Отзывы покупателей о Мангал 400*250 мм в коробке, сборный, высота 400 мм для гриля, шашлыков, в поход, барбекю, для дачи или в подарок, раскладной, Кемпинг Cheap

Оценка пользователей 2.09/5
  • Анатолий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Шкода було не сплатити за турботу Розетці.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не відповідає ніяким вимогам
  • Борис А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

якщо хочете побачити мангал-рекордсмен, то це той самий вибір. мангал настільки тонкий, що колихається від вітру, його веде від жару, він розподається коли на нього кладеш шампури чи сітку. це просто жах, але він ще працює й важить мало

Достоинства:
    ще живий
    Недостатки:
    тонкий як волосся
  • Денис Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Прийшов товар не у повній комплектації. Прийшли 4 ніжки , низ і дві бокові частини, ще дві частини просто не відправили

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшов товар не у повній комплектації
  • Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Это мангал на один раз потом метал нагревается и дно не держится

Достоинства:
    Компактный
    Недостатки:
    Тонкий метал
  • Антон

За цену норм мангал, раз на 10 хватит

• Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Мангал отримала, на вигляд гарний, проблема зібрання. Ставиш боковинку, падає дно, кріплення взалі не тримає.

Достоинства:
    Швидка доставка .
    Недостатки:
    Погано кріпиться
  • Олег А***

Хороший мангал .

• Наталья Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Якість відповідає ціні, тобто ніяке. У перший день використання зламалась ніжка, її погнуло від температури вогня.

Достоинства:
    Дуже б хотіла написати щось хороше, але не можу. 1 приїхав в повному складі, 2 схоже на мангал
    Недостатки:
    На 1-2 рази використання, дуже тонкий матеріал і дуже легкий
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Розчарована. Пришли не всі деталі. Зіпсували все свято. Пришли 4 ніжки, одна доска, один перед и бок, не вистачає дві деталі, якщо не більше. Я не розбираюсь в цьому, вперше замовила, тому спочатку і не зрозуміла.

Достоинства:
    Розчарована. Пришли не всі деталі. Зіпсували все свято.
  • Олексій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Товар прислали бракованный не хватает частей связаться с продавцом в субботу воскресенье нет возможности

Достоинства:
    Недостатки:
    Полнейший некомплект
    • Татьяна К***

Вам вернули гроші або прислали новий? Я столкнулась з таким, тепер не знаю що робити.

• Аріна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Прийшов мангал без однієї бокової частини. Продавець некомпетентний , Ви зіпсували все свято!!!