Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Респираторы БУК FFP3 без клапана, 5 штук, защитные маски для лица. 03БУК_без_5

Оценка пользователей 4.6/5
  • Вікторія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 15

Якісний товар. Вчасно все надійшло. Приємний консультант. Дуже задоволена. Раджу всім)

• Ярина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 15

Товар хороший, але відправили через 4 дні після замовлення. Враховуючи наші реалії з високою імовірністю ядерного вибуху - занадто довго

• Наталя
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 20

Вкотре купила респіратори у цього продавця. Все як завжди, швидко оіормили та відправили замовлення.

Достоинства:
    Якість, акційна ціна, швидко доставили
  • Наталя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 20

Щільно прилягає до обличчя, виробник трохи зменшив розмір, що для мене тільки плюс)). Респіратор мякенький, приємний до шкіри, не викликає подразнень, що для алергіків дуже важливо. Доречі, затримує пилок рослин влітку, я перевіряла. Продавця рекомендую, все чітко та швидко, як завжди.

Достоинства:
    супер
    Недостатки:
    нема
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 20

Отличный товар по доступной цене. Маска плотно прилегает в районе скул и на переносице. Резинки расположены не за ушами, а на затылке. Думала будет неудобно. Попробовала - так даже лучше. К вечеру не болят уши. Отправка товара в день заказа. Очень оперативно. Все отлично.

Достоинства:
    Плотно прилегает к лицу. Быстрая доставка товара.
    Недостатки:
    Не обнаружены.
  • Віктор Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 10

Купую цей тип респіратора постійно, ніких проблем не було. Але останній раз - купив партію в 30шт, в зеленій упаковці - викликає сильну алергію в місцях прилягання із обличчям не тільки в мене, але і в усіх моїх родичів і знайомих, кому я передав. За відчуттями, наче використали скловолокно.

Достоинства:
    В даному разі немає.
    Недостатки:
    Викликає алергію в місці приляганя.
  • Савина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 10

Щільно прилягає до обличчя, в ньому легко дихати. За необхідності буду купувати ще.

Достоинства:
    Зручний.
    Недостатки:
    Немає.
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 10

на вид хороший респиратор.

Достоинства:
    плотно прилегает.
  • Саша Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 1

На фото респіратор з червоною резинкою (нова модель), а по факту отримав класичний варіант з білою резинкою. Чи є у продавця товар згідно заявленої ним фотографії? Чи можна замовити та отримати з червоною резинкою?

Достоинства:
    Швидкість доставки приємно здивувала. Якість товару без зауважень.
    Недостатки:
    Заявлене до продажу фото товару не відповідає в повній мірі отриманому товару
    • Продавец  SUPERMASK

Доброго дня!) Як виявилось, з білою резинкою - новіші :) Ви отримали респіратор Бук нової форми (згадайте які були старі).
      Якийсь час тому, виробник дійсно використовував червону резинку і то було ще за часів Буків старої форми. Потім стала нова форма респіратора плюс червона резинка, а потім до нової форми респіраторів стали використовувати білу резинку.
      Респіратори, котрі Ви від нас отримали - "найсвіжіші", погляньте на дату виробництва, що на вкладеному до кожного респіратора папірці. Будьте здорові! :)

• Продавец  SUPERMASK

І так, з червоною резинкою наразі не випускають, а залишків старих респіраторів, не залишилось)

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 1

Нарешті респіратори за адекватною ціною. Заводське пакування й візуальний огляд дає підстави припускати, що це оригінальний БУК. Конструктивних недоліків не помітив. Думаю, це на сьогодні один з найкращих варіантів на українському ринку. Порівнювати маю з чим - випробував близько 10 вітчизняних та імпортних моделей. Звісно, американські Delta виглядають солідніше та й дихати легше, але ціна - майже на порядок більша. 2-3 години без перерви в такому респіраторі від БУК витримати цілком реально. Сподіваюся, виробник справді забезпечив відповідність стандарту FFP3.

Достоинства:
    ціна, конструкція
  • Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 1

Добрі респіратори, добре прилягають, якістю задоволений. Замовлення отримав вчасно в повному обсязі.

• Глеб
    Продавец: SUPERMASK. Количество в упаковке: 20

Прислали другие маски марки РУТА, низкого качества и по-другому выглядят. Вернул заказ обратно