- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Поки все процює.
- Павло З***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Акумулятор не заряджається навіть після трьох годин зарядки від PS4.
Зв'язався з продавцем. Повернення бракованого товару за свій рахунок відмовилися приймати (послуги з доставки).
Відправив назад за свій рахунок та просив оперативно надіслати заміну без браку.
Повернутий контролер вже третій день лежить доставлений у відділенні нової пошти відправника. Але продавець його досі не забрав, хоча вже два дні поспіль обіцяє його забрати (на сайті продавця написано що працюють кожен день).
На даний час вважаю що мене ошукали, так як підтримка продавця оперативно не відповідає. Повернений товар не забирають. Досі не надіслали товар без браку.- Достоинства:
- Недостатки:
- Продали контролер з непрацюючим акумулятором
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Продали плохой джойстик который через некоторое время отключаеться и некорректно работает
- Достоинства:
- Недостатки:
- Выше
- В'ячеслав Г***
Проблема заключается в акумуляторе
- Продавец RM Store
Зрозуміло. Підкажіть через форму "Написати продавцеві" номер замовлення для того, щоб ми змогли з вами звязатись
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Брати 2 додаткових геймпади, все добре, рекомендую. 100% оригінал, акумулятор тримає довго
Не сподобалось що геймпади глянсові, а не матові
Ще менеджер хотів продати мені колу по акції, хоча в мене діабет та навіть дієтичну не п'ю. Але то таке)- Достоинства:
- Швидка доставка, оригінал
- Недостатки:
- Глянсові геймпади, а не матові
- Продавец RM Store
Дякуємо за відгук!
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Геймпад в гарному стані, проблем не виникло. Батарея тримає довго, точну кількість годин не засікали, але не гірше ніж попередній оригінал з коробки від PS4
Дякуємо за відгук
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Хороший геймпад. Несмотря на микро потёртости в некоторых местах, функционал выполняет в полном объеме.
- Достоинства:
- Полностью рабочий оригинал
- Недостатки:
- Микро потёртости
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Геймпад хороший. Оригинал. Претензий нет.
- Достоинства:
- Оригинал. Цена хорошая.
- Недостатки:
- К ПК подключается с большими проблемами. 1 раз из 10. Не могу решить эту проблему
- Продавец RM Store
Добрый день. Большое спасибо за отзыв и что купили у нас. Что бы избежать проблем геймпад лучше подключить к PC по micro usb, так как по bluetooth геймпад работает не стабильно.
- Vlad V***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Все чудово,стан дуалшока хороший.
- Продавец RetroStore
Добрий день. Дякую за ваш відгук!)
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store
Оригинальный геймпад, подключился и работает без проблем. Батарею держит приблизительно 4,5-5 часов. В целом, доволен покупкой
- Продавец RetroStore
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Очікуємо на Ваші замовлення знову. :)