- AI аналіз відгуків55 відгуків: позитивний: 89%, нейтральний: 7%, негативний: 4%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасоля прийшла ціла, не поламана, без дирок.
Дану парасолю використовував 2 рази, проти сильного дощу вистояла не зламалася на скільки довго прослужить невідомо.- Достоинства:
- Ціла, за свої гроші хороший варіант.
- Недостатки:
- Трохи хитається в розкритому положенні але це в майже всіх парасолях так.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Волосюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Гарна, якісна парасоля за приємною ціною.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Чоловіча парасоля напівавтомат чорна . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Якісна парасолька!
- Достоинства:
- Якість,ціна
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Валерій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Приємна ціна. Набагато дешевше, ніж в інших продавців.
- Достоинства:
- Не вириває під час вітру, гарно тримати в руках, зручний та компактний, вміщується в сумку
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Юрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складна парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер" Пряма ручка Чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька прийшла гарно упакована. Доставили дуже швидко. Парасолька гарної якості, все чудово. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка доставка, надійне пакування, якість
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Олена! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складна парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер" Пряма ручка Чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
ТОП за свої кошти
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Непоганий зонт. Зручний.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня,Оксана. Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складна парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Игорь Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Гарна парасолька міцна ,зручна ручка .
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Ігор! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складна парасолька-напівавтомат на 10 спиць. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Повірила в гарні відгуки,але виявилось не так,ручка шатається як недожата,від невеликого вітру пригає
- Продавец UNi Lux
Доброго дня Інна! Іноді ручка може здаватись нестійкою, якщо фіксатор встановлено не до кінця. Рекомендуємо перевірити місце кріплення та фіксатор — зазвичай після щільного затягування парасоля стоїть стабільно навіть при вітрі.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Отримала парасольку, красива, стильна та міцна!
Пройшла випробовування дощами та вітром!
Порадувала швидка та безкоштовна доставка до відділення «Розетки».- Продавец UNi Lux
Доброго дня,Катерина Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволеніыйЧоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер", Пряма ручка Чорний 345-1 .Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Инна З***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Все добре
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Інна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька зручна та якісна.
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Не вияв
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юліан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Виглядає якісно та надійно. Думаю, що довго прослужить
Не соответствует
Доброго дня, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені
Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер" Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороша парасолька. Досить якісна як на свою ціну.
- Достоинства:
- 10 спиць, антивітер
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Катерина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Сподобалась
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Яна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька гарна,напівавтомат, працює добре,дякую продавцю,який хвилюється за свій товар
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Юлія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Надія І***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Придбала недавно.
Користувались один раз.
Працює добре.Соответствие указанным размерам
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Надія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, Чоловіча складана парасолька-напівавтомат, що Ви задоволені Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- СЕВЕРИН З***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Недуже маю з чим рівняти(це ж просто парасоля), але по відчуттю така нічо.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат.Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Якісна парасолька за ці гроші! Товар рекомендуємо
- Достоинства:
- Якісно зроблено, приємний матеріал
- Недостатки:
- Поки не має
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Чоловіча складана парасолька-напівавтомат на 10 спиць з системою "антивітер". Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Рекомендую. Гарна команда. Оперативність на високому рівні
- Продавец UNi Lux
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- Микита І***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
міцна парасоля дуже зручна
- Юля П***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороша парасолька, міцні спиці, компактна. Чохол фіксується
- Василь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Класна парасолька, міцна вітри витримує супер, зручно лежить у руці
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
чоловікові подобається міцно тримається
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Соломія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
- ЛюдаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
парасолька хороша
- ТоняОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
ціна якість
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька міцна гарна класична
- Мария Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Зонт дуже сподобався. Купол великий. Добре буде ховатися від дощу.
- Достоинства:
- Зонт якісний. Обслуговування гарне. Товар прийшов швидко.
- Недостатки:
- Поки що нема.
- Продавец UNi Lux
Доброго дня, Марія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволеними своєю покупкою.
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Пока все нравится. Посмотрим сколько прослужит.
- Достоинства:
- Соотношение качества исполнения, материала, цены норм. 10 стальных спиц.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Продавец UNi Lux
Михаил, добрий день! Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux
- Иван В***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Товар середньої якості, бо дешевий.
- Недостатки:
- Змаламалася спиця протягом півроку від вітру
- Продавец UNi Lux
Іван, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук і за вибір наших товарів. Ми завжди ставимо нашу продукцію на перше місце і докладаємо всі можливі зусилля, щоб забезпечити Вас високоякісними товарами.
Щодо Вашого зауваження щодо зламаної спиці від вітру, ми шкодуємо за виниклу ситуацію. Наша команда робить все можливе, щоб вироби відповідали стандартам якості виробника і ми розглянемо цей випадок, щоб зрозуміти, як ми можемо покращити нашу продукцію.
Ми дуже цінуємо наших клієнтів і завжди намагаємося забезпечити вам якісне обслуговування! З повагою, команда магазину UNi Lux
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Перший дошь з вітром витримав добре
- Достоинства:
- Швидко стікає і сохне
- Продавец UNi Lux
Андрій, добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш UNi Lux
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Парасолька супер
- Продавец UNi Lux
Микита, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що парасоля Вам до вподоби! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину UNi Lux
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Паасолька коштує свох грошей, компакна міцна, все супер
- Продавец UNi Lux
Оля, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux
- РусланаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
мені сподобався її дизайн і якість виготовлення.
- Достоинства:
- Відмінна якість матеріалів: спиці
- Продавец UNi Lux
Руслана, добрий день. Дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux
- ЛізаОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороша парасолька, зручно захищає від дощу
- Достоинства:
- хороша
- Продавец UNi Lux
Ліза, Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку. Раді, що парасолька Вам до вподоби! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину UNi Lux
- ЗеновийОтзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный
Хороша парасолька, тест пройшла успішно все добре
- Достоинства:
- Відповідає заявленому
- Продавец UNi Lux
Зеновій, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин UNi Lux