Отзывы покупателей о Полнолицевая снорклинг маска панорамная на все лицо - для плавания купания ныряния - плавательные очки мономаска на все лицо с трубкой и клапаном + крепление под экшн камеру для подводной съемки Aqua B II Размер S/M Черная (1932585151)

• Альона С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный

Дякую! Маска чудова, дитина щаслива)

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Альона. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Юлія П***

Рекомендую товар

Достоинства:
    Якісна. Зручна
    Недостатки:
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный

Ввічливий продавець, маски упаковані гарно, повернули знижку, як і домовлялись

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андрей П***
    Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный

Маска супер.Сын доволен

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня Андрію. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося.