Отзывы покупателей о Стул складной Режиссер с полкой металл/ткань разноцветный Vitan

Оценка пользователей 4.8/5
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ua-club. Цвет: Темно-серый

Крісла мені дуже сподобались але прийшли пошкоджені. Чи це провина пошти чи продавця я не знаю .Тому 5 зірок поставити не можу

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купила чоловіку на подарунок, тому що ми частенько їздимо на природу відпочивати, та він їздить на рибалку деколи. І щоб зробити сюрприз пішла його забирати сама, та ледве донесла його таке воно важелезне, це крісло точно не для того щоб його тягала тендітна дівчина
    Дуже добротне важке крісло, якісно зроблене. Я особисто його ледве розклала і ледве склала
    Загалом крісло мені сподобалося! впевнена, що чоловік буде задоволений подарунком. Дякую rozetka!

Достоинства:
    Якісне
    Недостатки:
    Важке

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобалося крісло, хоч воно й виявилося трохи важчим, ніж очікувалося. (Вага крісла 6кг, Габарити у розкладеному вигляді, мм: (висота, ширина/(з полицею), довжина) 840х500/730х530. Габарити у складеному вигляді, мм: (В.Ш.Т.) 840х500х130., витримує навантаження 130кг) Але це справді свідчить про його міцність і надійність! Впевнені, що ваш чоловік оцінить подарунок, особливо під час риболовлі та відпочинку на природі. Нехай служить довго та дарує комфортні моменти!
      Також у нас в наявності є різні моделі крісел і стільців різною вагою і розмірами.

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже крутий як на картинці

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що стул Vitan Режиссер с полкой вам сподобався та відповідає вашим очікуванням. Бажаємо вам комфортного користування, і впевнені, що він прослужить вам не один рік!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Весел-ка. Цвет: Камуфляж

Стільці сподобались. Якісні. Швидка доставка.

Достоинства:
    Міцні
    • Продавец  Весел-ка

Дякуємо за відгук та за замовлення.

• Руслана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Супер стілець, чоловік оцінив... Він коштує тих грошей.

Щиро дякуємо за відгук! Раді, що стілець сподобався вашому чоловікові. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою — нехай служить довго і з комфортом!

• Олександр М***

#мояраспаковка
    Якісне та зручне крісло

• Татьяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Достоинства:
    Крепкий
    Недостатки:
    Дорого

Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що складне сидіння виправдало очікування й легко витримує великий вагу.

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лес

Стуло супер,рекомендую!

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Лес

Очень класный стул, хорошее качество ткани и очень удобный.

Достоинства:
    цена-качество
  • Сергей Т***

Рекомендую данный товар всем

Достоинства:
    Качество, дизайн, жесткая подставка, карманы для мелких вещей, прочный
    Недостатки:
    веревка, которая держит карманы для мелких вещей оторвалась или брак, но это мелочь - легко устранили
  • Лариса Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
    Достоинства:
    дизайн, зручний в використанні
    Недостатки:
    не знайшли
  • Ирина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Скажите, в черной модели полочка из какого материала сделана? Сумка идет только к расцветке "лес" и к черному стулу?

• Аліна М***

Товаром задоволена.

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Покупкою задоволений . Сумка по акції досить велика чекав трошки поменши:( але може пригодиться всерівно по акції.

Достоинства:
    Удобний , надійний.
    Недостатки:
    Пока нездибав
  • Николай Н*** Прудыус
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

На какую максимальную нагрузку рассчитан?

Эксперт Rozetka

Здравствуйте, Николай Николаевич Прудыус! Данный складной стул рассчитан на максимальную нагрузку - 130 кг.

• Загаевский Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Камуфляж Бирюза

стул оказался довольно таки большим в сложенном состоянии,но в общем я товаром доволен

• Коробко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хороший качественный стул. Все понравилось. Складывается-раскладывается немного туговато, но это может пока не разработанный еще.

• Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Камуфляж Бирюза

Прийшов інший колір.

Эксперт Rozetka

Доброго дня, Світлана! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Дмитро Б***

Бомба,більше добавить нічого)

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Доброго дня! Щиро дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобалося. Такі слова мотивують ще більше старатися.

• Сергій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Ззручний, легкий і легко складається. Мені подобається його міцність і комфорт. Я провів на ньому години на березі річки, і він не розчарував. Дуже задоволений покупкою!"

Достоинства:
    Міцний, комфортно рибалити
    Недостатки:
    ні
  • Екатерина В***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Отличные стулья! Пользуемся уже 6-ой год. Очень прочные! Ничего не рвётся! Много карманов, удобная полочка, стабильно ею пользуемся.

Достоинства:
    Идеальный
    Недостатки:
    Их нет

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що стільці служать вам вже 6 років і повністю виправдали очікування. Ви точно будете задоволені якістю та довговічністю цих стільців!

• Максим Р***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Камуфляж

Очень классный стул, пользуюсь 2 года, каркас надёжный пятен на ткане не видно

Достоинства:
    Прочность

Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що стілець служить вам уже два роки й повністю виправдав очікування. Надійний каркас і якісна тканина — це те, на що ми робимо акцент. Бажаємо, щоб він і надалі дарував вам комфорт і зручність у щоденному користуванні!

• Кулинченко Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Камуфляж Бирюза

Отличный стул! Крепкий, качественно прошита ткань. Мне все понравилось. И быстрая доставка.

Достоинства:
    Крепкий, качество отличное.
    Недостатки:
    Нет чехла. Было бы хорошо если бы был в комплекте.