Отзывы покупателей о Форма футбольная детская SP-Sport УКРАИНА 2019 CO-8172 (PL, р-р XS, рост 116см, синий)

• Леонід В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: XS (116 см)

Форма пошита з кусків тканини різних відтінків! Перед темно-синій, рукава і спина світло-сині. Не рекомендую!

Достоинства:
    Недостатки:
    Погана якість пошиву
    • Леонід В***

Жахливий продавець!
      Товар назад забрали, а кошти не повертають! Повідомлення ігнорують! Ніколи не зв'язуйтесь з цим продавцем! Такі недокомерсанти не повинні продавати товари на Розетці!

• Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: XL (155-165 см)

Дуже дякую за чудову форму! Все так, як на фото. Продавець швидко зв’язався, та швидко відправив наше замовлення! Гарних Вам покупців

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: L (145-155 см)

Спасибо заказ получен в сроки,форма отличная.

• Андрей Г***
    Продавец: Червоний жук. Цвет: Синий. Размер: XL (155-165 см)

Проблема решена

Футбольна форма на фото і та що була надіслана - два різних товара. Вислали форму з іншим малюнком. На футболці є затяжка, але продавець відмовився приймати претензії. Відмовився замінити товар на якісний або повернути кошти. Не рекомендую взагалі.