Отзывы покупателей о Детский шезлонг качалка для новорожденных детей детское кресло колыбельный центр шезлонги детские кресла качалки BABY Balance Soft A1 бирюзовый хлопок (BBS-01-00)

Оценка пользователей 4.69/5
  • Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Шезлонг компактний, але надійний. Зручно складати, щоб прибрати коли не використовується, або для подорожі кудись. Якісний матеріал. Саме головне - дитина в ньому досить добре лежить, спокійно - дійсно звільняє руки на якийсь час.

• Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Анастасія Г***

Зручний давайс

Достоинства:
    Класний шезлонг, дитина любила проводити на ньому час
    Недостатки:
    Немає прорезиненого покриття, тому трішки скользить на поверхні якій стоїть . У порівнянні з оригінальним BabyBjorn який більш стійкий )
    • Продавец  SBT group

• Вячеслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Товар чудовий. Все підійшло) мама в захваті)

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  SBT group

• Роман А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Оливковый

Дуже хороший шезлонг. Задоволені покупкою на всі 100!

• Яна Г***

Супер товар

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Товар належної якості, шезлонг зручний, дитина та батьки задоволені. Магазин замовлення відпрацював швидко, товар прийшов вчасно без пошкоджень

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Шезлонг брала на подарунок, батькам і малюку дуже сподобався. Якість на висоті.

Достоинства:
    Зручна і дуже потрібна річ.

• Екатерина Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Гойдалка Чудова) Коли не хочется укачувати на руках, то дуже виручаэ! Улюблений гаджет чоловика, для заспоэння дитини! Рекомендую!

• Вита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Шезлонг очень хороший, удобный, сыночку очень нравится.Пользуемся с двух недель,и пошёл уже четвертый месяц.Это лучшее что может быть.

Достоинства:
    Лёгкий, компактный.

• Дарина О***

Дуже задоволена
    Супер швидка доставка
    Дуже з ручне для дитини
    З цією річчю в мене зʼявилося дуже багато вільного часу…
    Рекомендую !

• Лина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-бежевый

Брали на подарунок, шезлонг зручний і дуже сподобався. Користуються з народження

Достоинства:
    Стильний, зручний

• Яна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Дуже задоовлена шезлонгом, дитині подобається, зроблений надійно та продумано. Чохол можна знімати для прання в машинці - це значно спрощує догляд))

• Сурен А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Купил в подарок, родители и малыш довольны)) Шезлонг был упакован в красивую яркую коробку.

• Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

"Шезлонг дуже якісний, малюкові подобається в ньому знаходитись, із задоволенням по трохи гойдається. Великий плюс цього крісла в його компактності та легкості - переношу по квартирі, де мені треба, маю можливість робити щось ,а дитина завжди поруч.

Достоинства:
    компактний та легкий, при цьому стійкий та надійний.
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  SBT group

• Остап К***

Шезлонг топ, купив собі і ше 3 в подарунок

• Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Наталя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Дуже сподобався шезлонг, раді що придбали саме у вас.

• Катерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Чудовий шезлонг, мʼяка тканина, компактно складається, тому зручно брати з собою. Гарно звільняє мамі руки. Малюк любить сидіти і спостерігати за дорослими

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Класна штука. Дитина 1 міс не подовгу, але грає в ньому. Далі більше.

• Духин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Дуже приємний продавець та відповідальний! Брали на подарунок. Чудово запаковане, хороший шезлонг, дуже сподобався всім! Рекомендую!

• Артур Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-бежевый

Очікування-реальність повністю співпали)) Хороша гойдалка, дякуємо)

Достоинства:
    якісне, ціна приємна
    • Продавец  SBT group

• Романенчук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Супер,дитинці дуже зайшов шезлонг і мамі сподобалось а руки легше)

• Таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Добрий день! Чи ржаві шурупи є ок чи це брак?

• Продавец  SBT group

Доброго дня, це не брак. Каркаси доставлялись в Україну морем, тому під час плавання була підвищена вологість. Шурупи нові, це тільки окислилась шапка.

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Користуємось майже 9 місяців!І це сама вдала покупка була-коли малюкові було всього дві неділі.Це просто супер річ,малюк навіть спав в ньому.Потім навчився взагалі пересуватися по квартирі.Зараз використовуємо як крісло,малюк вміє сам злазити з нього.Тому одно значно рекомендуємо !

• Андрій К***

Чудової якості шезлонг)
    Дуже приємна на дотик тканина, надійний каркас, точно вартий своїх грошей!
    Незамінна річ для батьків) Наша малютка ні на ліжку, ні на килимку залишатись сама не згодна, а у кріселці гойдається залюбки, хоча і не довше, ніж пів години))

Достоинства:
    Дуже приємна на дотик тканина, надійний каркас
    • Продавец  SBT group

• Іванна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Дуже гарний та якісний шезлонг, повністю відповідає опису товару!

• Аліна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-бежевый

Найкраща покупка для доні!
    Заколисуючі центри їй не подобаються, а шезлонгом користуємося вже більше, ніж пів року.
    Якісний, нарікань немає.

Достоинства:
    Компактність, зручність, універсальність
    • Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та дуже раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-бежевый

Якісний шезлонг. Тканина легко знімається, можна прати, не втрачає колір після прання.
    3 положення нахилу. Користувались пів року, нічого не зламалось і не порвалось. Звільняє руки для мами і тата. Дитина сама себе розкачує.

• Продавец  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Надежда Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Це паличка-виручалочка, дуже задоволена ним. Дитині комфортно та мамі зручно

• Продавец  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!

• Стрецкая Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

К сожалению одно из креплений на 6 день поломалось , видимо пластик рассохший уже …

• Стрецкая Д***

Спасибо производителю, очень быстро исправили нам кресло ) и спасибо большое за подарочек дугу ! Очень приятно что боретесь за качество!

• Продавец  SBT group

Дякуємо вам щиро за відгук! Нам важливо, аби ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із радістю)

• Поліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Висаджували з двох місяців то не подобалось бути пристебнутим. Користуємось щодня малюку подобається і у мами вільні руки

Достоинства:
    Легкий зручний шезлонг
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Дуже класний шезлонг за помірну ціну. Дитина сама себе розгойдує, за одно розвиває моторику, не звикає до всіляких електронних штук, які самі все роблять)

• Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Задоволена покупкою та рада підтримати нашого виробника) Шезлонг якісний, чудово що в нас здатні робити такі хороші товари!

• Карина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-бежевый

Взяла це крісло в надії, що дитина хоч спокійно сидітиме (лежатиме) та звільняться мої руки. Насправді спрацювало)) Дуже зручно. Шезлонг легенький, переношу куди захочу, дитина завжди поруч, а я маю можливість чимось зайнятись. Зроблено все дуже добре, якісно, а ціна дешевше аналогів. Рекомендую!

• Продавец  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою!

• Леонид В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

Быстро получили заказ. Кресло ребенку удобно, с удовольствием лежит, иногда сам и засыпает. нужная вещь всем родителям. Не жалею, что купил.

• Продавец  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою!

• Наталья В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Светло-бежевый

Дуже задоволена співвідношенням якості та ціни. Пошито гарно, все рівненько, тканина хороша, приємна. Але мабуть треба буде взяти ще чохол додатковий, бо цей світлий)))

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Серый

В описі товару вказано що іграшка в подарунок, але по факту виявилось що ніякої іграшки немає. Неприємно

• Вікторія Л***

Дякую що відреагували на зауваження. Ситуацію виправили дуже швидко, відправили безкоштовно іграшку-дугу до шезлонгу. Ще раз дякую!

• Продавец  SBT group

Дякуємо Вам за розуміння! Головне, що Ви задоволені. Для нас це дуже важливо.