Отзывы покупателей о Мягкая игрушка BigMishki плюшевый мишка Монти 160 см коричневый

Оценка пользователей 4.29/5
  • Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKRIS. Цвет: Серый. Высота игрушки: 200

Я не знаю хто пише що розмір не відповідає, людям замалий. Ведмідь здоровенний, якісний і класний. Дякую

Достоинства:
    Швидка відправка, відповідає опису
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  DIKRIS

Дуже дякуємо вам за відгук!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKRIS. Цвет: Капучино. Высота игрушки: 200

Товар приїхав швидко. Але дуже шкода що розмір ведмедика не 200 см , 160. Ціна не відповідає розміру.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не відповідає розміру
    • Продавец  DIKRIS

Людмило, дякуємо за відгук

Нам дуже прикро, що виникла така ситуація.

Хочемо пояснити: розмір наших іграшок вимірюється за міжнародним стандартом — від голови до лапок у сидячому положенні (оскільки ведмедики пошиті саме для сидіння). Саме тому в розправленому вигляді по тілу цифра може відрізнятись.

Але! Якщо у Вас дійсно є відчуття, що ведмедик значно менший — це може бути помилка при комплектації, і ми обов’язково це перевіримо.

Напишіть, будь ласка, нам у месенджер або зателефонуйте — ми попросимо фото/заміри та запропонуємо обмін або компенсацію

Дякуємо, що звернули увагу — для нас це важливо

• Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKRIS. Цвет: Белый. Высота игрушки: 200

Девушка довольна, я вдвойне

Достоинства:
    Куча эмоций
    • Продавец  DIKRIS

Дякуємо Вам за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що ведмедик подарував багато емоцій і що дівчина залишилася задоволена.
      Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Георгіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKRIS. Цвет: Серый. Высота игрушки: 200

Дякуюююю за іграшку. Вона неймовірна. Це просто любов. Замовила для доньки на день народження, лише можу уявити її захоплення.
    Буду рекомендувати вас усім...

Достоинства:
    М'який, пртємний на дотик
    • Продавец  DIKRIS

Дякуємо за гарний відгук!

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKRIS. Цвет: Капучино. Высота игрушки: 140

Просто неймовірно крутий ведмедик! Якість чудова, дуже м'який та приємний на дотик
    Замовила, передзвонили уточнили інформацію, на наступний день відправили. Дякую!

• Юлия Ш***

Який розмір ви замовляли?

• Зоряна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKRIS. Цвет: Капучино. Высота игрушки: 160

Проблема решена

Ведмедик приїхав вчасно , але є нюанс - характеристики 160 см , а насправді вислали 130 см , міряла на новій пошті! Я так розумію не той вислали , чи в чому справа ? Пробувала дзвонити питати , ніхто не піднімав телефону!

Достоинства:
    Якісь та вигляд - супер , але величина для мене мала значення!
    Недостатки:
    Не та висота !!!
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DIKRIS. Цвет: Капучино. Высота игрушки: 160

Мишка отличный.Но хотелось бы посоветовать заворачивать его в пленку или пакет , ибо на почте бывают посылки , которые протекают и могут испортить мишку.А остальное всё хорошо и отлично

Достоинства:
    Мягкий, красивый
    Недостатки:
    Нету