- AI аналіз відгуків90 відгуків: 96% позитивні, 3% нейтральні, 1% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Валентин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Все підійшло. Якість паперу - супер
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK
- Влад Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Зручні сторінки, папір пробачає багато помилок
- Недостатки:
- Не зайшов
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук! Всі позитивні сторони паперу віднайшли, користуйтесь із задоволенням!) Хай щастить!)
- Ілля Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Неймовірно якісний та щільний папір.
- Продавец Great LUCK
ІЛЛЯ, щиро дякуємо за відгук) Творчого натхнення!)
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
хороший скетчбук
- Достоинства:
- хороша бумага
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо, Владиславе, за Ваш відгук! Творчого натхнення))
- Татьяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Купувала для подарунку дитині на день народження ( за два дні до дати). Хвилювалась що не встигнуть доставити АЛЕ ні , все швидко доставили в цілості.
Дякую.- Достоинства:
- Швидкість
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за Ваш відгук! Звертайтесь ще до нас))
- Кравченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Користуюсь цими скеичбуками досить давно. Перевірена якість, гарна товшина, достатня кількість аркушів, підходящі розміри за дуже привабливу ціну.
2 фото - пастельні олівці Caran'Dashe,
3 фото - маркери спиртові, акварельні, олівці.
4 фото - спиртові маркери
І на 5 фото показую що витримує десть по 4-5 шарів спиртових маркерів і не перебивається на наступний аркуш.
Тому однозначно рекомендую. Чекаємо ще появу квадратних та А4. Дякую- Достоинства:
- Якісні скетчбуки за дуже привабливу ціну
- Продавец Great LUCK
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Задоволений
- Достоинства:
- Якісний продукт
- Продавец Great LUCK
- ЮліанОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Задоволений товаром та обслуговуванням. В скетчбуках я не дуже робираюся, але племенниця була задоволена. Відправили швидко.
- Достоинства:
- Якісний скетчбук
- Продавец Great LUCK
Юліан, щиро дякуємо вам за відгук!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Заказал под перьевую ручку (в обычном блокноте чернила проступали и растекались). Сделал заказ. Позвонила приятная девушка и все рассказала. На все вопросы ответила. И предупредила о сроках доставки. Блокнот пришел в пленке+упаковка. Листы блокнота плотные и толстые. Чернило не проступает и не растекается.+ удобный формат если малое пространство на столе. Удобный и классный. Советую!
- Достоинства:
- Приятная не глянец бумага. Блокнот пришел в пленке+упаковка. Девушка - продавец дала полную консультацию. Листы блокнота плотные и толстые. Чернило не проступает и не растекается.+ удобный формат.
- Продавец Great LUCK
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Дуже гарної якості альбом. Зі мною швидко звʼязалися і відправили замовлення. Дуже вдячна!
- Продавец Great LUCK
Ганна, щиро дякуємо за ваш відгук! Малюйте із задоволенням)
- Томас Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Отличный скетчбук, рисовать в одно удовольствие
- Продавец Great LUCK
Дякуємо за відгук! Творіть із задоволенням!
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Прийшло дуже швидко, дякую
- Достоинства:
- Дуже гарний скетчбук
- Продавец Great LUCK
Дмитро, щиро дякуємо за ваш відгук)
- Тамара С***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
дуже класні скетчбуки. якісний папір. доставка швидка. буду купляти ще.
- Достоинства:
- якісний папір
- Продавец Great LUCK
- Леся Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Класний
- Продавец Great LUCK
Леся, дякуємо за ваш відгук!
- Юра В***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Дуже сподобався! Чудовий та якісний папір !
- Достоинства:
- Якісний та товстий гладкий папір
- Недостатки:
- нема
- Продавец Great LUCK
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Дитині дуже сподобалось, заказівали повторно
- Достоинства:
- Щільний папір. Зручна пружина.
- Продавец Great LUCK
ІРИНА, дякуємо за повторну покупку! Звертайтесь ще))
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Чудовий якісний скетчбук ! Товстий гладкий папір !Дуже сподобався ! Найкращий подарунок для себе ! Дякую Вам !
- Достоинства:
- Щільний якісний папір !
- Продавец Great LUCK
Оксана, дуже дякуємо за ваш відгук! Малюйте із задоволенням та звертайтесь до нас ще)
- Родіон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Дуже чудовий сподобалось в ньому малювати рекомендую всім
- Продавец Great LUCK
Щиро дякуємо, РОДІОН , за Ваш відгук та рекомендацію!) Творчого натхнення!!!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Скетчбук чудовий. Папір щільний. Формат А3 зручний. Дитина задоволена. Доставка швидка. Дякую.
- Продавец Great LUCK
Тетяна, щиро дякуємо за ваш відгук) Звертайтесь до нас ще!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Гарна якість. Для профмаркерів саме те, чорнила не переходять на іншу сторону паперу. Сам папір гарної щільності. Замовляю втретє.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- У юних художників може швидко закінчуватися, але то все індивідуально)
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Альбом дуже гарної якості. Дякую за швидку доставку та зворотній зв'язок
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Купувала на подарунок. Дуже сподобався. Якісний папір для малювання будь-якими матеріалами. Чудовий, продуманий дизайн.
- Достоинства:
- висока якість, зручний формат
- Недостатки:
- відсутні
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Швидко надіслали, дитині сподобався
- Боровская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Чудова якість
- Продавец Great LUCK
Анна, дякуємо вам за відгук)
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Гарно виглядає.
- Недостатки:
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Замовила альбом для малювання, чудової якості, щільні аркуші, задоволена покупкою
- Продавец Great LUCK
Ірина, дуже дякуємо за ваш відгук) Звертайтесь до нас ще)
- Руслана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Я купувала його на подарунок.
Подарунок дуже сподобався
Дякую- Продавец Great LUCK
Руслана, дуже дякуємо за ваш відгук!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Якісний папір, зручний формат, ідеальний для скетч маркерів
- Продавец Great LUCK
Марія, щиро дякуємо за ваш відгук та повторну покупку)
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Альбом повністю відповідає опису. Папір дуже цупкий - для малювання ручкою саме те! Основа з товстого картону зручно тримає весь стос.
Замовлення швидко опрацювали та оперативно виконали. Дякую.- Достоинства:
- Цупкий папір. Міцна основа. Швидка доставка.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец Great LUCK
Денис, щиро дякуємо за ваш відгук!
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Хороший, якісний альбом, прекрасне обслуговування! Дякую!
- Продавец Great LUCK
Марія, дуже дякуємо за ваші теплі слова та відгук! Звертайтесь до нас ще!
- КаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Купила альбом на подарунок, в додачу до акрилових маркерів. Якість на вищому рівні, дуже подобаються малюнки , що виходять. Не відзеркалюються на іншій стороні. Отримувач задоволений. Продавець уважний і відправка була швидкою. Дякую
- Достоинства:
- Якість, щільність
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Альбом дуже гарний, листки цупкі,товсті, малювати буде одне задоволення. Рекомендую! І продавця також, все оперативно ...
- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
- Не виявила
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Купувала альбом і олівці для внучки; вона у захваті від подарунка!
- Достоинства:
- Гарний папір, малювати - одне задоволення!
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Great LUCK
- Александра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Замечательный альбом плотная бумага рисунки невероятные получаются
- Продавец Great LUCK
Олександра, щиро дякуємо за ваш відгук! Зветайтесь до нас ще)
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Товсті аркуші, зручно малювати акриловими маркерами , не перебиваються. Зручний формат. Сам альбом дуже класний, виправдав очікування.
- Достоинства:
- Сам альбом чудовий для малювання маркерами, донька задоволена.
- Недостатки:
- Стосовно самого товару недоліків не побачила. Недолік лише доставка, альбом передавали на відправку новій пошті довше, ніж я очікувала. трохи змусили понервувати, бо Альбом був на подарунок.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Great LUCK. Плотность: 250. Количество листов: 50. Формат: A5
Сестрі сподобався каже гарна якість, шільний памір при малюванні маркерами їх не видно на наступній сторінці)
- Достоинства:
- Зручність, шільність папері