку. Бажаємо Вам комфортного користування камерою.
- Леся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Розчарована.Купувала нову камеру, бо стара погано вже працює. А тепер виходить, що ніякої нормальної камери нема.Вебкамера з дефектом.Підключала до різних комп'ютерів, ноутів з операційкою Win7, 10.Реакція однакова: зображення завмирає і вицвітає.Повторення дуже часто. Фото додала.
Чек і гарантійний талон є.
Як можна повернути камеру?- Достоинства:
- Вбудований мікрофон.Швидке підключення через USB до компу.
- Недостатки:
- Завмирає камера на кілька секунд, зображення вицвітає.
- Продавец OKImarket
Леся, дуже прикро за цю ситуацію, але не хвилюйтеся, зробимо все щоб ви залишились з працюючою камерою, камера на гарантії 24 місяці, поміняємо, очікуйте будь ласка з вами зв'яжеться менеджер для вирішення цього питання.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Все добре. Купував для zoom. Віндовс 10 автоматом все встановилося. Мікрофон добрий.
- Продавец OKImarket
Добрий день. Вдячні за те, що приділили час і залишили відгук. Нам приємно, що Ви залишились задаволені . Бажаємо і надалі приємного користування.
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Камера і мікрофон працюють добре
- Продавец OKImarket
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви залишились задоволені камерою. Приємного користування!
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Після 2 місяців користування я камерою задоволений. Гарне кріплення, шнур достатньої довжини, якість зображення навіть краща ніж очікувалось.
Єдине що мені не сподобалось, це її мікрофон. Постійно фонить при розмові, звук фону у співрозмовника не голосний, але набридливий
А так, товар очікування задовільнив- Достоинства:
- Якість зображення, якість збірки, простота в користуванні
- Недостатки:
- Мікрофон навіть не задовільної якості, можливо просто мені попався брак
- Продавец OKImarket
Андрій, приємно, що камера вам сподобалась, також дякуємо за розгорнутий відгук. Стосовно мікрофона, має працювати без фону. Кожну камеру перевіряємо, якщо подібне було б виявленно, вона не потрапила б у продаж. Але ще багато залежить від сумісності обладнання. Ми з вами зв'яжемось для уточнення деталей. Якщо проблема дійсно в мікрофоні камери ми її обов'язково вам поміняємо на іншу. Очікуйте будь ласка.
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Вказана на сайті роздільна здатність не відповідає дійсності. В інструкції до камери вказана для фото 1280х720. А для відео не тягне навіть на 720Р. Ні про яку "високу чіткість" мови не йде.
- Достоинства:
- дешевий
- Недостатки:
- роздільна здатність не відповідає вказаній
- Продавец OKImarket
Олександр, дякуємо за приділений час і що поділились вашим враженням! Стосовно роздільної здатності камера видає картинку 1920х1080. Дуже легко це перевірити. Якщо у вас Windows 10 запустіть програму Камера і там із списку можна обрати будь яку роздільну здатність до 1920х1080 ВКЛЮЧНО, як для відео так і для фото. Якщо використовуєте Zoom перевірте на вкладці Відео щоб стояла галочка Висока роздільна здатність. В інструкції також вказано, що камера видає картинку 1920х1080. Якщо все ж камера не задовольнить вашим вимогам, ви можемо зробити повернення звернувшись через форму "Задати питання".
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OKImarket
Пользуюсь уже 9 мес., ежедневно, за свои деньги отличная вебка, микрофон также на уровне
- Достоинства:
- Микрофон
- Продавец OKImarket
Добрый день! Благодарим за отзыв и наивысшую оценку. Искренне рады, что Вы остались довольны камерой. Желаем Вам приятного пользования!