Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Фитнес-браслет M4 с цветным дисплеем Blue (sw014-R)

Оценка пользователей 1.57/5
  • Поляков Г***

Быстро поломался батарея ужасная за 3 дня садица

Недостатки:
    Зорятка поломалась
    • Продавец  Klever

Дякуємо за замовлення та відгук.

• Вікторія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Синий

Товар дуже поганої якості .

Достоинства:
    Недостатки:
    Через тиждень користування сам включається/ виключається . Синхронізація не завжди іде.
    • Продавец  Klever

Добрий день. Перед відправкою товар перевірявся — він був новий і робочий. Ми працюємо без передоплати, тому кожен клієнт має змогу оглянути товар при отриманні. Щоб правильно і якісно заряджався пристрій використовуйте блочок не швидкісної зарядки і не більше чим на 1 А. Якщо виникла проблема — зверніться до нас, ми все вирішимо в межах гарантії.

• сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Синий

Нерекомендую дану річ. Ну звичайно якщо хочете викинути гроші на вітер

Недостатки:
    Годинник просто сам недолік
    • Продавец  Klever

Добрий день. Якщо годинник вам не підійшов, на товарі немає механічних та термічних пошкоджень, всі пломби на місці, товар не розкривався (не розбирався на деталі) і не втратив товарний вигляд, то ми замінимо на інший чи за вашим бажанням приймемо товар на повернення.

• Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Красный

Дякую, браслет чудовий все працює.

Достоинства:
    Гарний, та функціональний браслет
    • Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки.

• Віта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Черный

Під час повернення товару, я маю оплачувати пересилку товару назад, тільки сама дорога, туди сюди мені в 140 грн обійдеться, а повернути можуть лише за товар, який коштує 200 грн. А я маю викинути на вітер 340 грн за повернення не якісного товару. Коли зі мною спілкувались і запитували, чи я підтверджую дане замовлення, я відповіла, що якщо це мі бенд, то так. Але мене обдурили, і гроші йдуть на вітер, або витратиш 340 і повернуть 200, або викинула вже 270 грн і викинеш часи
    Не замовляйте, щоб з вами не вийшло, як зі мною і грошей немає і часів теж

Достоинства:
    Недостатки:
    Безліч, мені відправили товар під видом мі бенд 4, а це репліка. І це ще пів біди, бо вони не підключаються до програми мі бенд, сенсор працює через раз, глючать, неможливо змінити дату і час.
    • Продавец  Klever

Ми працюємо без обов'язкової передоплати, нам немає сенсу обманювати і відправляти свідомо непридатний товар і потрапляти у неприємні ситуації. Одержувач завжди має повну можливість оглянути і перевірити товар перед підтвердженням його отримання. В поверненні товару вам не відмовили всю інформацію надала тех. підтримка.

• Виталий Ф***

Та же самая история. Жаль что не читал отзывы. Пришел товар не рабочий на новой почте часы не включались. Ну думаю зарядное не работает или разряжены сильно часы. Пришел домой подключил зарядное не работает. Написал в службу поддержки Клевер, сказали сделать легкий возврат. Возврат сделал Не товара не денег. Не рекомендую этих продавцов если не хотите остаться без денег и товара.

• Продавец  Klever

Добрий день. Спираючись на Законодавство, строки на тестування повернутого товару займають до чотирнадцяти робочих днів, та сім днів на повернення коштів. Закон ми не порушуємо. Ваш пристрій перевіремно та проведено на повернення. Пристрій повністю робочий. Перегляньте повідомлення та надішліть карту для повернення коштів.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Черный

Не рекомендую. Акамулятор тримає 3 години і все. З функцій працює тільки вібрація. Матриця екрана просто жах.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Одні недоліки
  • Альона К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет ремешка: Красный

Проблема решена

Перепробовали уйму приложений для подключения браслета. Ни одно из них браслет "не видит"(
    Бесполезная трата денег.
    Очень расстроилась

Достоинства:
    Нео
    Недостатки:
    Не подключаются
    • Анна Я***

А Вы пробовали приложение Fryfine?