Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Ролета тканевая INROLL Есо-Mini 95х185 см BO Berlin Серый 054 Silver

Код:  286319293
Оценка пользователей 4.17/5
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Темно-серый. Размеры (ШхВ): 27.5 x 185

Матеріал не дуже, по боках облазить, не оброблені краї зовсім

• Продавец  INROLL

Так це гарна блекаут тканина, повністю сонценепроникна. Вдалого користування!

• Павлова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Серый. Размеры (ШхВ): 115 x 185

Купувала декілька разів різні варіанти. Користуюсь більше 5 років. Монтувала і на вікно і на стіну на саморізи -досі все чудово. Блекаут 100% затемняють

• Продавец  INROLL

Дякуємо за обргунтований і чесний відгук! НАШІ Ролети прослужать ще 20 років!

• Антон Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 75 x 185

Вибачте, але ваше кріплення на скотч повна х***я. Воно тупо відвалилось менше ніж за добу

• Продавец  INROLL

У всіх багато років тримає, ніхто ніколи не скаржився, мабуть ви не обезжирили поверхню чи сильно смикали. Обезжирте і спробуйте знову

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Розовый. Размеры (ШхВ): 60 x 185

Захищає від сонця чудово. Сонячні промені взагалі не проходять крізь жалюзі.

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  INROLL

Так, це повністю світлонепроникна тканина! Чекаємо Вас ще!

• Дмитрий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 57.5 x 185

Не перший раз замовляю. Якість тканини та обслуговування на висоті.

Достоинства:
    Все супер
    • Продавец  INROLL

Дякуємо за оцінку нашої роботи! Раді що Вам сподобалось. Чекаємо ще!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 100 x 185

Придбав для вікна на кухні, встановив самостійно доволі легко, затемнення на рівні

Достоинства:
    Легко встановити та надійне затемнення
    • Продавец  INROLL

Так наші ролети по максимуму зібрані, нічого не потрібно збирати в "конструкторі" -- лише прикріпити до вікна. Вдалого користування!

• Александра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Темно-серый. Размеры (ШхВ): 50 x 185

Все отлично. Цвет, размеры и комплектация как надо. Легко установила самостоятельно, хотя и пришлось поломать голову над инструкцией. Брала сразу 4 штуки на 2 окна. Заказ пришел без задержек. Крепления с помощью лески в комплект не входят, о чем менеджер предупреждает во время звонка и предлагает добавить в заказ леску или магниты.

Достоинства:
    Защищают от солнца, открываются и закрываются тише, чем аналогичные ролеты другого производителя, установленные у меня в спальне.
    Недостатки:
    За комплект крепежей с лесками нужно доплатить, и если брать не на одну ролету, то выходит дороговато, но оно того стоит
    • Продавец  INROLL

Вдалого користування, Звертайтесь ще!