- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 75 + 80 + 100 + 125
Все гарно та відповідає ціні
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 75 + 80 + 100 + 125
Набір за своє гроші хороший.
Мінус жирний за етикетки на кейсі рускою мовою. Якшо розетка забула, то це мова країни яка напала на нашу Україну. І не треба казати що це старі запаси, що ми не клеємо етикети, чи не ми виготовляємо Інтертул. Просто не продавайте все що на мові рашистів.
Слава Україні, слава ЗСУ.- Недостатки:
- Мова держави агресора на етикетах
- Димон З***Отзыв от покупателя. Продавец: For the home
Ещё не пользовался но с виду хороший набор
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 75 + 80 + 100 + 125
Очень достойный комплект для домашнего использования.
- Семен С***Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 75 + 80 + 100 + 125
купил набор, сначала перезаказал, кейс был розбит. Он сугубо для домашнего использования, отвертка с трещеткой слабовата, трещетка не смащеная, трещетка разборная можно самому смазать . Стопор поворотного механизма отвертки ненадежный метал мягкий.
- Достоинства:
- дешевый, есть много насадок
- Недостатки:
- качество метала , только дома
- Андрій Ф***Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 75 + 80 + 100 + 125
Гарний якісний набор, добре намагнічені викрутки, біти під викрутку тримаються у переходніку добре не вилітають. Як покриття головок таке що не іржавіють з часом. Викрутка трансформер не люфтить легко змінювати положення стержня.
- Достоинства:
- Ціна якість комплектація
- Представник б*** Intertool
Добрий день, Андрій! Дякуємо за те, що високо оцінили даний набір викруток, бажаємо Вам тільки яскравих вражень від роботи з інструментом INTERTOOL.
- Андрій Ш***Продавец: Rozetka. Длина рабочего стержня: 75 + 80 + 100 + 125
Здивувала ручка даного кейса)
Поворотна викрутка фіксується добре без люфту і біти добре тримаються при роботі не випадають. Прості стерженеві викрутки теж високої якості, всі з рівними стержнями і намагнічені. При роботі правильно підібрана викрутка не злизується і має достатньо добре зацеплення з болтиком. Сам кейс не крихкий після невеликого падіння залишився цілий.- Представник б*** Intertool
Доброго дня, Андрій! Вдячні Вам за відгук. Бажаємо отримувати тільки гарні емоцій від роботи з нашим інструментом.