Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Окномойка - автомат PREMIUM для сложных окон и различных поверхностей, с механизмом отжима, с 2 насадками и длинной металлической ручкой 120 см (швабра)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Галина Ф***
    • Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за позитивний відгук.

• Ангеліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Зі своїми функціями справляється.

• Продавец  Дом на все 100

Дякуємо, Ангеліна, за позитивний відгук. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб поділитися власними враженнями від використання вікномийки. Ваша думка дуже важлива для нас. Будемо раді наступним вашим замовленням. З повагою, адміністрація інтернет магазину «Дім на всі 100».

• Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Ще щось там навіть прибирає

Достоинства:
    Вона дійсно зроблена з нормального матеріали
    Недостатки:
    Сама не миє
    • Продавец  Дом на все 100

Дякуємо за відгук. Дякуємо за щирі і добрі слова. Ми раді, що швабра Вам сподобалася. Очікуємо на наступні Ваші замовлення. З повагою, адміністрація інтернет магазину «Дім на всі 100».

• Андрей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Швабра більша за розмір стандартного відра для мийки. Приходиться ,все рівно, знімати ганчірку і вручну віджимати.

• Продавец  Дом на все 100

Добрий день, Андрій. В ОПИСІ товару, а саме в розділі "Характеристика швабри" вказано: Розмір робочої платформи, на яку кріпиться тканинна насадка 35х11,5 см. Не засмучуйтеся, відра можна підібрати на розмір цієї швабри.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Дом на все 100

Полностью соответствует картинке. В работе пока не использовали.

Недостатки:
    Нету запаски
    • Продавец  Дом на все 100

Добрий день, Світлано. Прийміть нашу вдячність за відгук і увагу до нашої роботи! Ми раді, що у вас залишилося позитивне враження від роботи нашої компанії. У комплект до швабри входить одна запаска, яка одягнена на саму швабру.
      Завжди ваші, адміністрація магазину "Будинок на всі 100".