- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Шкода було не сплатити за турботу Розетці.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не відповідає ніяким вимогам
- Борис А***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
якщо хочете побачити мангал-рекордсмен, то це той самий вибір. мангал настільки тонкий, що колихається від вітру, його веде від жару, він розподається коли на нього кладеш шампури чи сітку. це просто жах, але він ще працює й важить мало
- Достоинства:
- ще живий
- Недостатки:
- тонкий як волосся
- Денис Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Прийшов товар не у повній комплектації. Прийшли 4 ніжки , низ і дві бокові частини, ще дві частини просто не відправили
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшов товар не у повній комплектації
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Это мангал на один раз потом метал нагревается и дно не держится
- Достоинства:
- Компактный
- Недостатки:
- Тонкий метал
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
За цену норм мангал, раз на 10 хватит
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Мангал отримала, на вигляд гарний, проблема зібрання. Ставиш боковинку, падає дно, кріплення взалі не тримає.
- Достоинства:
- Швидка доставка .
- Недостатки:
- Погано кріпиться
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Хороший мангал .
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Якість відповідає ціні, тобто ніяке. У перший день використання зламалась ніжка, її погнуло від температури вогня.
- Достоинства:
- Дуже б хотіла написати щось хороше, але не можу. 1 приїхав в повному складі, 2 схоже на мангал
- Недостатки:
- На 1-2 рази використання, дуже тонкий матеріал і дуже легкий
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Розчарована. Пришли не всі деталі. Зіпсували все свято. Пришли 4 ніжки, одна доска, один перед и бок, не вистачає дві деталі, якщо не більше. Я не розбираюсь в цьому, вперше замовила, тому спочатку і не зрозуміла.
- Достоинства:
- Розчарована. Пришли не всі деталі. Зіпсували все свято.
- Недостатки:
- Пришли 4 ніжки, одна доска, один перед и бок, не вистачає дві деталі, якщо не більше. Я не розбираюсь в цьому, вперше замовила, тому спочатку і не зрозуміла.
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Товар прислали бракованный не хватает частей связаться с продавцом в субботу воскресенье нет возможности
- Достоинства:
- Недостатки:
- Полнейший некомплект
- Татьяна К***
Вам вернули гроші або прислали новий? Я столкнулась з таким, тепер не знаю що робити.
- АрінаОтзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN
Прийшов мангал без однієї бокової частини. Продавець некомпетентний , Ви зіпсували все свято!!!