- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Прийшло швидко.Замовленням задоволені. Якість добра.
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дякую, все прийшло супер швидко. Коректором задоволена
- Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дякую, все прийшло вчасно. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Порекомендував лікар-подолог.
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Знімають напругу з великого пальця, розподіляючи її рівномірно між всіма іншими. Допомагають в корекції стопи. Легко миються.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Товар гарної якості.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Написано має бути типу Grand ToeSep, я очікував що має бути нормальна упаковка(все офіційно), а прислали просто пакетик і хоч би в пакетик новий поклали, а він прямо б/ушний, невідомо що в ньому до цього лежало. Відношення до клієнтів як до собак. Типу бери й не гавгай, хоч по телефону й ніби норм чоловік говорив, але судячи з того, що вони шлють, то людей вони не поважають! Не рекомендую данного продавця!
Відправляти назад немає сенсу, бо доставка 105 грн + відправка назад та сама ціна. Виходить що гроші ці просто новій пошті будуть заплачені.Тому простіше викинути і не згадувати. Дякую, підняли настрій на весь день.- Достоинства:
- Zero
- Недостатки:
- Без упаковки, враження ніби в підвалах десь виробляється.
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дуже допоміг в корекції стопи та пальців , пів року користуюся , гарна якість
- Достоинства:
- Хороша якість
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все супер. Дякую
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все добре, носяться гарно, не рвуться
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Не знайшла
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Товар прийшов без пакування в не дуже нових пакетиках. Раніше я не мала досвіду подібних коректорів тож не знала, що вони бувають різних розмірів і в описі це, на жаль, не вказано. Це дуже малий розмір, вже через 10-15 хвилин почав сильно перетискати пальці. Потім я купила інший і на фото порівняння. В мене розмір ноги 39-40, тож згідно з іншим виробником в мене розмір розподілювача L, який це розмір залишилося загадкою, але підозрюю, що S
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Недостатки:
- Без пакування, без вказання розміру. Маленький розмір.
- Продавец Vormir
Доброго дня Марина ,даний товар продаємо вже більше двох років,скарг на розмір ніколи не було,тут універсальний розмір,вони розтягуються
- Продавец Vormir
Марина на фото у порівнянні ви кинули пластиковий фіксатор,це зовсім інше,і пластиковий буде натирати набагато більше
- Раїса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Ну шо то не понятне
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Замовляла ще в тому році. Ношу постійно. Не рвуться. Мʼякі. Гарно миються
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все добре
- Достоинства:
- Зручні
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дуже задоволений товаром.
Швидка доставка. 5 зірочок - Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Задоволений товаром. Недоліків не виявив
- Сульженко М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Вдячна на якісний товар та швидку відправку!)
- Достоинства:
- Дуже допомагає для стопи розподілити навантаження
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Коректор досить зручний, легко одягається, легко миється.
Можна носити весь день або ніч. В залежності від стану стопи, в перші дні можуть боліти пальці.
Також якщо збираєтесь носити його зі взуттям, то бажано брати з широким носком.
А так, вдома, на босу ногу - те що треба.- Достоинства:
- Простий, зручний, дешевий
- Недостатки:
- Якщо носити зі шкарпетками, залишаються ворсинки
- Кисельова В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Крута штука, купила взуття босоноге і ці розділювачі. Тепер мої ніжки і спина болять менше❤️
- Достоинства:
- Міцні
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все добре швидко коректор зручний.
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Все чудово, швидко надіслали, жодних проблем не було. Носити їх після дня на ногах кайф, тому рекомендую, але можливо порадьтесь з ортопедом, якщо в вас вже є якісь проблеми
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vormir
Дякую за якісне та швидке обслуговування. Усім, хто любить носити взуття з вузькими носками, рекомендую ці роздільники для запобігання деформації стопи.
- Таня С***Продавец: Vormir
Товар відповідає опису.
- Достоинства:
- М'який силікон, приємний на дотик, але достатньо щільний, щоб розділяти пальчики. Добре тягнеться, на жіночий 39 розмір чудово підійшов.
- Недостатки:
- Не виявила