Отзывы покупателей о Кальян Hookah Smile Black высотой 29 см на 1 персону

Оценка пользователей 4.74/5
  • Олексій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Класний портативний кальян, підійде на 2 людей, але одна проблема невелика чаша табака не так багато вміщується, довелося змінювати на іншу

Достоинства:
    Багато диму
    Недостатки:
    Маленька чаша
    • Продавец  Tbts

• Владислав Ч***

Добре

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Для нечастого использования одним человеком подойдёт

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    За свою цену их нет
    • Продавец  Tbts

Дякуємо за покупку та хорошу оцінку! Чекаємо на нові замовлення та відгуки :)

• Володимир В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Відпрацював 2.5 роки, злізла тільки краска, зкурив 1.5 кг вугілля, за цю ціну топ, замінив на кращий, як перший рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Tbts

• Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Все дійшло швидко (товар відправили в межах години від моменту замовлення на сайті), пакування добротне. Дякую за приємний маленький бонус у вигляді другої чаші й вугілля з мундштуками. Це приємно.
    ПС. У однієї з чаш є скол, але, судячи з інших коментарів, це щось типу заводського браку, як і стружка на різьбленні трубки, на загальне використання пристрою не впливає, .
    Ще раз дякую і бажаю продавцю приємностей

Достоинства:
    Компактність, ціна
    Недостатки:
    В принципі, переваги компенсують недоліки
    • Продавец  Tbts

• Лилия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Все пришло отлично, но без доп чаши! Еще не проверяли! Как-то обидно что всем с доп чаши а мне нет

Достоинства:
    Быстро
    Недостатки:
    Без чаши доп
    • Продавец  Tbts

Лілія, дякуємо за покупку в нашому магазині та хорошу оцінку! Бажаємо приємного використання та гарного настрою!

• Продавец  Tbts

В комплектації до кальяну має бути 1 чаша, про це вказано в описі товару.

• Мовчан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Кальян чудовий, як для одного так і для 3х людей. Дякуючи - прокляли дві чаші, одна мінзурка :), друга більша.
    Об'єктивно: шланга - дешева, не надто гнучка, колба скляна - дно не рівне. Вся конструкція не стійка - потрібно постійно притримувати, але за такі гроші - це скарб!

Достоинства:
    Ціна, маленький, зручний.
    Недостатки:
    Дешеві комплектуючи, але все ж дивіться на ціну!
    • Продавец  Tbts

Антон, дякуємо за покупку в нашому магазині та високу оцінку! Бажаємо приємного використання та гарного настрою!

• Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Дно криве і потрібно щось підставляти постійно ((

Достоинства:
    Для двох осіб норм
    Недостатки:
    Нестійкий(
  • Савченко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Для использования дома на одного двух людей отлично подходит,

Достоинства:
    Размер, цена
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  Tbts

Дякуємо за покупку в нашому магазині та високу оцінку! Бажаємо приємного використання та гарного настрою!

• Иван В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Відгук через 2 тижня після покупки .
    Що ви зараз бачите перед собою ?
    Це скарб )
    Використовувався вже 7-8 разів , все чудово , на 2 людини вистачає з головою , гарний , чорний колір , хороший комплект (навіть є додаткова чаша ) .

Достоинства:
    Красивий , недорогий , компактний .
    Недостатки:
    Із-за покриття колби не дуже добре видно рівень води , але трохи стерти напилення і все чудово )
    • Продавец  Tbts

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Дякую магазину за швидку відправку та купу подарунків на додачу до замовлення

Достоинства:
    Гарно виглядає, невеликий
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Tbts

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Чудовий. Виконує свою функцію. Користуємось удвох,вистачило б і на третю особу

Достоинства:
    Дизайн

• Роман Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Дякую працівникам магазину, допомогли підібрати саме те, ще ніштячків дали у подарунок

Достоинства:
    Стильний та зручний
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Tbts

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Хорошо дымит, классно выглядит. Продавца рекомендую!!!

Достоинства:
    Отличный кальян
    Недостатки:
    нету
    • Продавец  Tbts

• Попович И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Очень хороший кальян,хорошо куриться,лёгкий,небольшой, для одного человека дома посидеть покурить очень хорошо будет,свою цену оправдывает в полне и ещё хорошие дополнение до кальяна.

Достоинства:
    Хорошие дополнение,качественный,очень хороший за свою цену
    Недостатки:
    Не нашел
    • Продавец  Tbts

• Світлана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Дякую, товар цілий та гарно упакований. Рекомендую.

• Дария П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

продавец добрый,отзывчивый,перезвонил и все уточнил, что очень приятно) за угольки и мундштуки отдельное спасибо!
    насчёт самого кальяна- мини размер самое то для дома,удобный, жаль пока не пробовала) а в целом все понравилось, спасибо

Достоинства:
    мини размер
    запасная чаша
    Недостатки:
    не нашла;)
    • Продавец  Tbts

• Льоня С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Все очень хорошо , продавец добрый, все пришло в хорошом качестве , спасибо за хорошое качество , только почему мне пришло два чяшы

Дякуємо за покупку та високу оцінку! Чекаємо на нові замовлення та відгуки :)
      Якщо чаші керамічні - пакуємо додаткову запасну чашу безкоштовно.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Кальян превзошел ожидания, материалы качественные и приятные на ощупь, красивый. Маленький, но я именно такой и хотела, для одного человека то, что надо.
    Продавец положил в подарок угольки и несколько одноразовых мундштуков, за это отдельное спасибо

Достоинства:
    Все прекрасно, а особенно цена

• Юля С***

Все поки класно

• Илона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Отличный кальян, отправили сразу же

• Продавец  Tbts

Илона, спасибо за отзыв) Будем рады вашим новым заказам!

• Ira P***

Дякую продавцю!
    Швидко відправили. Вічливі в розмові з клієнтом!
    Кальян сподобався. Гарний на вигляд.
    І в використанні теж сподобався.
    Особлива вдячність за невеличкий подарунок!

Достоинства:
    Вічливий сервіс. Якісний товар за невеликі гроші.
    Недостатки:
    Не знайшли.
    • Продавец  Tbts

Ірина, дякуємо за відгук) Будемо раді новим замовленням)

• Сан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tbts

Кальян в использовании две недели. За такую цену ожидать чего-то качественного было бы глупо, но кальян оказался вполне добротным. Он имеет приятный внешний вид, прям как на фото, неплохо передает вкус, жрет всего 2 угля. Трубка сделана из какого-то ультралегкого материала, по этому не страшно перевернуть сам кальян, когда её передаешь. В общем, цаца интересная

Достоинства:
    Трубка, внешний вид, цена, вкусопередача
    Недостатки:
    Провонял пластиком всю квартиру
    • Продавец  Tbts

Александр, спасибо за отзыв)
      Будем рады вашим новым заказам!

• Руслан Т***
    Продавец: Tbts

Все прийшло в цілості
    Класний кальян ,іще і вугілля в подарунок

Дякую