Отзывы покупателей о Ватный Матрас Vatyn Полиэстер 190х180 Синий орнамент

Оценка пользователей 4.82/5
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 90x200

Мягенько! Сон так и косит на бок!

• Продавец  Cenemerk

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені! Дякуємо за ваш час і відгук.

• Марія с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200

дуже гарний матрас , гарне пошиття , за свої кошти неймовірний , сотрудніки приємно спілкуються і уточнюють всю інформацію )

Достоинства:
    гарне пошиття , удобниц
    • Продавец  Cenemerk

Ми щасливі, що змогли виправдати ваші очікування! Дякуємо за ваш час і відгук.

• Рыкун А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 80x190

Отличный матрас. Это была очень интересная история. Заказывала на детскую кровать размер 190*80. Когда он приехал, я расстроилась, т.к. он оказался не по размеру.
    Я позвонила продавцу. Со мной пообщалась очень милая девушка. Уверяла меня , что через пару дней матрас станет нужного размера. Я долго сопротивлялась, хотела его обратно вернуть. Но вы не поверите, на следующее утро произошло чудо, я бы сказала - магия. Матрас принял свою форму , он идеально лег в кровать. Я очень благодарна профессионалам, которые знают свой товар и могут найти подход к любому клиенту. Спасибо большое
    Фото прилагаю до и после

Достоинства:
    Все идеально
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо вам за такий щирий і детальний відгук!
      Чесно, дуже усміхнулися, коли читали про "магію", але це правда, матрацу просто треба трохи часу після пошиття та транспортування, щоб повністю вирівнятись.
      Раді, що ви нам довірились і не поспішили з поверненням і в результаті все ідеально підійшло.
      Нехай матрац служить довго і дарує комфортний сон вам та дитині! Якщо знадобиться щось іще, звертайтеся, ми завжди поруч.

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 80x200

Брали для утеплення, матрац не розчарував.

Достоинства:
    Добре тримає тепло
    • Продавец  Cenemerk

Приємно чути, що ви залишилися задоволені! Якщо знадобиться щось іще, звертайтеся, ми завжди поруч.

• Илона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 100x200

Очень удобный на кровать с пружинами

• Продавец  Cenemerk

Дуже дякуємо за високу оцінку!

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x200

Не рекомендую. Не спешите писать отзывы сразу после покупки. Матрас, за 7 месяцев использования превратился в раскатанное тесто, ширина 1,5 - 2 см по краям. Когда на нём лежишь, отчётливо ощущашь всё, что под матрасом )))

Достоинства:
    Нет. Выбрасываю
    Недостатки:
    Сплошные
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за ваш відгук.
      Нам шкода, що у вас склалося таке враження від використання матраца. Після отримання звернення ми зв’язалися з вами та попросили надати фото для оцінки ситуації, однак, як ви повідомили, матрац уже було утилізовано, тому можливість перевірки та врегулювання питання була відсутня.
      Зазвичай наші ватні матраци служать значно довше за умови правильної експлуатації, тому подібна ситуація протягом 7 місяців використання є для нас нетиповою.
      У разі виникнення будь-яких питань рекомендуємо звертатися до нас до утилізації товару — ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у вирішенні ситуації.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Глєб К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 100x190

Баба спить, каже хороший

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже цінуємо вашу довіру та раді, що змогли вас порадувати.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 150x190

Матрац чудовий, дуже зручний, в міру мʼякий так, як треба, товщина матрацу ідеальна, ззовні красивий!
    Окрема вдячність продавцю за швидкий зворотній звʼязок та уважність до деталей та побажань покупця!

Достоинства:
    Якість обслуговування! Швидка доставка! Класний матрац!
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими.

• Альона Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 160x200

Гарний матрац

Достоинства:
    Задоволена
    • Продавец  Cenemerk

Раді, що товар вам сподобався! Якщо знадобиться щось іще, звертайтеся, ми завжди поруч.

• Тетяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200

Матрац замовила у неділю 12. 10. 25 р. Спали на ньому вже 16. 10. 25 р. Розмір його такий як замовляла, сторонніх запахів не має і в цілому ми з чоловіком задоволені.

Достоинства:
    Недоліки старого дивану не заважають спати.
    Недостатки:
    Поки їх немає.
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми завжди прагнемо забезпечити найвищу якість товарів та послуг.

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x200

Поначалу было мягко через месяц жёстко

Достоинства:
    Большой
    Недостатки:
    Там где основная нагрузка тела на матрас он быстро збился и стал тонкий,теперь ну очень дискомфортно
    • Продавец  Cenemerk

Володимире, дякуємо за ваш відгук!
      Шкода, що ви відчули дискомфорт. У деяких випадках наповнювач ватних матраців може трохи ущільнюватися в місцях постійного навантаження.
      Якщо таке трапилося, щоб матрац залишався зручним, радимо час від часу перевертати та змінювати його положення.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 130x190

И так, прошло достаточно времени для отзыва.
    Всё отлично, правда, летом тяжко, очень парит именно сам матрац, но когда уляжется - всё ок :)

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Пока что не заметил, жду зиму :)
    • Продавец  Cenemerk

Щиро вдячні за ваш відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!

• Ілья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x200

Замовив матрац, оплатив. Через декілька днів забравши його у кур'єра, вже вдома помічаю що чомусь за доставку знялось більше грошей. Як виявилось щось просто наплутали, забули вказати що оплачено. Але після звернення, продавець одразу повернув кошти, тому все добре.

Щодо матрацу, ще не тестив але набитий наче добре, без зайвих запахів.

Достоинства:
    Присутність матраца
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за Ваш відгук! Перепрошуємо за непорозуміння з оплатою. Нехай матрац дарує тільки затишок і гарний сон!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 80x200

Большой выбор расцветок, продавец перезванивает для уточнения заказа.
    Насчет леопардовой раскраски, она будет отличаться от той, что на рисунке сайта.
    Небольшой запах текстили, но это норма для новых вещей.

Достоинства:
    Матрас на пятёрочку, как по мне то средняя жесткость
    Недостатки:
    Может появятся в будущем
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x200

Замовлення виконали швидко. Надали можливість вибрати тканину. Матрас середньої жорсткості без неприємних запахів.

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!

• Владимир С***

Спать можно,и не только

Достоинства:
    Мягкий и удобный
    Недостатки:
    Запах и не та расцветка что изначально хотели
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за Ваш відгук!
      Раді, що матрац виявився для Вас м’яким та зручним. Запаху від наповнювача у виробі бути не повинно. Іноді можливий лише легкий запах нового пакування (поліетилену), який швидко зникає після розпакування. Нам важливо розібратися у Вашій ситуації — будь ласка, зв’яжіться з нашою підтримкою для уточнення деталей.

Щодо кольору: ми завжди попереджаємо покупців про наявні варіанти тканини, адже відтінок може відрізнятися залежно від партії.

Сподіваємось, що матрац забезпечить Вам комфортний сон надовго.

• Антон Я***

Чудовий матрац

• Єгор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190

Матрас гарний, пишний і м'який. Брав збільшену товщину, 10 см, і не пожалкував. Не було в пікселі, але мені запропонували альтернативу і швидко пошили. Розміри співпадають. Дякую

• Продавец  Cenemerk

Щиро вдячні за ваш відгук! Ми раді, що товар вам сподобався. Повертайтеся до нас знову!

• Павел П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 150x200

Был приятно шокирован на почте при получении матраса. Тяжеленный, толстый. Еле донес домой.

Достоинства:
    Цена, качество, обслуживание
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Приємно чути, що ви залишилися задоволені! Ми завжди намагаємося зробити ваш досвід найкращим.

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 120x200

Все чудово, швидко зв'язалися, уточнили всі нюанси.

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Cenemerk

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x200

Купил. Получил то на что рассчитывал. Соответствует своей цене, на некоторое время хватит. В будущем возьмём качественнее.

Достоинства:
    Цена соответствует
    Недостатки:
    Чехол слишком нежный, как для матраса. Но всё имеет свою цену. Не жалуюсь.
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар відповідає Вашим очікуванням і Ви залишилися задоволені покупкою.
      Щодо чохла — дякуємо за чесну оцінку. У цій моделі використаний поліестеровий чохол — практичне рішення за своєю ціною. Якщо Вам знадобиться ще один матрац і Ви надаєте перевагу більш щільним і зносостійким матеріалам, можемо запропонувати варіанти з Тіку або Бязі.
      Звертайтесь — із радістю допоможемо підібрати найкращий варіант саме для Вас!

• Крістіна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190

Дякую,приїхав швидко, розмір відповідаєте зазначеному на сайті.

Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за ваш відгук! Якщо знадобиться щось іще, звертайтеся, ми завжди поруч.

• Нина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 190x200

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 70x190

Чудова якість, максимально дружній та клієнтоорієнтований продавець

• Продавец  Cenemerk

Щиро вдячні за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви оцінили не лише якість товару, а й наш підхід до клієнтів. Для нас це найважливіше.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 80x190

Все добре. Пізніше замовлю ще один.

• Продавец  Cenemerk

Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені! Сподіваємося, що наступна покупка принесе вам ще більше радості.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 140x190

Хороший матрас! Пухлый, нормальная расцветка, нет никакого неприятного запаха. Очень быстро отправили, был очень хорошо упакован в пленку.
    Немного отлежался и стал более пышный

Достоинства:
    Толстый, мягкий матрас
    Недостатки:
    Не обнаружили
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Ми завжди тут, щоб зробити ваші покупки легкими й приємними.

• Назар С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 150x200

Отличный матрас, удобный и плотный, стало в рады мягче на диване, наполнитель матраса не расходиться, и держит свою примерную изначальную форму, спустя неделю матрас стал по размерам как заявленным, изначально был на пару см меньше.
    Для своей цены очень отличный матрас

• Продавец  Cenemerk

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову!

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x200

Гарний матрац за свою ціну. Якісно пошитий, рівномірно наповнений. Придбав для розкладного дивина, стало комфортніше спати. Сервісом задоволений, менеджери допомогли обрати оптимальний розмір, запропонували декілька варіантів по кольору. Швидка відправка і доставка

Достоинства:
    Ціна - якість

• Марина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 110x200

Хоч користуюся нещодавно, але матрас сподбався, зручний, не тонкий. При розпаковці розмір трохи менше заявленого, але під час використання набуває потрібного розміру.
    Дуже сподобалося обслуговування - швидко, якісно, підібрали колір і малюнок.

Достоинства:
    Матрас зручний, колір сподобався, сервіс якісний і приємний
    Недостатки:
    не виявила
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за такий чудовий відгук! Це мотивує нас тримати високий рівень обслуговування.

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 80x200

Нормальний мʼякий звичайний матрас ( хотів колір леопард але написали що є тільки звичайний в наявності ) тільки розпакував і полізли нитки по швам

• Продавец  Cenemerk

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та оцінку.
      Нам приємно, що матрац вам загалом сподобався. Щиро перепрошуємо за незручності з вибором кольору — справді, на момент замовлення в наявності був лише стандартний варіант.

Щодо ниток по швах — це, звісно, не повинно було трапитись. Будемо вдячні, якщо ви надішлете фото нашому менеджеру, щоб ми могли розв'язати це питання. Ваші зауваження вже передали на виробництво для контролю якості.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 90x200

Дякую. Матрац отримала швидко. Матрац гарний, відповідає усім вимогам. Дякую менеджеру за оперативність

Достоинства:
    Швидко і якісно
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  Cenemerk

Щиро вдячні за ваш відгук! Ми завжди прагнемо забезпечити найвищу якість товарів і послуг.

• Татьяна П***

Товар прийшов швидко. Матрацом задоволенна

• Юрий Г***

Получил матрас вовремя.
    Упакован аккуратно, чистый, без посторонних запахов.
    Доволен покупкой.

Достоинства:
    Цена, быстрая отправка

• Светлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 90x200

Отличный матрац, красивая расцветка, быстрая доставка.

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 80x190

Хороший якісний матрас. Швидко відправили.

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Cenemerk. Популярные размеры: 160x200

Матрас хорошо пошит,пришел быстро,расцветка на выбор,но есть минус,присутствует запах секонд хенда

Недостатки:
    Запах секонд хенда
    • Продавец  Cenemerk

Дякуємо за ваш відгук! Наші матраци виготовляються з вати з відновленого волокна, яка переважно складається з бавовняних волокон. У виробництві не використовуються матеріали з секонд-хенду – тільки перевірена, безпечна сировина. Можливий запах може бути наслідком упаковки або транспортування. Якщо у вас залишилися питання – будь ласка, звертайтеся, ми завжди готові допомогти!