- AI аналіз відгуків138 відгуків: 95% позитивних, 3% нейтральних, 2% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- ДаняОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Перейшов з паперу на планшет і мемі сподобалось.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Даня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Купили в декабре 25 г ребенку для рисования. Подключается к смартфону на андроиде, к ноутбуку. Ребенок доволен.
- Достоинства:
- Работает нормально
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Светлана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Рустам К***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Перший графічний планшет, активно користуюся пару тижнів повністю задоволений.
- Достоинства:
- Зручний, гарна чутливість, як по передачі нажаття, так і по веденню ліній.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Рустам! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ЯнОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Все працює.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Ян! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний ( . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Хороший планшет для невибагливого користувача. Працює як треба
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Дар'я В***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Дуже задоволена своєю покупкою, все працює відмінно. Планшет прийшов швидко, відправили в той же день. У наборі було все, що заявлено.
- Достоинства:
- Планшет якісний, простий у використанні та має приємну ціну.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Дарія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Використовувала поки тільки 2 тижні, але все подобається.
- Достоинства:
- Чудовий графічний планшет, зручно користуватися
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Тамаа! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Якісний та зручний у використанні графічний планшет
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Іван ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний FG-417281 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет чудовий. Використовую для онлайн навчання
- Достоинства:
- Ціна плюс якість
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Валентина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
З повагою завжди Ваш TatoVdoma
- Иван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Это мой второй графический планшет. Я приятно удевлен. Качество по многим параметрам выше ожиданий. Приятно удивило отсутствие необходимости в батарейках и синхронизация с телефонами (последнее не проверял).
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Іван! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Марк З***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Шикарна річ, це мій перший графічний планшет тому зрівняти з іншими не можу, але після кількох днів активного використання можу сказати що до привичної ручки і зошита я скоріше всього не повернусь.(Плями на планшеті зробив Я, коли він прийшов був ідеально чистий)
- Яна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Замовлення виконано вчасно. Купувалось для студента для навчання. Дуже сподобовся планшет. Рекомендую
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Яна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Чудовий планшет. Надійне пакування. Відповідальний продавець.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет сподобався. Працювати на ньому легко.
- Достоинства:
- Зручний, діючий.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Валентина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет сподобався брали для дитини.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Владислав З***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Був куплений на подарунок, планшет чудово працює, прийшов швидко та гарно запакований
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Владислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
планшет хороший
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Софія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Добрий графічний планшет, брала дитині малює с задоволенням
- Достоинства:
- Компактний, гарна ручка дитині зручно
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Тетяна!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Подарувала підлітку на новий рік. Знадобилось з пів години аби звикнути малювати на планшеті, а дивитися на монітор ноутбука. Вже місяць минув, а дитину за вуха не відтягнеш. У стілусі безліч насадок, зручний у використанні.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Олена!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет чудово працює. Дитині сподобався. Все супер.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Анна!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет відповідає опису, надає зручності під час роботи
- Достоинства:
- Своєчасна доставка
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Юрій!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Чудовий, зручний, компактний планшет, дуже допомагає перевіряти зошити в електронному журналі, для цього і купувала
- Достоинства:
- Був потрібен невеликий, розмірами задоволена
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Ірина!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет дуже гідної якості за свою ціну. Замовлення прийшло швидко та вчасно.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Дитина задоволена,все працює.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Ольга!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Вячеслав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Дошел в целости и сохранности, работает отлично, то что нужно
- Продавец ParaCHut
Доброго дня Вячеслав !Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Галина В***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Швидко одержала замовлення. Налаштувати було просто, все зрозуміло. Планшет компактний, легкий , зручний , гарної якості.
Значно полегшив мою роботу, одержала більше можливостей. Учні мої задоволені і я тішуся покупкою. Чому досі зволікала?- Продавец ParaCHut
Доброго дня,Галина!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Легкий в налаштуванні, дуже хороший за свою ціну
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Продавец ParaCHut
Доброго дня,Софія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Графічний планшет Gaomon для малювання S620, Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Брали для дитини: малювання, створення анімації! Дуже задоволені, функціонал дуже простий та зрозумілий! Сину сподобався! Чому саме ця модель-вже другий такий в родині! Працює відмінно без «відхилень»!!! Рекомендую! Не пожалкуєте! Для свого сегменту - топ!
- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Лілія З***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Замовлення приїхало в чудовому стані, та в найкоротший термін.
Має хорошу якість та відмінно виконує всі свої функції)- Продавец ParaCHut
Доброго дня, ЛіЛія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Товар відповідає опису, проблем з налаштуванням взагалі не було. Прибув швидко. Гарна річ
- Достоинства:
- Вартість
- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Олексій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Работает нормально. Подключается и к ноуту и к смартфону. Единственное докупили переходник от type c к mini usb. Покупкой довольны. Взяли дополнительную гарантию от розетки. Возможно дополню отзыв позже.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Светлана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
працюе гарно
дочка довольна- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Ігор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Все отлично.. Быстрая доставка была. Ребенок счастлив, получив что хотел. С удовольствием сидит рисует.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Анна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Мой первый графический планшет. Покупался для игры в осу, но и для рисования подошёл: благодаря переходнику (с USB-A на USB-C) который шёл в комплекте, его можно подключить к телефону и использовать без дополнительных настроек или установок. поддерживается сила нажатия пера для кистей в ибисе, что очень удобно
Не знаю в чем разница между обычным драйвером и тем что для осу, но со вторым планшет работает хорошо, без задержек, все очень удобно и понятно настраивается
За месяц уже привыкла им пользоваться, наконечники ещё менять не приходилось
Покупкой довольна- Достоинства:
- Просто настроить, можно подключить к телефону
- Недостатки:
- Не нашла
- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Наталя! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Сплдобався, доволі широкий і працює добре. Комплектація була у порядку
- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Євгеній!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный
Планшет - огонь, малой подрубил его к OSU так щас шпилит как заведенный. Ранг поднял как никогда раньше. Привыкал правда пару суток, но оно того стоило. Лучший планшет по цене/качеству.
- Достоинства:
- Нейтральный цвет, впишется в любой интерьер. У меня лично расположен на стене парадной, свое свободное время использует в качестве украшения.
- Недостатки:
- На нем можно рисовать, но для этого требуется умение рисовать.
- Продавец ParaCHut
Доброго дня, Валентина!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.