Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Свічка пальмова Plamis Кремова 15 см 90 год (F-67150-02)

Оценка пользователей 4.12/5
  • Отзывы про товар продавца JULight
  • Черепивская Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JULight. Цвет: Оранжевый

Чудовий насичений помаранчевий (гарбузовий) колір, незвичний малюнок самого воску, свічка профарбована повністю і в об'ємі свічки колір рівномірний. Дуже довго та яскраво горить, не чадить, не коптить, запаху при горінні нема.
    Стосовно вигоряння свічки "стаканчиком" - спочатку це було цікаво - розглядати візерунки воску в світлі свічки, потім она прогоріла глибше, світло стало тьмяним і я просто зрізала ці стіночки та підкинула їх в зону горіння. Будьте уважні, пальмовий воск - це не парафін, цей воск крихкий. Якщо навичок в вас нема, то щоб не обпектися - зрізайте ці стіночки коли свічка незапалена.
    Як висновок - свічки чудові, гарні кольори, суцільне профарбування, цікава структура пальмового воску. Горять дуже довго та створюють затишок в помешканні. За рахунок оригінальних кольорів ці свічки і в незапаленому стані прикрашають інтер'єр. А при горінні вони не коптять і не проливаються.
    Особисто я вибрала цей товар на заміну іншому вітчизняному дуже відомому виробнику і не пошкодувала. Про 90 годин горіння свічки заввишки 15 см Plamis говорить правду, це дійсно так. Для мене це рекорд, жоден виробник ще не розрахував так ретельно діаметр свічки та товщину гніту, як це зробив Plamis.

Достоинства:
    Чудовий гарбузовий чи помаранчевий колір, незвичний малюнок воску на поверхні, немов різдвяні візерунки на вікнах. Горять дуже довго та яскраво, якісний гніт, не опливають, не чадять.
    • Продавец  JULight

Олено, дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук!)

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JULight. Цвет: Голубой

Хороший продавец, свечку советую !

Достоинства:
    Отличная свеча, долго горит, очень красивая
    Недостатки:
    -- \\ --
  • Михаил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JULight. Цвет: Синий

В реальности довольно большая свеча и тяжёлая) на фото час горения розтаяло вокруг фитиля только ,покупкой доволен , рекомендую!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JULight. Цвет: Лавандовый

Дуже товста, краще б зробили тонше що згоріла рівномірно

Недостатки:
    Виграє лише середина
    • Продавец  JULight

Ольго, дякуємо за Ваш відгук!

Наші свічки мають тривалий час горіння, тому для нормального прогорання (без утворення лунок) свічок потрібно не менше 3,5 годин горіння за один раз. Розміри свічки вказані в характеристиках.

Також, ми маємо і більш тонкі свічки - столові, діаметром 22 мм. Вони не потребують тривалого горіння за одне підпалення свічки.

• Ангелина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый

Я дуже задоволена якістю цих свічок: досі великі (навіть не очікувала), мінімалістичні та головне- не має копоті чи запаху. Вчора получила посилку і ввечері вже насолоджувалась гарним, теплим світлом!
    Дуже Вам дякую! Буду замовляти ще!

Ангеліно, дуже дякуємо за Ваш позитивний відгук!))

• Кулида Ж***

Чудово якість

Жанна, дуже дякуємо за Ваш відгук!))

• Оля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий

Горить довго. Беру свічки цього виробника вже не в перше.

Достоинства:
    Без сторонніх запахів. Екологічна. Горить середньо, як заявлено в описі. Ціна відповідає якості на 100%.

Ольга, дуже дякуємо за Ваш відгук!))

• Ігор Я***

Просто бомба!!!

Достоинства:
    Вистачає на довго!
    Недостатки:
    Не відчув

Ігор, дуже дякуємо за Ваш відгук!))

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый

Якість свічок чудова, горять рівномірно та довго, не мають ніяких запахів.
    Візерунок неймовірний, хочеться постійно розглядати))
    Проблем зі свічкою не було, слідкувала за тим щоб стіночки тоншали з усіх сторін однаково, так як свічка стояла поруч з дверима балкону, тягнуло холодом і одна сторона здавалася товстішою. Питання вирішила тим, що час від часу просто прокручувала свічку. Загалом не забувайте наглядати за свічками, якщо хочете щоб вони горіли як треба.

Достоинства:
    Рослинний віск, довго горить, немає запаху, візерунок
    Недостатки:

Катерино, дуже дякуємо за Ваш відгук!))

• Маргарита О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый

Купувала на випадок блекаутів, але через їх відсутність використовувала для створення романтичної атмосфери, підійшли чудово)

Достоинства:
    Горить довго і стабільно, не палахкотить, не створює неприємних запахів.
    Недостатки:
    Розетці варто поставити менш засвітлене фото цієї свічки)

Маргарито, дякуємо за Ваш відгук!

Ми, перевіримо фото, та виправимо ті, які погано передають колір свічки!)

• Стелла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый

Дуже класна свічка, так сказати "розрив"))
    Спалюється рівномірно та довго. Взяла декілька штук , то в квартирі дуже атмосферно, естетично та затишно вийшло. Також шукала саме з пальмового воску, так як цей вид є більш екологічно чистим порівняно з іншими матеріалами.

Достоинства:
    Матеріал, гарний колір
    Недостатки:

Стелла, дуже дякуємо Вам за відгук!
      Нехай свічки приносять тепло та позитивні емоції!)

• Маргарита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лавандовый

Дуже гарно виглядає на святковому столі. Взяла лавандову, колір шикарнючий.
    Горить добре, плавиться рівномірно, якщо немає сквозняків.
    Вистачає надовго.
    В темряві світло приємне, при відключенні електрики також може знадобитися .

Маргарито, дякуємо за Ваш відгук!)

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый

Прекрасна свічка. Купила одразу дві - одну собі, одну на подарунок.
    Спершу звісно ж перевірила свою. Якістю - задоволена. За цю ціну - це просто супер. Велика, красива, акуратна і горітиме довго, можна й на потенційний блекаут залишити, і просто для комфорту в домі підійде.
    Переживала трошки, але горить нормально, нічого не витікає і не тріскається. Горить рівномірно. І виглядає супер)))
    Раджу. Братиму ще але вже в іншому кольорі ❤️

Достоинства:
    Гарна, довго горітиме, можна купувати на подарунок, багато кольорів на вибір.
    Недостатки:
    Не виявлено.

Ірино, дуже дякуємо за Ваш відгук!)

• Альона І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый

Наповнює нашу оселю затишком, відчуваєш себе прекрасно…

Достоинства:
    Довготривале горіння. Чудово доповнить будь який інтерʼєр, створює затишок у квартирі.
    Недостатки:
    Дотримуватись інструкції, в кого маленькі дітки- слідкувати .

Альона, дуже дякуємо за Ваш відгук!)

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый

Найдешевша сировина з якої зліплено це *диво*. Прогорає глибоко вниз швидко за пару годин. Купила 5 го числа. 8го вже половина і вогонь закритий стінками виробу а в тріщини витікає *віск чи парафін чи хто його зна*. За 4 дні свічки майже нема. Це мабуть і є 90 годин. Горить по 4-5 годин. І пропускайте погані відгуки, вже другий відгук пишу.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Переплата за неякісний товар.
    • Катерина К***

Ви впевнені, що користувалися свічкою правильно?
      Вже близько двох років користуюся свічками цього бренду і нічого подібного не було, завжди чудово горять і по часові довго.

Вітаємо, Олено!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Нам прикро, що Ви отримали такий досвід при використанні нашої свічки. Ми багато працюємо над якістю нашої продукції та намагаємося, врахувати всі можливі варіанти умов, в яких можуть використовуватися свічки. Та все ж є певні правила, недотримання яких може призводити до наслідків, в тому числі і до протікання свічки.
      Перед запалюванням свічки переконайтеся, що вона стоїть на рівній поверхні, так як при тривалому нахилі в одну сторону, віск швидше розплавить одну сторону та витече.
      Якщо запалюєте декілька свічок одночасно, відстань між ними має бути не менше 5 см.
      Уникайте протягів, щоб свічка горіла рівномірно та обов'язково перевіряйте чи немає поруч інших джерел тепла (камін, обігрівачі, кондиціонери і т.д), так як віск буде плавитися швидше по одній стороні, за рахунок порушеного потоку повітря та підвищеної температури.
      Якщо ж свічка запалена у приміщенні з низькою температурою повітря, то їй потрібно, значно більше часу для нормального прогорання (без утворення лунок). Рекомендований час горіння для свічок даного діаметру - не менше 3,5 годин, відповідно, у холодному приміщенні цей показник буде більшим.
      Якщо у Вас немає можливості приділяти стільки часу свічкам, рекомендуємо використовувати менший діаметр, наприклад, більш тонкі свічки нашого бренду - столові, діаметром 22 мм. Вони не потребують тривалого горіння за одне підпалення свічки.

У разі якщо Ви помітили протікання негайно погасіть свічку, в інакшому випадку, якщо не загасити свічку одразу, віск буде виливатися, гніт оголюватися - із-за чого вогонь ставати вище та сильніше, віск плавитися ще швидше і в більшому об'ємі витікати.
      Ми нагадуємо, що будь-які свічки, як джерело відкритого вогню є небезпечними, тому вони завжди повинні бути під наглядом!

Надіємося Ви більше не стикнетеся з подібною ситуацією, а ми в свою чергу будемо приділяти більше уваги інформуванню наших споживачів про правила користування свічками!

Катерино, дякуємо за Вашу відповідь!

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Кремовый

Свічка за 4 години просто горить у глибину. Тобто стінки високі, а фітиль швидко прогорає та віск стікає у тріщини. 5 го числа принесла свічку мамі додому. Сьогодні 8-е число, від свічки одна назва. Продавець! Ваш товар тільки для краси, а не для вжитку. Купила перший та останній раз.

Достоинства:
    Нема таких.
    Недостатки:
    Переплата за неякісний товар.
  • Черепивская Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый

Жахлива якість, свічки небезпечні для використання! В них тонкий гніт і спочатку, десь 1.5 години, вона вигоряє стаканчиком 2 см діаметром, а потім в неї тріскається стінка і весь росплавлений віск витікає на все, що знаходиться навколо! На підставку, на меблі, на підлогу. А гніт при цьому починає вигорати як смолоскип, з полум'ям до стелі!
    Товар небезпечний, скільки в мене було свічок але такого я не бачила ніколи, щоб 2/3 віску за не кілька секунд виплеснулось на меблі і підлогу. І вперше бачу розтріскані/рвані стінки у свічок. Добре, що все обійшлося. Люди, якщо ви купили цей непотріб, то не запалюйте ні в якому разі! Хай стоїть як декор, але не використовуйте! Вперше бачу розірвані стінки і полум’я до стелі.
    І в виробника ще хватає нахабства писати в описі про мінімальний час горіння 3.5 години! Коли через 1.5 години ледь страшне не трапилося! І всі поряд були, а розірвало стінку свічки, і вилився віск миттєво через тріщіну. Зіпсовані меблі і підлога. Віск на поверхні застив і шаром відійшов, а покриття меблів температурою зіпсовано, "дуже дякую" за необхідність замінювати частину підлоги та меблі! Занадто дорого коштує ваша свічка!

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Товар неякісний та небезпечний

Доброго дня, Олено!
      Нам прикро, що склалася така ситуація!
      Як виробник, ми відповідально відносимося до своєї продукції і до споживачів, тому хотіли б пояснити, чому так могло статися, та надати необхідну інформацію для правильного та безпечного користування нашими свічками.
      Важливо, що недотримання цих правил може призвести саме до таких наслідків. Будь-які свічки, як джерело відкритого вогню, є небезпечними, тому вони завжди повинні бути під наглядом.

Свічки потрібно завжди використовувати з відповідним свічником.
      Поверхня, на якій стоїть свічка має бути рівною, так як, при тривалому нерівному положенні віск буде розтоплюватися більше з однієї сторони та, відповідно, в якийсь момент може зробити дірку.
      Уникайте протягів, щоб свічка горіла рівномірно. Не розташовуйте свічки в безпосередній близькості до іншого джерела тепла (камін, батарея і т.д), так як одна зі сторін буде плавитися швидше. Також, запалені свічки потрібно ставити на відстані одна від одної не менше 5 см.
      У разі виникнення подібної ситуації, свічку потрібно негайно загасити. Коли віск витікає, гніт оголюється - вогонь стає вищим та, відповідно - воску стає ще більше і так по кругу.
      Свічку котра протекла, можна знову використовувати після повного застигання. Дотримуйтеся всіх правил використання та слідкуйте щоб вогонь горів рівномірно.
      Перед запалюванням, можна обламати трішки стіночки, так свічка швидше буде розгорятися. Декілька запалювань дайте їй прогоріти до місця протікання, щоб вона трішки спустилася вниз і Ви оминули це місце.

Дякуємо, Вам за відгук, так як це сигнал для нас, що потрібно краще працювати з наданням інформації про правильне та безпечне використання свічок.
      Ми прагнемо досягти таких результатів, щоб свічки приносили тільки тепло, затишок та задоволення!