Отзывы покупателей о Надувной матрас для сна интекс 152 х 203 х 25 см для плавания двухспальный intex для моря палатки дома в палатку двуспальный в машину багажник с ручным насосом и двумя подушками двухместный походный синий 64759 надувные матрасы
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Все шикарно
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Маріанна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Все супер
- Достоинства:
- Все в комплекті
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Дуже зручний
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Наташа К***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Дуже швидка доставка, на якість нарікань нема, велике дякую за оперативність
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Альона Х***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Гарний та міцний матрас.
- Достоинства:
- Ціна, якість
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Юлія А***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Пошкоджений матрац!!
- Продавец DaddyDi
Добрий день, Юлія. Менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання.
- Продавец DaddyDi
Добрий день, Юлія. Матрац замінили.
- Юлія А***
Матрац замінили!
- Василий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Дуже класний матрац ! Ціна і якість все відмінно .
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Иван М***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
за розміром майже 2-спальне ліжко) гарна якість матраца.
- Достоинства:
- великий, міцний
Добрий день, Іван.
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Николай З***Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Размер (ДхШхВ): 203 x 152 x 25. Цвет: Темно-синий
Хороший и прочный матрас!
- Достоинства:
- отличное качество
Добрый день, Николай.
Спасибо Вам за Ваш отзыв.
- Пилипенко С***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Цвет: Темно-синий
Все супер, працює як потрібно. Дякую.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
І ворогу не порекомендую цей матрац. Все гарне що в ньому є - це дві подушки і насос, що йдуть в комлекті. Почав розходитись по швах і дирявитись на третю добу використання. Це найважливіша моя покупка на розетці за більш ніж 15 років як я тут щось покупаю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Рветься майже відразу.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Гарний міцний матрас,брала щоб спати в коридорі під час масованих атак .Витримує 2 доросли людини та песика 20 кілограмів .Рекомендую.
- Достоинства:
- Міцний
- Недостатки:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Цвет: Темно-синий
Все чудово.
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Отличный матрас, использую для сна, нормально подходит для спины.
- Достоинства:
- Подушки и насос в комплекте, удобный
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Вкрай не рекомендую!!!!!!!!
Перед покупкою в особистому спілкуванні продавець запевнив що матрац гарної якості і проблем з ним не буде. А по факту виявилось що він Дуже поганої якості.
Накачали, винесли на пляж - його вигнуло наче мушлю, занесли у воду, матрац не вирівнявся а став наче напів спущений. Віднесли додому, поклали в тіні в сподіванні на те що поверне форму. Пролежав в тіні кілька днів, звісно форму не повернув. Винесли знову на пляж і його вигнуло ще більше. Фото додам. Занесли в воду щоб хоч якось на ньому поплавати, а він почав тріщати та вилізла гуля на всю довжину матраца.
З першого дня виявлення браку спілкувалися з продавцем. Продавець визнав факт браку, але на діалог перестав виходити. Довелося звернутися за допомогою в службу підтримки Розетки в сподіванні на те що вдасться повернути кошти або хочаб щоб було вжито заходів щодо цього продавця.
Тож вкрай не рекомендую ані матрац, ані цього продавця.
По-перше матрац жахливої якості, гроші викинуті на вітер
По-друге продавець продає неякісні речі, та не хоче нести за це відповідальність!!!!!!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахлива якість матрацу. Безвідповідальний продавець
- Юлія З***
Ситуація вирішилася. Продавець сам вийшов на зв'язок та повернув кошти в повному обсязі.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Цвет: Темно-синий
Брал 2 комплекта в палатку.Раз 10 уже пользовался,все просто отлично.Не сдувается,покрытие не скользит,никаких повреждений после использования не обнаружил.Единственное что можно отнести к минусам это то что насосом из комплекта долго накачивать
- Достоинства:
- Цена-качество соответствует
- Недостатки:
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Гарний, зручно спати
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Хороший матрац за свої кошти
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Товар прийшов вчасно, якість відмінна.
- Олейникова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Отличный вариант, чтобы во время обстрелов поменять дислокацию с удобством
- Достоинства:
- Спасибо, хороший матрас
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Цвет: Темно-синий
Оформила замовлення, товар прийшов не дуже швидко, але зараз проблеми з логістикою. Товар хороший, АЛЕ ПРИЙШОВ НЕ ТОЙ РОЗМІР ЯКИЙ Я ЗАМОВЛЯЛА, ПРОДАВЕЦЬ НА ТЕЛЕФОННІ ДЗВІНКИ НЕ ВІДПОВІДАЄ. Як вирішити проблеми я не знаю.
- Недостатки:
- Продавець на телефонні дзвінки не відповідає.
- Продавец MarketPlus108
Доброго дня, пишіть на номер на вайбер або чат замовдення, зараз проблеми із зв'язком. Невдовзі знову зможемо відповідати і на дзвінки, обміняємо на правильний
- Діма К***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Якісний матрац.Рекомендую
- Достоинства:
- Дуже зручний
- Недостатки:
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: K&Ko_UA. Размер (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Цвет: Темно-синий
Матрац ну дуже "якісний", в першу годину експлуатації розклеївся. Категорично не рекомендую!
- Продавец K&Ko_UA
Доброго дня. Вам потрібно звернутись до сервісного центру.
- Наталія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Хороший матрац
- Леонид М***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Цвет: Темно-синий
Нормальний товар
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: K&Ko_UA. Размер (ДхШхВ): 203 x 183 x 25. Цвет: Темно-синий
Матрац відмінної якості. Рекомендую!
- Продавец K&Ko_UA
Дякуємо за відгук та за замовлення.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
++ Чудова якість за свої кошти - рекомендую!
-- Недоліків у товарі немає, продавець довго відправляв замовдення- Достоинства:
- Чудова якість за свої кошти
- Недостатки:
- Недоліків у товарі немає, продавець довго відправляв замовдення
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Дуже гарний матрац, використовуємо замість ліжка кожного дня і навіть не спустив.
- Достоинства:
- Дуже зручно,що є дві подушки і насос в комплекті.
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Первірив цілісніться пакування - пошкоджень не було. Розпакував відразу накачав, за декілька годин він спустив
- Достоинства:
- Недостатки:
- Спускає
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 99 x 25. Цвет: Темно-синий
Спасибо. Все нормально
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: K&Ko_UA. Размер (ДхШхВ): 191 x 76 x 25. Цвет: Темно-синий
Прослужив цей матрас рівно місяць. Можливо за таку ціну це і норм, але б хотілося щоб хоча б на сезон вистачало. Моя вага 95 кг і використовувався матрас лише для сну, але в якийсь момент один шов просто вздувся і спати тепер на ньому не зручно. До насоса і подушки питань не маю.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість товару
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MarketPlus108. Размер (ДхШхВ): 191 x 137 x 25. Цвет: Темно-синий
Користувалися 1 місяць, прийшов вчасно, дякую РОЗЕТЦІ ЗА ЦЕ, не спускав все було ок, але потім всередині матрацу щось начало тріщати він почав сам по собі вздуватися! Я в шоці! Чи є на нього гарантія? Чи можна його повернути та отримати кошти назад? АБО ОБМІНЯТИ НА ІНШИЙ?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісний, не продавайте його людям!
- Продавец MarketPlus108
Доброго дня, подивились ваше замовлення і виявилось що гарантійний термін уже пройшов, приносимо вибачення за незручності із товаром, і ми готові піти на поступки й обміняти, бо така поведінка зазвичай не характерна нашим матрацам.