- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет: Черный
Рюкзак прийшов з невеличким браком (маленька подряпина), про яку продавець попередив перед відправкою товару і зробив знижку в сумі 50 грн. Загалом, рюкзаком задоволена, правда, кіт поки що не хоче залазити)
- олеся п***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет: Черный
Прийшов швидко ,консультант хороша.
- Недостатки:
- Замок не закривається розходиться та такий великий рюкзак такий слабий замок
- Продавец Shopaholic
Доброго дня
Перепрошуємо за прикру ситуацію.
Нам менеджер зв'яжеться з Вами, для її вирішення.
- Вікторія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет: Черный
Класний рюкзак, гарний, котику одразу сподобався - одразу заліз і сидів у ньому!
- Достоинства:
- Все як в описі! Класний і акуратний
- Недостатки:
- Трохи тріснута була одна пряжка на рюкзаку, але то не страшно
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Цвет: Черный
Дуже задоволений, дякую !!!
- Продавец Shopaholic
Доброго дня
Нам приємно, що Ви задоволені.
Спасибі
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Размеры (ДхШхВ): 42 x 29 x 32. Цвет: Черный
Доповнення до мого попереднього відгуку. Зі мною зв'язалися для вирішення цього питання та повністю компенсували вартість ремонту :)
- Достоинства:
- Бажання магазину допомогти з вирішенням проблеми
- Продавец Shopaholic
Діано, ще раз перепрошуємо за незручності.
Дякуємо Вам за розуміння.
При першому ж використанні порвалась шлейка, вага кота до 5кг (
Через це є переживання щодо якості збірки всієї переноски. Також немає перегородки, як на фото (обведено червоним).
Багато стирчащих ниток, для мене це не було б проблемою, якби не вказані вище недоліки- Достоинства:
- Формат переноски, достньо комфортний розмір для кота
- Недостатки:
- Неякісна збірка
- Продавец Shopaholic
Доброго дня
Нам щиро жаль, що Ви зіштовхнулися з даною проблемою.
Вже зв'язалися, з Вами та обговорили варіант розв'язання даної ситуації.
- Арсен Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Размеры (ДхШхВ): 42 x 29 x 32. Цвет: Черный
з приводу мого попереднього відгуку. продавець домоміг вирішити проблему. рюкзак виглядає надійно. розмір достатній для великого кота, але мейн куна ви туди не запхаєте. прикріпив фото де ілюмінатор на своєму місці і він так закручується шо можна не переживати взагалі.
- Достоинства:
- міцний, надійний
- Недостатки:
- проблеми з ілюмінатором які вирішуються, звертайтесь до продавця, все пояснить
- Продавец Shopaholic
Доброго дня!
Арсене, вдячні Вам за відгук та Ваше звернення. Ми завжди раді допомогти. Гарного Вам дня та чудового настрою!
Проблема решена
якість жахлива, матеріали найдешевші, а головне це різьба для кріплення ілюмінатора, я показав на фото. це вкрутити неможливо, я буду садити на клей щоб хоч якось трималось. зекономили кілька грам на різьбі і тепер вкрутити просто неможливо
- Достоинства:
- компактний розмір
- Недостатки:
- різьба ілюмінатора порізана на сегменти, як на фото, вкрутити рівно неможливо
- Продавец Shopaholic
Арсен нам щиро жаль, що Ви зіштовхнулися з незручностями.
Вже зв'язалися з Вами, щодо даної ситуації, та допомогли у вирішенні.
Надіємося на співпрацю й надалі. - Арсен Р***
магазин поміг вирішити проблему
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Shopaholic. Размеры (ДхШхВ): 42 x 29 x 32. Цвет: Черный
Проблема решена
Купив рюкзак саме в даному магазині. В першій посилці рюкзак був з тріщиною. Але фахівці поступили дуже поофесійно та лояльно. І в наступній посилці все було супер.
Сам рюкзак - вартує своїх грошей- Достоинства:
- Змінне віконечко. Вентиляція
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец Shopaholic
Доброго дня
Вдячні Вам, за хороший відгук.
На майбутнє будемо, ще краще упаковувати товар, щоб не виникало різних нюансів.
Нехай рюкзак дарує комфорт Вашому улюбленцю, при використанні.